Бюджетний ігровий набір Hator

22/09/2023

Прийнято вважати, що все “ігрове” завжди дорого коштує і дозволити собі придбати щось з цієї категорії можуть далеко не всі. Ми знаємо, що за ігровий ПК чи ноутбук доведеться викласти кругленьку суму, однак, коли справа стосується аксесуарів, то можна зібрати якісний набір геймера і це не коштуватиме всіх грошей світу.

В цьому матеріалі ми пропонуємо вам набір з 6-ти аксесуарів, які мають бути в кожного геймера. Ми говоримо про клавіатуру, мишу, гарнітуру, мікрофон та килимок. Всі аксесуари, які представимо в цьому огляді є від бренду Hator.

Клавіатура механічна HATOR Starfall RGB Premium Pink switch

Starfall RGB від Hator — це ігрова клавіатура з крутою підсвіткою. До речі, верхня частина клавіатури виконана з металу. Механічні перемикачі Hator Premium — це одна з ключових фішок цієї клавіатури. Вони мають заводське змащування, що гарантує відмінний тактильний та акустичний комфорт. Перемикачі розраховані на 80 млн натискань, то ця клавіатура на роки вперед.

M2E387Hd7SsqFH7S6ppX2AonSSnWCHeq1fr2HJLeikjCUwYyWW98IRhoxXKuvZUzG3RCYFamtLsWMTi1l2bB5bAZ9VtTkBF82oAy9H9Z-IOa6sSpWVJyMKQD_HAN0--wmSERV-Kn4IL2NZ7cY4nSV3I

Клавіатура має зносостійкі кейкапи PBT із технологією подвійного лиття. Українська розкладка вже вигравіювана на клавіатурі, тому вона повністю готова до використання.

Клавіатура має RGB підсвітку з можливістю налаштування кожної клавіші. П'ять ступенів яскравості та численні вбудовані ефекти також доступні вам, щоб можна було налаштувати все максимально гнучко. Корпус-скелетон дуже спрощує процес чищення клавіатури та заміни кейкапів. Ви без проблем можете це зробити самостійно.

Клавіатура оснащена функцією N-key-rollover, яка гарантує, що жодне натискання не буде пропущено, незалежно від кількості одночасних натискань, що особливо важливо в шутерах та інших екшн-іграх.

Миша HATOR Pulsar Essential

Миша для геймера — це основний аксесуар, який визначатиме наскільки ефективним ви будете у грі. В бюджетному сегменті вже давно з’явилися гідні варіанти і один з них — це Hator Pulsar Essential.

Вона оснащена чутливим сенсором PIXART 3327 і надійними перемикачами HUANO, тому швидкість вашої реакції залежить лише від вас, бо технічно Hator виконала все блискуче. До речі, перемикачі мають ресурс 20 млн натискань.

UvkckxlHYJO9s-KKj-XyObRYgRIHpZGVQ255S_EVZzDzoZg5mstHUMLOBdEk6OFigImqFXKbHmswSohaR5TlwIxo-oJTY5rytiEcv85jyYFlir-78WMxWP0ZKAIS6oa-PVTfFqdVcNfznXWCxnnSAsA

Миша ​​майже невагома — всього 69 грамів з легким кабелем з паракорду, який не буде обмежувати ваші рухи навіть під час найзапекліших ігрових сесій.

Ігрова гарнітура HATOR Hellraizer

Не обов'язково витрачати багато грошей на якісну ігрову гарнітуру. Якісний звук та комфортна конструкція тепер не коштують багато, а навушники Hator Hellraizer це доводять.

Гарнітура Hator Hellraizer виявилася надзвичайно комфортною. Не лише завдяки вазі, але й завдяки м'якому наповнювачу амбушюр та оголів’я. Тому навушники не стискають і не викликають незручних відчуттів, навіть після кількох годин носіння.

_G1WU9jjV-JYG9QRxl8xTm7wOqYQRS55UjEw2FcrB85OonP18ghhFg51vsGqUaqNDMO4AOSylh3tYtxWwjjCKrCGiPBsO10t9kCtVuAOZaZjZhMsw_vJ9AbGKuclmVB-4DiH-VoCqKOUOqxD3BNae14

Ключовою перевагою навушників Hator Hellraizer є якість звуку. Відмінне звучання гарантують 50-мм динаміки з неодимовими магнітами та частотний діапазон від 15 Гц до 25 кГц.

Звук приємно здивував. Тут відмінний рівень деталізації, чисті високі частоти, достатньо широка сцена та глибокий бас. У іграх завдяки глибокому басу спецефекти звучать потужно та насичено. Загальна шумоізоляція в навушниках на дуже високому рівні. Завдяки об'ємним чашам вони ефективно ізолюють від навколишніх шумів. 

До речі, одна з головних переваг цих навушників — це чудова якість мікрофону до якого взагалі немає питань, навіть зважаючи, що гарнітура належить до бюджетного сегменту. Підсумовуючи про цю гарнітуру по-особливому сподобалися: якість звуку, особливо басів, легка конструкція та мікрофон. Звісно ж навушники по якості мікрофону не зможуть тягатися з окремим зовнішнім мікрофоном, який в Hator також є і про нього далі розкажемо.

