ТОП-7 беззаперечних переваг робота-пилососа Momax Elite Cleanse IoT UV-C

20/01/2023

На ринку роботів-пилососів є з чого вибрати і кожен свіжий пристрій має дуже переконливо заявити про себе, щоб завоювати увагу користувачів. Нещодавно в арсеналі бренду Momax з’явився пилосос зі складною назвою Elite Cleanse IoT UV-C. В цьому матеріалі коротко розповімо чому цей робот-пилосос наробить шуму найближчим часом.

БАЗОВІ МОЖЛИВОСТІ

Зовні він схожий на пристрої інших виробників, але є багато фішок в яких він суттєво попереду. Спочатку розповімо про загальні можливості, які є спільними для більшості роботів-пилососів, а далі зосередимося на унікальних фішках.

cA16gSZkzO3ICYwEIkp5gEAKWLEZv6ZjtWnFTNcY9e_C77n39BNvf_EvkIy1zl0Sc9bDf36HAwnhMSS6KecrA8mQ1qh39dR1A6TKBw1N1mG3icLFWjEXFSbLn1r1lnqWwynQ_Dfq2PyvmpVVMSXAlXlwxyFCxyH1EerPW1uPJHxMBSc3MZn7IDBaGTqzEA

Elite Cleanse IoT UV-C підтримує сухе та вологе прибирання. Його навігаційна система побудована на основі LIdar-сканера, а це означає, що мапа вашої оселі буде побудована точно і майже миттєво. Пилосос чітко розуміє, де є перешкоди та будує оптимальний маршрут для прибирання приміщення. Сканування і планування приміщення здійснюється за допомогою технології SLAM AI.

w_Zn2tPmRYnazcmRAAJVosdbtApHw4opAwJkblfYd-6GA4LoZjoJ5OQmyfGIjBmRZQ8oI3aUfXxCI2mO45P1k0u3MD4TIgjJ1b1IHloquZpRmd0vEPLbWcl_AFXDj8Cop1BoB-iVsr8zO6iG4oN-VCKw_KnayzEvKfkLfm95K4_sIqErHvYF-35gDo9TmQ

За допомогою застосунку Momax Smart App користувачі можуть визначати зони та вибирати режим прибирання. У застосунку можна моніторити витратні матеріали, отримувати інформацію про поточну роботу пилососа. Завдяки фірмовому застосунку ви маєте такі можливості:

  • розділити приміщення на окремі кімнати і прибирати лише у вибраній вами кімнаті;
  • увімкнути “невидимі стіни” за які пилосос не буде їхати;
  • керувати пилосом вручну за допомогою віртуального пульту;
  • змінювати інтенсивність подачі води на мікрофібру;
  • налаштувати потужність всмоктування або увімкнути авторежим залежно від поверхні;
  • встановити графік прибирання, наприклад, коли нікого немає вдома.

Qauo2ykXhEbtAvMHJ3NK6Wdx7JYs66Vr3oitgV6n06WG_mvAsFADqUqXBCdHfKhhvrl0ncUTk6J69SG14sEnmhQA8HSD1RrT_aOehoLeNpHdDm1As_cQjhp6W1oujqvOgyHOnOFc7BlaiUzRiVtSfPSQNy4-9g-e4iq2FDEDGGHhuUuecjEcHFBjvh95uw

УНІКАЛЬНІ ФІШКИ ТА ПЕРЕВАГИ

По характеристиках Elite Cleanse IoT UV-C оптимально вписується у словосполучення “топ за свої гроші”. Нижче тезово розповімо чому цей робот-пилосос заслуговує уваги. Отож, топ-7 беззаперечних переваг робота-пилососа Momax Elite Cleanse IoT UV-C:

  • Висока потужність всмоктування. Зазвичай від цього параметру залежить якість прибирання, а тут цей показник знаходиться на рівні 3000 Па, тому навіть ворсистий килим не стане для нього проблемою.
  • Ультрафіолетове, антибактеріальне світло. Особливість моделі полягає у стерилізації УФ-світлом. В нижній частині пилососа є спеціальна лампа, яка дезинфікує підлогу від бактерій. Це дуже актуально для сімей з малечею, яка часто грається на підлозі.
  • Подолання перешкод висотою до 18 мм. Зазвичай, якщо у вас між кімнатами є пороги, то доводиться переносити пилосос для прибирання вручну, однак Elite Cleanse IoT UV-C може долати 18 мм поріг і продовжити прибирання без втручання власника.
  • Дві щітки замість однієї. Традиційно пилососи оснащені однією щіткою, яка направляє сміття до центральної щітки після чого воно всмоктується, а Elite Cleanse IoT UV-C оснащений двома щітками, які працюють одночасно, а відповідно ви ретельніше можете прибрати зони під меблями та поруч стін.
  • Доступність аксесуарів. Щітки та фільтри мають ресурс в будь-якому пилососі і рано чи пізно їх доведеться замінити. Часто буває, що деталі для заміни складно знайти, а до  Elite Cleanse IoT UV-C ви можете придбати їх разом з пилососом або в будь-який зручний для вас момент. До того ж аксесуари продаються цілим комплектом, а відповідно вам не потрібно шукати кожну деталь окремо.
  • Сповіщення про необхідність заміни фільтру. Вам не потрібно самостійно визначати, коли варто замінити фільтр, бо це за вас зробить застосунок і ви отримаєте спеціальне сповіщення на смартфон.

zAQeh0eSpFT1xvARMJUXqLLU9XQZ9SsfCDmdeYNvkIxpGNBzL-3nMIvVZm47f0Ds0zTuAnRNgzVqpE8zOXMfgsmzfu56YhIgyLw2sjnt6J1FjfPWfDugbLPsOIKj7OcJkJ216AXdOjfAA8HCzAQSYcduLXcGfMs0sVxqGJJKIEoJvRpTPN5VhfPkTPXyKw

  • До 320 хвилин роботи від одного заряду. Понад 5 годин роботи від одного заряду — це феноменальний показник навіть для флагманських роботів-пилососів. До того ж, якщо пилосос розрядився, то він поїде на зарядну станцію, а після зарядки продовжить прибирання з місця зупинки.

ВИСНОВКИ

Elite Cleanse IoT UV-C — це помічник, який забезпечить ідеальну чистоту у вашій оселі, адже оснащений ультрафіолетовою лампою, має високу потужність всмоктування, може комбінувати сухе та вологе прибирання, а від одного заряду працює до 320 хвилин, залежно від обраних вами сценаріїв прибирання. Придбати цей робот-пилосос та аксесуари до нього можна вже зараз.

 

Читайте також:
Який робот-пилосос вибрати в 2023 році?
Роботи-пилососи стають дедалі популярнішими, бо виробники пропонують не просто помічника у прибиранні, а комплексний підхід до чистоти у домі. Роботи-пилососи виконують сухе та вологе прибирання і кожна нова модель пропонує функції та фішки, які трансформують процес прибирання з рутини в інтерактивн
31/05/2023
Roborock Vacuum Cleaner S7 Max V — кращий робот-пилосос у 2022 році
Roborock Vacuum Cleaner S7 Max V був представлений у 2022 році і заслужено вважається одним з кращих серед роботів-пилососів, які існують на даний момент. Зважаючи на те, що є роботи-пилососи, які коштують 6-7 тисяч гривень, то логічно з’являється питання про те, чому Roborock Vacuum Cleaner S7 Max
20/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?