КТС цiкаве:Телевiзори LG LF

08/12/2015

Як відомо, кожен рік компанія LG вигадує нову літеру для маркування своїх нових телевізорів. У 2014 році це була літера В, а в нинішньому – F. Повну розшифровку маркування за стандартами корейської компанії, можна побачити на цьому зображенні.



То, що ж нового придумали спеціалісти LG, у телевізорах лінійки 2015 року? Нумо розберемось!



Оновлення телевізорів – версія 2015

У цьому році, корейська компанія вирішила закрити усі прогалини в своєму телевізійному модельному ряді, та випустила велику кількість різноманітних телевізорів. Усі пристрої можна розділити на п’ять основних серій:
Серія LF – роздiльна здатнiсть Full HD + плаский LCD-екран;
Серія UF – роздiльна здатнiсть Ultra HD + плаский LCD-екран;
Серія UG – роздiльна здатнiсть Ultra HD + вигнутий LCD-екран;
Серія EF – OLED-плоскопанельні;
Серія EG – OLED-вигнуті.
Більш за все нас цікавлять серії LF та UF, адже в них найбагатший вибір моделей й модифікацій у різних цінових категоріях. Якщо говорити в загальному плані, інженери LG плідно попрацювали над вдосконаленням лінійок 2015 року.
Телевізори отримали нові технології передачі кольору, були модернізовані звукові схеми та вдосконалено заднє підсвічування, за рахунок впровадження квантових елементів. Оновлення отримали й Smart-розробки LG, такі як: пульт дистанційного керування Magic Remote й керуюча платформа WebOS.
Перейдемо до конкретики, а саме: розглянемо декілька популярних моделей нових телевізорів, та стисло поговоримо, що цікавого є в кожного з них.
LG 32LF560U та LG 32LF564V
Обидва телевізори є доволі недорогими моделями, зробленими за принципом «нічого зайвого». Літера U у кінці маркування першого пристрої, в цьому випадку, означає роздiльну здатнiсть HD. Його побратим – чистий Full HD. Телевізори мають яскраве LED-підсвічування, Smart TV та Wi-Fi відсутні.
LG 32LF630V, LG 42LF580V та LG 32LF653V
Ці Full HD-моделі йдуть трохи вище рангом, адже перші два пристрої мають у своєму комплекті Smart TV та Wi-Fi, а третій ще й підтримку 3D. Власники цих моделей зможуть у повної мірі оцінити переваги системи webOS та навчаться взаємодіяти із додатками фірмового магазину LG Store.
LG 55UF771V та LG 55UF950V
Важковаговики з роздiльною здатнiстю Ultra HD та великою ціною. Перша модель, з підтримкою Smart TV та Wi-Fi, є претендентом на місце лідера, у той час як LG 55UF950V – це стовідсотковий флагман сучасних LED-телевізорів LG. Він має усі останні графічні та звукові вдосконалення корейської компанії, найсвіжіше ПЗ та повноцінну підтримку 3D.

У цьому огляді, ми навмисно не вдавалися до детального опису новітніх технологій корейської корпорації, втілених у їх останніх моделях телевізорів. Справа в тому, що літери не можуть повністю передати якість картинки у Ultra HD чи крутий Ultra Surround звук. Саме тому, ми запрошуємо вас до салонів КТС – там ви зможете по-справжньому оцінити усі переваги нових телевізорів LG.
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?