UAG : ідеальний захист для гаджетів Apple

06/04/2021

2_Untitled-1.jpg

Ось так ідеш собі по вулиці, ідеш…і раптом «бамц», з кимось зіштовхнувся, а гаджет з рук випав — і розбився. Не дуже весела історія, правда ж? Аби такого не сталось, радимо подумати про надійний захист для улюблених гаджетів:)

UAG — відомий американський бренд, який можна впізнати з першого погляду. Кожен кейс виготовляється відповідно до United States Military Standard, що гарантує найвищий захист від падінь та пошкоджень, а за офіційними даними гаджети з кейсом залишаються непошкодженими навіть після 26 падінь з півтора метрової висоти, уявляєте?) І погляньте, які вони красунчики. У чохлах UAG Ваші Apple-гаджети стають схожими на лицарів: броню не пробити, а хто спробує — потерпить невдачі:)

Види кейсів UAG для iPhone:

Monarch

Назва говорить сама за себе, тож лінійка Monarch ідеально підійде для тих, хто любить максимально брутальні чохли:)

monarch7.jpg

Дизайн 
Cмартфон надійно захищають кілька шарів різних матеріалів чохла: всередині пластина з полікарбонату, зовні — гума, щоб не ковзала рука, «спинка» з металу, а над ним шкіра або карбон:) 

11цвфа.jpg

Захист та зручність
Ультразахист на кутах кейсу, адже ні для кого не секрет, що саме падіння на кут може завдати найбільшої шкоди для iPhone. Шари чохла з'єднані  гвинтами, а екран смартфона «втоплений», аби при падінні, він не постраждав:) Не зважаючи на міцний матеріал чохла, бездротова зарядка або ж PayPass працює ідеально:) Порти зроблені максимально широкими для зручної сумісності із зарядними пристроями, а боки — м'якими для комфортної установки смартфона. 

Plasma

Конструкція цього виду кейсів трішки простіша, проте цікавіша. Чому? Зараз все розповімо:)

photo-1613294021986-ca1a0270024c.jpg

Дизайн 
Напівпрозорість — основна фішка UAG Plasma Series. А круті кольори чохла — цитрон, магма і кобальт додадуть яскравих фарб у повсякденність:) 
Захист 
Конструкція кейсу проста та ефективна: корпус з полікарбонату, потужно захищені кути, екран і камери приховані завдяки спеціальній формі чохла. Захист від падінь, подряпин чи крапель води гарантовано на 100%:)
Зручність
Бездротова зарядка або ж PayPass також працює ідеально:) Вирізи під порти чудово підійдуть для будь-яких видів зарядок, а зручні кнопки забезпечують комфортну роботу з гаджетом:)

Pathfinder

Модель Pathfinder є базовою для UAG. Лінійка виглядає досить футуристично і практично водночас:)

DO9A60991223213.jpg

Дизайн
На відміну від Plasma, тут немає прозорої броні, зате можна вибрати один з п'яти яскравих кольорів:) Серія чохлів має стильний дизайн, але без шкіряних і металевих вставок.

1_35dae7f5fcc83ca09633fc55ad72ffa7.jpg
 

Захист та зручність
«Бампери» по кутах та спеціальна конструкція чохла забезпечать додатковий захист екрану та камери при падінні:) Ідеальна робота бездротової зарядки та PayPass:) Завдяки зручній формі чохла, смартфон дуже комфортно діставати з кишені. 

Civilian Slate

Стильна та мінімалістична модель, що гарантує чудовий захист:)

Дизайн
Чохол виконаний у синьому кольорі, а його бампер прикрашений оранжевими вставками. Дизайн доволі мінімалістичний, але це аж ніяк не впливає на міцність чохла:)

0_3YEw7xFE9MEPQrlY.jpg

Захист
Виготовлений з композиту, чохол надійно захищає смартфон від пошкоджень та забруднень навіть при щоденній експлуатації гаджету.  Спеціальна технологія — HyperCush при зіткненні телефону з іншою поверхнею «пом'якшує» падіння та «рятує» iPhone від розбиття. Серія Civilian — це сучасність, надійність та міцність. 

CVLN_PROTECTION_STORY_2.jpg
 

Зручність
Чудово працює бездротова зарядка та  PayPass. Вирізи для камери та портів повністю повторюють оригінальні, тож гарантоване комфортне користування:)

Рlyo

photo-1613294064031-8935937266f4.jpg

Дизайн та захист
Чохол доволі лаконічний та мінімалістичний, а також має напівпрозору броню:) Внутрішня частина має перфоровану структуру, яка захищає кути смартфона від пошкоджень, а відступаючі борти по краях подбають про дисплей:)

PLYO_TAB_DSKTP.jpg

Зручність
Матеріал надзвичайно приємний на дотик і володіє антиковзаючим ефектом, що зменшить ймовірність випадкового падіння гаджета з рук. А ще смартфон надзвичайно легко встановити в чохол серії Plyo:)

Види кейсів UAG для AirPods

Hard Case

Круті чохли у притаманному UAG Hard-стилі:) Вони повністю ідентичні параметрам оригінальних Airpods та виготовлені із полікарбонату, тому чудово захищають навушники. Кейс від UAG доповнює Airpods брутальним виглядом та наголошує на тому, що це аксесуар преміум-сегмента:)

DO9A9083.jpeg

Silicone Case 

Якщо ви любите класичні моделі чохлів, але хочете ще більше захисту, то Silicone Case від UAG саме те, що потрібно:) Виготовлені із силікону, тож гарантують чудовий захист від механічних пошкоджень для гаджета. Дизайн продовжує філософію і дизайн бренду, тому ваші Airpods в таких чохлах точно привернуть увагу. 

