Мікрофон Hator Dreamcast RGB: стильна підсвітка та чотири режими роботи

18/12/2023

Компанія Hator продовжує тішити поціновувачів якісної ігрової периферії і цього разу ми підготували огляд на нещодавно представлений мікрофон Hator Dreamcast RGB. Неозброєним оком можна побачити відмінності з мікрофоном Hator Signify огляд на який можна переглянути на нашому каналі.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Перша приємна новина полягає в тому, що вам не доведеться збирати мікрофон власноруч, адже він постачається у зібраному стані. В коробці ви знайдете наступні елементи:

  • мікрофон;
  • кабель USB-A на Type-C довжиною 2.5 м;
  • адаптер 3/8 на 5/8;
  • тримач з захистом від вібрації;
  • інструкція.

Якщо коротко про комплект, то тут є все необхідне, щоб відразу почати користуватися. Звісно, якщо вам потрібен пантограф, то його доведеться придбати окремо. Добре, що кабель, за допомогою якого підключається мікрофон, має довжину 2,5 метри, бо це дозволить без зайвих проблем підключатися до USB-портів ПК, які стоять трохи далі від монітора.

Y8fYipjfakar1SJ204_MIUcbLhRiZxJlNtH9asYcC7VZ8oZgWIkd1eNdQSMu7JHwjVxAOgdBFmAYKtjctZaiggY88BX3LxZzVBirsPZYsRNpyJPBUoV3U6HoRYQp5NyuXXb5gZADnMnwiideE5WOWHc

ДИЗАЙН

Мікрофон виглядає дуже стильно та практично, бо ви можете використовувати його для ігрових сесії з увімкненою RGB-підсвіткою, а можете спілкуватися з колегами на більш офіційних зустрічах через zoom не використовуючи підсвітку.

Мікрофон має антивібраційне кріплення, яке гаситиме будь-яку вібрацію і в ефір буде йти лише чистий звук без шарудіння та перешкод. Ніжка мікрофона виконана з металу як і решітка. В ній є спеціальний отвір через який можна провести кабель живлення чи під’єднати навушники. Верхня частина, де розташувалася сенсорна клавіша Mute, виконана з пластику. Основа мікрофону прогумована, тому він не буде ковзати навіть на слизькій поверхні.

46SfNjE59oAGguIS7Feou6cdcCXp1wQWgGUJXYMOt__SOjZKUwUfgos_DUdW0aiPH8hT4CXf1KK-QeUGgKsbIAPJj6rdG-C4jqd7tpI0JEfe44Zk4bkVJ0GP5RjrOWRf4Ql6ZhgDSzlKQt20PgqWRy4

Мікрофон можна регулювати вертикально під будь-яким кутом.

На корпусі мікрофона є аналоговий регулятор рівня чутливості з красивою срібною окантовкою. Нижче від нього є роз’єм Type-C, а також роз’єм для навушників. Приємно, що гучність в підключених навушниках ви також можете змінювати прямо з мікрофона, адже під роз’ємом є окремий регулятор для цього.

LZzTHJaLDRQ5jAztDrqZyVWIdayyoKBLd7wPfwHXztgn0N1kiWKwZH8VWccPlRYQa6wIWUh661-Ju_82JkixXXxuhVVOaQzSCS9ceO3MomaagpMq7o61j5eV1xID2JIG1QvGvzYeXFZKPxqLjIy3wrk

Ще одна клавіша розташована на нижній частині мікрофона і вона відповідає за керування підсвіткою.

RGB-ПІДСВІТКА

Ви можете перемикати режими підсвітки прямо з мікрофона і це дуже зручно, адже ви можете зустріти пристрої від інших компаній, де підсвіткою можна керувати тільки через окремий софт і здебільшого ніхто не збирається витрачати на це стільки часу. В Hator Dreamcast RGB зробили красиво і практично. До речі, цікаво що ви не можете вибрати червоний колір підсвітки, бо червоним мікрофон буде світитися тільки тоді, коли ви натиснете сенсорну клавішу Mute. Здавалося б дрібниця, але з таких дрібниць і складається приємний користувацький досвід.

