Огляд Oppo Enco W51: активне шумозаглушення та бездротова зарядка

14/08/2020

Ще донедавна я з іронією ставився до навушників, які мають активне шумозаглушення і коштують менше двох тисяч гривень, але модель TWS-навушників від Oppo, яка сьогодні у нас на огляді, хоч і не робить революцію в плані шумозаглушення і звуку, але все ж залишила гарне враження. 

54_5.jpg

ЩО В КОРОБЦІ?

Комплектація цих навушників доволі стандартна. В коробці ви знайдете кейс з навушниками, кабель USB-A на USB Type-C, три пари змінних амбюшур та документацію. 

102_2.jpg

ДИЗАЙН КЕЙСУ ТА НАВУШНИКІВ

Кейс навушників має квадратну форму. Всередині кейсу є одна клавіша для активації bluetooth, а також один світлодіодний індикатор. Кейс відкривається та закривається без особливих зусиль, але однією рукою його відкрити не вийде. Виконаний він з глянцевого пластику, який схожий до того, що є в AirPods. На корпусі є роз’єм USB Type-C.

76_4.jpg

Приємним є той момент, що кейс підтримує бездротову зарядку та має захист від вологи та пилу IP54. Щодо самих навушників, то вони мають аналогічний дизайн, як і у Oppo Enco W31, які були у нас на огляді кілька місяців тому. Ергономіка навушників на висоті, вони чудово лягають у вушну раковину і міцно тримаються, а завдяки “ніжці” їх легко діставати з вуха та вставляти назад.

32_8.jpg

КЕРУВАННЯ ВІДТВОРЕННЯМ

Керувати навушниками так само просто, як і на моделі Enco W31. Приємно, що тут реалізували фішку AirPods, коли виймати навушник з вуха, то відтворення стає на паузу і саме головне, що при поверненні навушника до вуха відтворення продовжується.

  • наступний трек — подвійний тап по правому навушнику;
  • увімкнути/вимкнути шумозаглушення — подвійний тап по лівому навушнику;
  • відповісти на дзвінок — двічі торкнутися будь-якого навушника;
  • завершити дзвінок — двічі торкнутися будь-якого навушника;
  • виклик асистента — потрійний тап по будь-якому навушнику.

На жаль, на навушниках неможливо: регулювати гучність, перемикатися на попередній трек, поставити музику на паузу не виймаючи навушник з вуха.

52_6.jpg

ЗВУЧАННЯ

Навушники цього цінового сегменту часто обирають для перегляду відео та фільмів, тому важливо, щоб звук не відставав від зображення і тут з цим все гаразд, все синхронно. 

40_7.jpg

На мій смак звучання цих навушників цілком вистачить для перегляду фільмів та серіалів і прослховування музики, але на середній гучності, бо на максимумі з’являється дуже багато звуку “сссс”.

30_9.jpg

Щодо активного шумозаглушення, то воно чудово працює. Якщо одягнути навушники, то 60-70% фонових шумів відсікаються або, як мінімум, стають ледь чутні. В той же час голоси людей та різкі звуки можна легко розрізняти. Для пересування по місту такий шумодав буде дуже доречний.

140_1.jpg

АВТОНОМНІСТЬ

Від одного заряду навушники з активним шумозаглушенням можуть грати до 4 годин, а кейс дозволить продовжити відтворення ще на 20 годин. Як вже згадувалося вище є підтримка бездротової зарядки. Щоб повністю зарядити навушники потрібно 80 хвилин часу.

94_3.jpg

ВИСНОВКИ

Навушники справили гарне враження, особливо через м’яку роботу активного шумозаглушення. До плюсів віднесу стабільність з’єднання по bluetooth 5.0. Воно не втрачалося в квартирі навіть через дві цегляні стіни. Окремої похвали заслуговує ергономіка навушників, фішка з паузою, якщо вийняти навушник з вуха та наявність бездротової зарядки. Немає відставання звуку від зображення. Якщо говорити про враження від звуку, то воно аналогічне, як і на Oppo Enco W31. Не для меломанів, але зважаючи на ціновий сегмент дуже пристойно.

 

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?