 

283787.jpg

Standard Issue та Standard Issue Hard

Ці види чохлів ідеально підкреслять стиль та «брутальність» Airpods:) Standard Issue — силіконовий чохол із текстурованою поверхнею, а Standard Issue Hard — із гладкою. Їх дизайни яскраві та неординарні, повністю виконані у стилі UAG, тож кейси забезпечать крутий захист при можливих падіннях чи інших пошкодженнях навушників:)

1_SMI_9147.jpg

Види кейсів UAG для iPad

Metropolis 

Ідеальний варіант для тих, хто любить чохли-книжки з максимальним захистом:) Виготовлені з міцного та надійного матеріалу — композиту, володіють антиковзаючим ефектом, аби уникнути небажаних падінь. Також крутою фішкою є спеціальне кріплення з прихованими магнітами, яке захистить від випадкового розкриття.


Переваги:

  • висока ергономічність
  • легко трансформується в підставку
  • водовідштовхувальне покриття FrogSkin
  • вбудований тримач для стилуса Apple Pencil
  • зручні вирізи для камери та портів

Plyo 

Стильний та ергономічний дизайн — це про серію Plyo для  iPad:)

uag_plyo_ipad_air_10.5_2019_ice_6.jpg

Переваги:

  • захист на 360 градусів
  • режим wake/sleep ( коли кришка чохлів відкривається — екран  «прокидається», а коли закривається, то автоматично «засинає») 
  • висока ергономічність
  • технологія FrogSkin
  • вбудований тримач для стилуса

Протиударні чохли  Plyo — незамінні аксесуари для екстремального темпу життя.

Види кейсів UAG для  Macbook

Plyo 

Чохли, які майже непомітні на стильних Macbook, проте надзвичайно ударостійкі:) Виготовлені з надійного матеріалу — композиту, що забезпечить надійний захист гаджетів від пошкоджень та забруднень. В закритому положенні макбуки будуть захищені на 100%, тож кейс Plyo стане в нагоді для тих, хто  часто подорожує з ноутбуком:)


f3112f6653ee9c267854dfca68eeffb9.jpg

Plasma

Серія цих кейсів має напівпрозорий дизайн, ударостійкі бампери для максимального захисту Macbook та навіть вентиляційні отвори для безперешкодного проходження повітря! Чохол Plasmа підкреслить дизайн преміального ноутбука, дозволяючи використовувати його у будь-якому місці та у найбільш відповідальні моменти.

Види кейсів UAG для Apple Watch

Nato Strap 

Преміальний ремінець має високу міцність, виглядає брутально та готовий до екстремальних ситуацій:) Завдяки урбаністичному фірмовому стилю ремінець чудово поєднується з тематичним образом свого власника. Виконаний з нейлону, тож є стійким до пошкоджень.

Scout Strap

Мінімалістичний та спортивний дизайн ремінців Scout Strap підкорять серденько кожного:) Вони зроблені з антибактеріального силікону, що гарантує стійкість до пошкоджень та  комфортне носіння на руці. 

SMI_0759.jpg

Civilian Silicone

Ремінці мають урбаністичний яскравий дизайн, який чудово виглядатиме з різними стилями одягу власника:) Виконані з стійкого до пошкоджень силікону, що дозволяє довго зберігати чудовий зовнішній вигляд. Також вони є потозахисними, тому Civilian Silicone ідеально носити під час тренувань чи будь-яких інших фізичних навантажень:)

Civilain_Strap_Slate.jpg

Active Strap

Надзвичайно висока міцність, брутальність, екстрим, стиль — це все про Active Strap. Самі ремінці виконані з нейлону, а фурнітура — з нержавіючої сталі, тому гарантує максимально довготривале використання та надійний захист:) 

Висновки: 

Аксесуари від UAG — незамінні, якщо ви хочете максимального захисту для своїх гаджетів:) Крута якість за найвищими американськими стандартами, стильний дизайн та яскраві кольори — це все про них:) Кожен з видів кейсів на різні моделі техніки Apple чекають в КТС:) 

Читайте також:
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
7 днів з Xiaomi Mi Band 7: враження та висновки
В цьому матеріалі розповімо про досвід користування фітнес браслетом Xiaomi Mi Band 7 впродовж 7 днів. Раніше ми вже робили загальний огляд браслету та порівнювали його з попереднім поколінням — Mi Band 6, а зараз детальніше про те, як Mi Band 7 проявив себе в реальному житті. ДИЗАЙН І КОМПЛЕКТАЦ
11/07/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?