HRvXfxBV6BIorFcSz9S6yFl_x3Mwq0yei3Nj_yh0qmlZPIG0Vbc2ynbWF26-kqq44nwPR_2lwbBvqdeaMhrFS4VvR52b3GlV1u1X2MZXD83P7-uvvnkmS86fTyVkBG0FYo8Lbf90qS8fs-gFjmp02Yc

Коли підсвітка вам не потрібна, то її легко можна вимкнути тривалим натисканням клавіші підсвітки.

РЕЖИМИ РОБОТИ

Фішка цього мікрофону полягає в тому, що він має чотири режими роботи - кардіоїдний, двонаправлений, стерео та всенаправлений. Щоб перемикатися між режимами достатньо одноразово натискати клавішу Gain на мікрофоні, яка також відповідає за регулювання чутливості. Дізнатися про те який режим увімкнений в конкретний момент дуже просто, адже на верхній частині мікрофона є чотири індикатори:

  • якщо світиться лише нижній індикатор, то увімкнений кардіоїдний режим;
  • якшо світиться верхній та нижній індикатори, то увімкнений режим двонаправленості;
  • якщо підсвічуються правий та лівий індикатори, то мікрофон працює в режимі стерео;
  • якщо підсвічуються всі чотири індикатори в колір підсвітки мікрофона, то це означає, що мікрофон працює в режимі всенаправленості.

GhIKwelXlAtXN-cuAFZrDDCO0b5AG9qnNOmbEWmOF4rwP91WufXSMK-Ewvx4BDjyNOdeODzEHYSd5YE4uh91g1dXo6czFIOaqzzKHpz39vBQlE0-WhfLL3UEBK80YTnQ8hmxxw0fIrHGd3C5dWLW0qw

Кардіоїдний режим або режим однонаправленості краще вмикати, коли ви збираєтесь ціленаправлено записувати звук в мікрофон, як наприклад начитка тексту для відео. В цьому режимі мікрофон дуже чутливий, але при цьому ловить тільки ваш голос, а все що відбувається навколо буде поза його увагою. 

Двонаправлений режим добре підійде у випадках, коли вам необхідно записати розмову з кимось і при цьому без сторонніх шумів та перешкод. Загалом цей режим можна назвати “інтерв'юерним”, бо він для цього чудово годиться, якщо у вас в наявності лише один мікрофон, а записувати необхідно двох людей.

Режим стерео добре підійде для запису вокалу та інструментів.

Режим всенаправленості добре підійде для студійних обговорень чи конференцій, де промовцями є троє і більше осіб.

ВИСНОВКИ

Hator Dreamcast RGB приємно здивував своєю практичністю. Мікрофон чудово виконує свою основну функцію - запис звуку, а крім того ви маєте можливість регулювати підсвітку, перемикати режими роботи мікрофона, а найголовніше, що все це доступне без стороннього софту, а тільки завдяки кільком регуляторам на корпусі пристрою.

 

Читайте також:
Бюджетний ігровий набір Hator
Прийнято вважати, що все “ігрове” завжди дорого коштує і дозволити собі придбати щось з цієї категорії можуть далеко не всі. Ми знаємо, що за ігровий ПК чи ноутбук доведеться викласти кругленьку суму, однак, коли справа стосується аксесуарів, то можна зібрати якісний набір геймера і це не коштуватим
22/09/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
ТОП-5 мікрофонів для ігор, стрімів, Discord і Zoom
Більшість ноутбуків оснащені вбудованим мікрофоном та роз'ємом для дротової стереогарнітури. Також є можливість під'єднати TWS-гарнітуру по Bluetooth. Але якість звукозапису всього цього залишає бажати кращого. Материнські ж плати настільних ПК зазвичай мають сучасний аудіоконтролер Realtek 1200-сер
10/09/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?