Як блокувати спам-дзвінки на iPhone?

11/04/2024

Якщо ви втомилися отримувати дзвінки з невідомих номерів, які пропонують вам все - від швидких кредитів до покупки килимів у ваше авто, тоді ця стаття саме для вас. Тут ми детально розповімо вам як зробити так, щоб спамери та шахраї не відволікали вас і не створювали зайвих незручностей.

Забігаючи наперед зазначимо, що в Apple вже потурбувалися про те, щоб ви мали можливість уникнути таких незручностей і навіть передбачили деякі функції у вашому iPhone, які допоможуть з цим.

СТИШУВАТИ НЕВІДОМІ

Одна з функцій передбачених розробником називається “Стишувати невідомі”. Щоб активувати цю функцію необхідно виконати такі дії:

  • Зайдіть в “Налаштування”;
  • Виберіть вкладку “Телефон”;
  • Виберіть вкладку “Стишувати невідомі”;
  • Активуйте функцію “Стишувати невідомі”.

Що відбудеться, коли ви це зробите? 

Виклики з невідомих номерів будуть стишуватися та пересилатися  до голосової пошти й будуть відображені в списку Недавніх. Вхідні виклики від людей у ваших контактах, із номерів недавніх вихідних викликів і Пропозицій Siri надходитимуть, як і раніше.

MhF-2JKgs89burmmQlC6Dhh02Z5X_ngfbUf5yTa0tIt_hE6dQG5hGrbWFynQg6Y5qGqbmKtyr16lfvny0w32cMI-sKhguuHo04xHPJcQRAVGUfq7e6E9Ehzy4CaE6kvBjrESkIwjBz1Y_Yr5jYJ_VQ

Важливо пам’ятати, що після активації цієї функції  ви можете пропустити деякі важливі дзвінки, наприклад, якщо ви залишили ваш номер в замовлені через інтернет. Якщо ви не хочете, щоб ці дзвінки автоматично перенаправлялись на голосову пошту, то можете вимкнути цю функцію.

БЛОКУВАННЯ НОМЕРУ

Інколи ви можете мати потребу в тому, щоб повністю заблокувати певний номер. Для цього вам необхідно виконати такі дії:

  • Увійти в застосунок телефонної книги;
  • Знайти контакт, який потрібно заблокувати;
  • Перейти в “профіль” вибраного контакту;
  • Внизу вибрати опцію “Заблокувати абонента”.

Якщо потрібно переглянути список всіх заблокованих абонентів, то необхідно виконати наступні дії:

  • Перейти в “Налаштування”;
  • Вибрати “Телефон”;
  • Вибрати “Блоковані контакти”;
  • Виберіть “Змінити”;
  • В переліку заблокованих контактів виберіть той, який потрібно розблокувати.

ВИСНОВКИ

Такі прості кроки допоможуть вам уникнути небажаних дзвінків та не дозволять шахраям надокучати вам. Разом з тим не забувайте регулярно перевіряти голосову пошту, щоб не пропустити важливі повідомлення від невідомих номерів, а для цього регулярно переглядайте та оновлюйте список контактів, щоб функція “Стишувати невідомі” коректно працювала.

 

Товари:
Читайте також:
Google Pixel 8a: 7 років оновлення операційної системи
Традиційно в травні Google презентує субфлагманський смартфон з буквою “а” в назві і цей рік не став виключенням. Google Pixel 8a не розчарував, більше того він навіть трохи зачарував своїми флагманськими характеристиками. Серія Pixel “а” з моменту свого створення стала еталоном того, як має вигляда
08/05/2024
OPPO Reno11 F 5G: “F” - фановість чи функціональність?
Нещодавно компанія OPPO презентувала смартфон Reno11 F 5G, який є дещо спрощеною версією OPPO Reno11 5G, який був презентований у лютому. В цьому огляді ми детальніше розберемося, що означає літера “F” у назві та визначимося “F” — це про функціональність чи про фановість. 1 товарів Великий блок ДИ
15/04/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?