КТС: Продавці рекомендують смартфон Xiaomi Redmi Note 2

09/12/2015

Смартфон китайської компанії став справжньою приємною несподіванкою для багатьох користувачів. Помітно, що маркетологи Xiaomi добре проаналізували пристрої конкурентів та зробили правильні висновки. Саме тому, Redmi Note 2 отримав високі технічні характеристики, при невисокій роздрібній ціні.

Знаючи про особливості робочою платформи MIUI на базі Android, спеціалісти мережі КТС доклали усіх зусиль, щоб надати українському покупцю виключно офіційні смартфони Xiaomi з «білим» IMEI та якісною локалізацією. Справа у тому, що MIUI – це платформа з відкритим кодом, що, на жаль, розв’язує руки злочинцям.

Дуже поширеним є випадок коли, в гонитві за меншою ціною, покупець звертається до китайських інтернет-магазинів, де все, нібито, дешевше й отримує велику проблему. По-перше, якщо смартфон елементарно прийде бракованим, заміна його по гарантії може розтягнутися на величезний строк або не відбутися зовсім. По-друге, у ПЗ пристрою може бути встановлена купа невідомих програм чи навіть вірусів, про які новий власник навіть не підозрюватиме. До тих пір, поки смартфон не повисне намертво чи особисті дані користувача не «втечуть» від нього в Інтернет.

У мережі КТС такі сумні випадки є абсолютно виключеними. Ми гарантуємо, що наші Xiaomi Redmi Note 2 не тільки на 100 відсотків офіційні, а й мають локалізовану українсько та російськомовну прошивку. Тепер, після цієї гучної та конкретної заяви, поговоримо й про можливості даного смартфона.

Redmi Note 2 – простий дизайн та 8-ядерний процесор

У плані дизайну, конструктори китайської корпорації вирішили не експериментувати, а піти знайомим шляхом. Тому Redmi Note 2 має класичну прямокутну форму та стандартне розташування керівних клавіш.

Перший великий плюс смартфон отримує за свій 5.5-дюймовий дисплей на IPS-матриці. Він справляє дуже приємне враження: роздільна здатність 1920х1080 пікселів, велика яскравість, гарні кути огляду та захисне олеофобне покриття.

Що стосується пари камер (основна 13 МП та фронтальна 5 МП), можна відмітити лише гарну зйомку основної камери при яскравому освітленні, та середньої якості у випадку його відсутності. В іншому, фотокамери повністю відповідають нормам свого цінового сегменту. Додатковою приємною функцією є можливість зйомки відеороликів формату time-lapse. 

Другий великий плюс – це, безумовно, «серце» пристрою – потужний 8-ядерний процесор MediaTek Helio X10 MT6795 з архітектурою Cortex-A53. Його висока тактова частота (2.2 ГГц) та крутий графічний прискорювач PowerVR G6200, роблять подібний чіп одним з кращих рішень для Android-смартфонів. Цікаво, що при високій продуктивності, процесор має якісну систему охолодження та не відчуває проблем з надмірним нагрівом.

Не пасуть задніх й інші технічні показними пристрою. У нього 2 ГБ оперативної та 16/32 ГБ, в залежності від модифікації, флеш-пам'яті. Плюс слот microSD з можливістю розширення до 128 ГБ.

Смартфон має GPS, ІЧ-порт (створений для керування іншою електронікою), підтримує Bluetooth, Wi-Fi та LTE. У нього два слота для SIM-карт та радіомодуль. Ємність знімного акумулятора 3020 мА*год, робоча платформа Android 5.0. І все це, усього за 5199 грн! Доволі гарна пропозиція, чи не так?

Висновок

З огляду на все вищесказане, Xiaomi Redmi Note 2 можна сміливо назвати одним з кращих смартфонів у розрізі ціна\якість. При технічних характеристиках близьких до флагманських, пристрій має ціну середніх моделей. У мережі КТС присутні не тільки обидві модифікації смартфона з 16 та 32ГБ флеш-пам'яті, а й ряд фірмових аксесуарів китайської компанії, таких як: навушники 1 More Design, чохол для Redmi2 - Flip Leather Stand Protective, акумулятор Xiaomi Mi Power bank 10000 та багато іншого. Все для вашого комфорту, шановні!     

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?