КТС цікаве: Чи є у вас Evernote?

14/12/2015

У сучасному бурхливому житті, коли купа справ, кожна з яких найважливіша, розпирає голову з середини, доволі складно тримати усю інформацію в своєму розумі. На допомогу людині, в цьому випадку приходять сучасні технології, а саме «редактори заміток». Це спеціальні програми, що, частіше всього, мають ПК й мобільну версію. Їх функція – замінити собою усі стандартні записники та звільнити пам'ять людини від надлишкової інформації. Про один з таких популярних додатків під назвою Evernote, ми й хочемо сьогодні поговорити.

Чому саме Evernote

Перша причина, по якій користувачі надають перевагу саме цьому додатку, є його кросплатформеність. Програма універсальна – вона підходить для усіх існуючих популярних систем, таких як: Windows (стаціонарна та мобільна версії), Mac, iOS, Android, BlackBerry та WebOS. Завдяки цьому, власник може легко створити замітку наприклад, на Android-смартфоні, а потім переглянути її з Windows-ПК.

Друга причина – дуже широка функціональність Evernote. Додаток не є звичайним місцем для зберігання необхідної власнику текстової інформації – він може набагато більше.

Програма має потужний інструментарій по роботі з текстом: вона може розпізнавати написи на фотографіях, працює з PDF-файлами та навіть має підтримку функції голосового введення інформації. Це не кажучи вже про набір різноманітних сортувань, форматувань, списків та інших знайомих та корисних можливостей.

Додамо до цієї купи взаємодію із GPS: нотатки в додатку можна синхронізувати з електронною мапою. Після цього, на ній стануть відображатися усі повідомлення користувача, які прив’язані до певних координат місцевості. Функціональність програми дозволяє власнику ділитися своїми записами з друзями чи просто відкривати до них спільний доступ. Вже тяжко назвати цей додаток звичайним сховищем для необхідних файлів, чи не так?

Окремо відмітимо такий зручний та корисний інструмент Evernote, як буфер обміну Web Clipper. Завдяки йому, власник додатку може, не відриваючись від роботи в Інтернеті, скопіювати інформацію, що його зацікавила, яка одразу ж з’явиться у нотатках програми. Спектр оброблюваних Web Clipper даних дуже широкий: можна легко скопіювати як фрагмент тексту, так і цілу веб-сторінку.

Сервіс має три версії: безкоштовну Basic та дві платні – Plus і Premium. На момент написання статті, Plus коштує 300 грн. на рік, а Premium 580 грн. на рік. Само собою, між ними є доволі багато відмінностей.

У безкоштовній версії власник матиме лише 60 МБ на свої записи щомісячно. Він зможе копіювати інформацію зі світової мережі, синхронізувати дані з різними пристроями, йому буде відкрита можливість розпізнавання текстової інформації з зображень.

Версія Plus потішить користувача 1 ГБ вільного місця для нотаток щомісячно та рядом додаткових можливостей. Таких як: відправка електронної пошти з системи сервісу, можливість працювати зі своїми документами офлайн та функція парольного захисту Evernote для смартфонів й планшетів.

Найстарший Premium-аккаунт, дасть змогу користуватися усіма можливостями програми в повній мірі. Сюди входять усі функції Plus-версії та додатково: можливість сканування й обробки візиток, більш швидке розпізнавання зображень, пріоритетна технічна підтримка, можливість роботи з PDF-документами, функція пошуку інформації у вкладених файлах, створення презентацій, голосовий набір тексту, пере адресація електронної пошти та деякі інші властивості. Плюс цілих 10 ГБ для щомісячних записів. Маркетологи додатку вміють зацікавити, вірно?

Висновок

Як бачимо, Evernote – це дуже корисна програма з великими, десь унікальними, можливостями. Якщо ви хочете встановити цей додаток у свій смартфон, завітайте до салонів КТС – наші консультанти з радістю допоможуть вам у цьому питанні.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?