Samsung Galaxy A24 - смартфон, який точно стане бестселлером

28/05/2023

Samsung Galaxy A24 - чудово збалансований смартфон з точки зору вартості, технічних характеристик та функцій, проте чи може він складати конкуренцію іншим брендам у своєму ціновому сегменті?

ДИЗАЙН

В коробці ви знайдете смартфон та кабель з USB Type-C на USB Type-C. Galaxy A24 отримав оновлений дизайн з блоком камер, які не об’єднані в один острівець, що є відмінною частиною цьогорічних смартфонів А-серії.

111_4.jpg

Задня панель глянсова проте відбитки пальців на ній легко видаляються.

137_3.jpg

На нижньому торці розташований роз’єм USB Type-C, зовнішній динамік та mini-jack для навушників. На лівому торці є лоток для SIM-карток, який може одночасно вмістити дві SIM-картки та карту пам’яті microSD. На правому торці є гойдалка регулювання гучності та клавіша живлення зі сканером відбитків пальців.

7_18.jpg

ЕКРАН

Екран вас точно здивує, бо незважаючи на те, що смартфон належить до бюджетного сегменту, екран тяжіє до флагманського рівня. В Galaxy A24 використовується SuperAmoled-матриця з діагоналлю 6,5 дюймів, яка має роздільну здатність 1080x2408, що в підсумку дає 400 пікселів на дюйм.

86_5.jpg

Смартфон підтримує частоту оновлення 90 Гц, але найбільше дивує пікова яскравість, яка знаходиться на рівні 1000 ніт і це флагманський показник. Дуже часто одна з головних претензій до екранів доступних смартфонів є якраз недостатня яскравість екрану, а тут з цим все гаразд.

45_10.jpg

Традиційно ви можете гнучко налаштувати інтерфейс починаючи від темної теми і закінчуючи тим, що ви можете зменшити частоту оновлення до стандартних 60 Гц. Також вам доступний режим Always-On Display, який можна кастомізувати на власний смак.

ПРОДУКТИВНІСТЬ

Samsung Galaxy А24 оснащений процесором MediaTek Helio G99, який можна вважати бюджетним рішенням, однак він себе чудово проявив у синтетичних тестах. Традиційно ми прогнали смартфон через тест AnTuTu, де він набрав 355 тисяч балів.

52_9.jpg

В GeekBench 6 смартфон набрав 722 в одноядерному режимі і 1976 в багатоядерному режимі. Samsung A24 має 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої, а враховуючи що є підтримка карт пам’яті, то вам буде достатньо пам’яті для всього навіть без використання хмарних сервісів.

67_7.jpg

Смартфон без проблем тягне найпопулярніші ігри, якщо не "зазіхати" на високі налаштування графіки, то ви можете грати у всі ігри, які доступні для завантаження з Play Market. По інтерфейсу питань теж немає, бо він працює плавно без підвисань та лагів.

Крім гідної продуктивності смартфон добре себе проявив в тесті на тротлінг, бо ми під час тестів не помітили критичного просідання продуктивності.

18_15.jpg

З коробки смартфон працює на Android 13 з фірмовою оболонкою OneUI 5.1, а ще Samsung забезпечить тривалий час підтримки оновлень ОС та патчів безпеки.

23_14.jpg

КАМЕРА

Смартфон має основну камеру на 50 МП, 5 МП — ультра ширококутний об’єктив та 2 МП об’єктив для макро фотографій. Найкращі фото цілком очікувано виходять на основну камеру, режим 50 МП вмикається окремо. Між іншим, основний сенсор має оптичну стабілізацію, що позитивно впливає на різкість фото та стабілізацію відео. Ви можете знімати FullHD-відео, як на основну так і на фронтальну камеру. Між іншим, фронтальна камера на 13 МП.

29_13.jpg

АВТОНОМНІСТЬ

Смартфон отримав батарею на 5000 мАг, яку можна заряджати з максимальною потужністю 25W. У тесті GeekBench з максимальною яскравістю дисплею та максимальним навантаженням на процесор Galaxy А24 протримався аж 13 годин — це без перебільшення феноменальний показник, бо в повсякденному житті це забезпечить вам 1,5-2 дні роботи в звичайному режимі. За потреби можна увімкнути режим екстремального енергозбереження. Повне заряджання від 0 до 100% займає близько 80 хвилин. 

11_17.jpg

КОМУНІКАЦІЇ

Смартфон отримав модуль Wi-Fi з підтримкою стандартів a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.3 та NFC для безконтактних платежів. Крім сканеру відбитків пальців є можливість розблоковувати смартфон за допомогою обличчя через фронтальну камеру, але це не так швидко і не настільки безпечно, як через сканер відбитків. До того ж сканер розташувався в боковій клавіші, тому користуватися ним надзвичайно зручно.

68_7.jpg

ВИСНОВКИ

Galaxy А24 отримав дуже якісний екран та достатньо потужний процесор. У цьому сегменті в Samsung мало конкурентів, бо безумовно на стороні Galaxy іменитість бренду та довший час підтримки оновлень системи та патчів безпеки. Загалом цей смартфон — це знахідка для тих, кому потрібний доступний та надійний смартфон, бо з ним ви можете забути про постійне розряджання, зависання інтерфейсу чи нагрівання при інтенсивних навантаженнях.

 

Товари:
Читайте також:
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?
Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей. Забігаючи
11/04/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Написати відгук
Д Денис 

В мене цей телефон дуже задоволений своєю покупкою раджу цей телефон!

Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?