Мікрофон HATOR Signify RGB

Мікрофон HATOR Signify RGB автоматично розпізнається системою після підключення до USB-порту без потреби встановлення додаткових драйверів чи програм. Ви можете регулювати гучність запису на апаратному рівні, керувати підсвіткою, змінювати її кольори та вмикати/вимикати мікрофон.

З ергономікою у HATOR Signify RGB також все в порядку. Важка та надійна основа забезпечує мікрофону стійкість, а захист від вібрації усуває зайві шуми, які можуть виникнути через вібрацію столу. Особлива подяка компанії за сенсорну кнопку "Mute", яка розташована зверху, та червону підсвітку, що сигналізує про її активацію.

R7YdakaWaC29rNj9OGthd7UNWsD_fb0ZUx1Bki7FPYatPgCLZePSPYionZhvQ6iwe-IR_UinfuR836AXWGyhTqentoqD_5jVBw3qAwnA9xXRnp6H3F7t94adkl6InW7G3lD45AnJEkBvr6bNK0uRFg8

У геймерській комунікації мікрофон показує себе дуже добре. Голос записується чітко, без спотворень, і дуже нагадує реальне звучання голосу. Можливо, пристрій має апаратне приглушення шумів з не надто агресивним алгоритмом дії, оскільки фонові шуми в запис не потрапляють.

HATOR Signify RGB — це перший досвід компанії HATOR у сегменті стаціонарних мікрофонів і цей досвід виявився успішним. Він поєднує привабливий зовнішній вигляд, хорошу якість звуку та прийнятну ціну. 

Серед переваг можна виділити металевий корпус, якісну антивібраційну підставку, комплектний поп-фільтр та вітрозахист. Єдине, чого бракує, — програмного забезпечення для більш тонкого налаштування звучання та підсвітки.

dtJIdF7UIQKNGIp6dA6sdak2aX3On-Y61gFri41c4YX-RLs4cvZUX_5b3THw3bm-oqTdm8F-ve7FFD-nOxe9zqlDT-v8YjSX9MrUdDp970oi7Im__QXp_hH6PoHzkOKJk0L8PdfvYkuATK9bxkND29c

HATOR Signify RGB ідеально підійде для тих, кого не влаштовує якість запису з мікрофона навушників, ноутбука чи ПК, але при цьому ви шукаєте бюджетний варіант.

Килимок HATOR Tonn L

Hator Tonn L — це великий килимок для миші, адже його розміри 450х500 мм. Геймери чудово знають про важливість килимка, адже він забезпечує ідеальний баланс він ковзанням та чутливістю сенсора миші. Цей коврик підійде для всіх типів мишок, а Hator Pulsar Essential жовтого кольору буде виглядати на ньому ще й надзвичайно стильно.

Килимок Hator Tonn L має гумову основу тому не буде ковзати. Він виконаний зі спеціальної чорної тканини, яка чудово буде підкреслювати RGB-підсвітки інших аксесуарів. Та й зрештою, якщо поглянути на професійних геймерів, то всі вони використовують килимки.

tJBoTICbdvLrXTXpUkFG6eZhJMI0GouSMKbCc3bi74vguLKWH4wHCn5WOmqHc95HXYytGAFWii-qMTT3zqXlfksQ2jjarC-n5Qjoz6XCYIGr_RzHQS3PdSa_iRdV2ALQ6dhPqUHbIFP_0wCDRd48Y_M

Ігрова гарнітура HATOR Hyреrpunk Truepods

Хто під час гри не хоче бути обмеженим дротами гарнітури в Hator також є рішення — HATOR Hyреrpunk Truepods. Це навушники, які оснащені 10-міліметровими динаміками та 32-бітним DSP-процесором, а також можуть похвалитися системою подвійного шумозаглушення ANC та ENC. 

Загалом навушники в своєму ціновому сегменті можуть похвалитися дуже хорошим звучанням з достатньо глибокими басами та хорошим звучанням середніх частот. Для прослуховування музики, перегляду фільмів та для ігор цих навушників буде більш, ніж достатньо. Є спеціальний ігровий режим з низькою затримкою звуку. 

Xa7yzaCIhUYQU1Si7LiR1Lhpqg3DeyfdYnscaMZtePv0wBNA2NeF0PZxRhHN6EqBb7uDE_yuQ2HYs_Ffu9FhT0Pb8MQxRiVLz8Io4JSoMW9wiGlgZnATqMuJT8yXkPgEUZHBFdlYvLfObVt2RosFtoQ

З увімкненим активним шумозаглушенням навушники тримають заряд близько 4 годин. Кейс збільшує автономність ще на 20 годин.

HATOR Hyperpunk Truepods — чудово збалансовані бюджетні навушники з усіма фішками більш дорогих моделей, адже тут є: режим активного шумозаглушення і прозорості, свіжа версія Bluetooth 5.3, підтримка бездротового заряджання, низька затримка звуку, що актуально для геймерів, захист від вологи IPx4, корпус не збирає відбитків пальців, хороша автономність.

ВИСНОВКИ

Як бачимо можна зібрати гідний геймерський набір не за всі гроші світу з яким якість вашої гри точно виросте, а ефективність дій точно перейде на вищий рівень. Клавіатура, миша, гарнітура, мікрофон та спеціальний килимок додадуть влучності, швидкості та ефективності у вашу гру, а також звісно виедуть на інший рівень комфорт взаємодії з інтерфейсом та геймплеєм улюблених угор.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?