Які AirPods вибрати в 2023 році?

14/08/2023

На даний момент є 4 актуальні моделі AirPods, а саме: AirPods Pro 2, AirPods 3, AirPods Max, AirPods 2. Яка з цих моделей найкраще підійде для ваших завдань і бюджету будемо розбиратися в цьому матеріалі. Також ми додали коротку порівняльну таблицю чотирьох запропонованих моделей, щоб ви могли прямо порівняти всі актуальні версії AirPods в ключових характеристиках.

Apple AirPods Pro 2

Коротко про характеристики:

  • Чіп: H2;
  • Тип: внутрішньоканальні (з внутрішньоканальним ущільненням);
  • Час автономної роботи: до 30 годин (з зарядним кейсом, без активного шумозаглушення);
  • Бездротова зарядка: так;
  • Активне шумозаглушення: так;
  • Просторове звучання: так;
  • Водонепроникність: так, IPX4;
  • Керування: регулювання гучності свайпом, а також затискання і утримання.

У цій версії Apple покращила функцію шумозаглушення, якість звуку стала вищою, а ті, в кого не трималося у вухах перше покоління, тепер можуть спробувати вкладиші XS, які можуть виявитися підходящими. До того ж, AirPods Pro 2 мають одні з найсильніших показників шумозаглушення серед усіх навушників, які коли-небудь, потрапляли до нас на огляд. Аналогічно і режим прозорості працює дуже коректно і природньо.

wRL9MKBrYNZ8uW1CJOIe-o4AHLYLVdtp_lIirNgPaYTHmxljIpJnKHFXlLV-57YeRkjyc9hhwPBChlse-goBnDjWQID1Kcs1BviZXdeXjuNAX7ikziwng2h2htOD3MZQYzTjCvITP8aNG_LmZWxDeHA

Їх зручно носити у спортзалі і ви не будете чути жодного фонового шуму, тільки ваші треки. Вони також чудово підходять для довгих поїздок в громадського транспорті чи для перельотів у літаку.

AirPods Pro 2, справді, мають краще звучання з усіх актуальних моделей AirPods і хотілося б, щоб Apple реалізувала підтримку  еквалайзеру, щоб користуваі могли налаштовувати звучання під себе. До речі, навушники також мають чіп U1, що робить цю модель доступною для пошуку через застосунок Find My.

Apple AirPods Max

Коротко про характеристики:

  • Чіп: H1;
  • Тип: накладні;
  • Час автономної роботи: до 20 годин;
  • Бездротова зарядка: ні;
  • Активне шумозаглушення: так;
  • Просторове звучання: так;
  • Водонепроникність: ні;
  • Керування: Digital Crown.

AirPods Max виділяються з двох причин: це єдині накладні навушники, які продає Apple, і вони коштують вдвічі дорожче, ніж AirPods Pro 2. За ці гроші ви отримуєте потужне активне шумозаглушення та чудову якість звуку.

Вони мають амбушюри з піни з ефектом пам'яті. Вони дуже м’які та якісні, дужки виконані з нержавіючої сталі. AirPods Max не створюють дискомфорту навіть після кількох годин прослуховування.

AhBZUYUP74YdLzCcRcPoS7_k15y015pcCLS_-5OFWtBjUsJBrcPYupLtiYl5oq0_3mO8R2HeAX5qb1wGD3Ht8xrkPOjtz7WgCcYLsMluCDovu1Koj5ZXAY09YKB2gUQZlm_s-57T2vvqzIKdoTPfQEk

Ми можемо відмітити високу якість звуку, до 20 годин автономної роботи від одного заряду, Digital Crown на чаші для керування відтворенням, а також дуже потужне активне шумозаглушення. Більше того, оскільки AirPods Max мають накладну конструкцію, вони можуть фізично блокувати більше навколишнього або фонового шуму, ніж бездротові навушники AirPods Pro.

AirPods Max поставляються з чохлом Apple Smart Case, який автоматично вимикає навушники, коли вони знаходяться в ньому. Вони також доступні в п'яти кольорах, включаючи зелений, рожевий, сріблястий, небесно-блакитний і космічний сірий. 

Просторовий звук в цих навушниках відчувається по-особливому. Ці навушники найкраще підійдуть для релаксу з улюбленою музикою та перегляду фільмів з повним зануренням в сюжет.

