Lenovo розробляє портативну ігрову консоль Legion Go на Windows 11

30/07/2023

Портативні ігрові консолі, такі як Valve Steam Deck і ASUS ROG Ally, зуміли домогтися ширококої популярності, на тлі якої інші великі компанії звернули увагу на цей сегмент. Зараз компанія Lenovo працює над створенням власної портативної консолі під назвою Legion Go, яка працюватиме під на ОС Windows 11. Це необхідно для забезпечення максимальної сумісності з іграми для ПК.

UG7ln4RRv8gk9CtdPuPcRKebW4DsKQa5P-ZPR8z3VurvW6iFoEA5RQia1Sq6xleGXp_VYQlSSRsBceQCWNS23BNRk-FYXXL2IuaSFe2VASQ-tBmqYH6OUulCQjaBbqeiDIGJJjemu002zjIa6Wo3_0g

На даний момент про майбутню консоль Lenovo мало що відомо. Передбачається, що її основою стане процесор лінійки AMD Phoenix, який зустрічається в ультратонких ноутбуках і здатен забезпечити доволі високий рівень продуктивності, зокрема й графічної. Даний чіп поєднує в собі ядра Zen 4 і вбудовану графіку RDNA 3.

Legion Go буде оснащений 8-дюймовим дисплеєм, що може поставити новинку в більш вигідне становище в порівнянні з конкурентами Steam Deck і ROG Ally, які мають 7-дюймові дисплеї. Як правило, комп'ютерні та портовані з консолей ігри орієнтовані на великі монітори, через що на екранах меншого розміру елементи користувацького інтерфейсу можуть відображатися некоректно. Дисплей більшого розміру може дати Legion Go значну перевагу перед конкурентами, якщо сам пристрій при цьому залишиться легким і компактним.

 

0OQrTo4hQv6_6kYh1B4jTuYy1p128LXGo4TiZ16CKSOktqAC_CnvXUsFEKSwQBfT8ZFmvmTnFSW1xau_emWkdIE4Hg7CY55H33jzZt3VmkGSiCw5HR3Pozd-foMYj6kZSrSqfo6ChLZsC0H_d1grEYw

Процесори лінійки AMD Ryzen 7040 (Phoenix) повинні добре підходити для використання в портативних консолях, оскільки вони відрізняються низьким енергоспоживанням від 15W. Завдяки цьому розробники зможуть забезпечити досить високий рівень автономності пристрою. Крім того, у випадку AMD Ryzen Z1 Extreme рівень енергоспоживання може бути навіть нижчим за 15W.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?