Нові функції у браузері Firefox

04/08/2017

Mozilla ніколи не зупиняється на досягнутому і постійно намагається поліпшити та модернізувати власний браузер - Firefox. Для того, щоб збільшити аудиторію користувачів розробники додали у браузер нові інструменти, серед яких:

  • вбудовані замітки;
  • сервіс для відправки “важких” файлів;
  • голосовий пошук.

IKYHC6TV0o7gV925vNWKqmJE08Z2I3fpkewbJyVN6jQeDGMfyEvtFAarb4PY00LOFr0hqWEsNN-ePOT-w2RGOD7tB_xIQTekRwFCX0k-noIrNBop0tX_keuevMyleSvNwsLoMT_E

Щоб нові можливості запрацювали у браузер потрібно встановити додаток - Testpilot. Спочатку нова функціональність працюватиме лише через додаток, але якщо тестування додаткового функціоналу пройде успішно, то цілком реально, що в майбутньому ці функції будуть вбудовані в браузер по замовчуванню.

7c720ac2adb6bece76d04f7c502dcb72.jpg

Найбільш значиме нововведення, яке привернуло увагу інтернет-спільноти - це відправка файлів SEND. Це окремий веб-сервіс, який доступний у будь-якому браузері. Його головна “фішка” в тому, що тепер можна завантажувати файли до 1 Гб, а потім отримувати посилання на скачування. Це посилання дійсне до моменту поки хтось його не завантажить, але не більше 24 годин (потім файли з серверу автоматично видаляються).

Голосовий пошук актуальний для: Google, Yahoo і DuckDuckGo. Його особливість в тому, що він поступово поліпшує якість розпізнавання голосу.

Щодо вбудованих заміток, то їхня перевага перед Google Keep в тому, що з ними можна працювати не відкриваючи нове вікно чи вкладку, а працювати просто у бічній панелі на сторінці, яка активна.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?