Apple AirPods 3

Коротко про характеристики:

  • Чіп: H1;
  • Тип: внутрішньоканальні навушники відкритого типу (вкладиші);
  • Час автономної роботи: до 24 годин (з зарядним кейсом);
  • Бездротова зарядка: так, але тільки з кейсом, який підтримує MagSafe;
  • Активне шумозаглушення: Ні;
  • Просторовий звук: так;
  • Водонепроникність: так.

Третє покоління AirPods має відкритий дизайн. Внутрішні датчики і мікрофони допомагають забезпечити хороший бас, мабуть, найкраще звучання, яке доводилось чути у відкритих TWS-навушниках.

-Ihymd4CbW0NQ-8dkL57mEjB7Jb5cvUqOrEKcBsr1NLcxOi_X2e_44UzsklbWrd8bq2Yt4JxI3dZ4OTBh_8Yxl4ItJt9obP-5Lfh7Wmsk9bW_GTM7jwWzVXGH2ndDFgn4EV-ahn2TmcTXmUKTkImJxg

Звісно тут немає активного шумозаглушення або режиму прозорості, але AirPods 3 — найкращий варіант для тих, хто надає перевагу комфорту. Вони пропонують вищу якість звуку, ніж AirPods 2, з більш насиченими басами і підтримують Dolby Atmos з просторовим звуком.

Вони дуже зручні для розмови по FaceTime, Zoom або Skype. Ідеально підходять для занять спортом та пробіжок на свіжому повітрі. Через відкриту форму ви будете в курсі того, що відбувається навколо, а відповідно будете в безпеці.

AirPods 3 захищені від поту та води по стандарту IPX4.

Apple AirPods (2nd gen)

Коротко про характеристики:

  • Чіп: H1;
  • Тип: внутрішньоканальні;
  • Час автономної роботи: до 24 годин (з зарядним кейсом);
  • Бездротова зарядка: ні;
  • Активне шумозаглушення: немає;
  • Просторове звучання: ні;
  • Водонепроникність: ні.

Друге покоління AirPods дебютувало на початку 2019 року. Якщо ви шукаєте недорогі навушники AirPods, то друге покоління — це те, що вам потрібно. Вони мають чудове звучання, тривалий час автономної роботи (до 24 годин з зарядним кейсом), зрозумілу систему керування, швидке підключення до всіх Apple-пристроїв, включаючи iPhone, iPad, MacBook, Apple TV, хоча можуть з’єднуватися і з іншими bluetooth-пристроями.

qBNBziBGpwgWF_mR-OL_bcY1OihFDMp9nRNgcFHN8ZBpn5Kz1knkMIk5EyyXFyfLpbvOXoE2eOQIGc0eeyWw_o-GLzJP9PzHZ5oaslvj0qWPdcSNLWVkJsHzZ3gjh2mB7eEpz_kBJImsxPZkHV4VLBE

AirPods оснащені чіпом H1. Виробник зазначає збільшення швидкості у 2 рази при перемиканні між пристроями, у 1.5 рази при здійсненні дзвінків та зменшення затримки при використанні навушників при перегляді відео та іграх в порівнянні з першим поколінням.

Щодо автономності, то навушники разом із кейсом можуть показати феноменальну витривалість - 24 години роботи. На одному заряді навушники можуть видавати 5 годин прослуховування музики. До речі, щоб дізнатися про заряд акумулятора своїх навушників, можна піднести їх до свого iPhone або запитати Siri.

Порівняльна таблиця актуальних моделей AirPods:

XJF1tZG6iRfNJgIhS8rBMPab3J40tbXVJZjZdTSoDvsNbXZqA7yFHQdrA_yH59AZ3uwFts7HKLwNHI25jfRav3YaDIhCLh8jVZOlRzvWSR8oTYLmk8Lafr1WptKzl-KyPTQ-1suHnEihNc18MWAAvOU

Висновки

Ця стаття має на меті допомогти вам зрозуміти сценарії використання актуальних моделей AirPods, щоб ви могли вирішити, яка з них найкраще відповідає вашим потребам: активний відпочинок, перегляд фільмів, розмови по телефону та відеозв’язку тощо. 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?