Кращі бездротові навушники до 2000 гривень

28/10/2021

В цьому матеріалі зібрані навушники до двох тисяч гривень, які ми безпосередньо тестували і можемо радити для вас. Поруч кожної моделі наведемо її ключові переваги, а також прикріпимо повноцінний відеоогляд, якщо ви захочете дізнатись про сильні та слабкі сторони представлених моделей більш детально.

Xiaomi Redmi AirDots 3

Який ТОП без Xiaomi? Правильно! Ніякого ТОПу без Xiaomi апріорі бути не може. Xiaomi AirDots 3 — це зразкова робота над помилками AirDots 2. На даний момент Xiaomi Redmi AirDots 3 є одними з кращих у своєму сегменті. До ключових переваг можемо віднести вдвічі вищу автономність, ніж в попередньому поколінні. Роз’єм USB Type-C, а не MicroUSB. Наявність підтримки кодеку aptX.

Ці навушники чудово підійдуть, якщо ви часто дивитесь YouTube або шукаєте якісні навушники на подарунок не за всі гроші світу. Якщо ж ви геймер і вам критично важливо, щоб затримка звуку була мінімальна, то доведеться звернути увагу на більш дорогі моделі. Загалом upgrade у Redmi AirDots 3 відбувся по всіх фронтах порівняно з попереднім поколінням і якщо зважити на ціну, то нюанси нівелюються.

Realme Buds Air 2 Neo

Ми звикли, що кліше “топ за свої гроші” стосується здебільшого продуктів компанії Xiaomi, але навушники Realme Buds Air 2 Neo змушують думати, що можна ще топовіше і ще доступніше. Всі плюси та компроміси Buds Air 2 Neo розкриті у відеогляді.

Якщо ж коротко про основні переваги Buds Air 2 Neo, то передусім згадаємо активне шумозаглушення, режим прозорості, мінімальну затримку, фірмовий додаток, чудову автономність і привабливий цінник. Конкуренція на ринку TWS-навушників народжує ось такі продукти, а від цього виграють тільки користувачі.

Anker SoundCore Life Note

Ця модель зовсім не нова, цікаво і те, що протягом двох років ціна на цю модель також не змінилася по тій причині, що конкуренти для цих навушників починають з’являтися тільки наприкінці 2021 року. 

Life Note — це одні з кращих TWS-навушників в своєму сегменті, які з кейсом можуть грати до 40 годин, підтримують aptX, мають механічні клавіші на корпусі для керування. Якщо дуже коротко, то Life Note — це про звук та автономність.

OPPO Enco Air W32

Oppo Enco Air мають форму вкладишів, об’ємно звучать, можуть похвалитися чудовою автономністю та швидкою зарядкою. Залишилось дочекатися, коли ці навушники з’являться в фірмовому додатку HeyMelody. 

Крім того, до переваг Enco Air можна віднести напівпрозору кришку кейсу завдяки якій ви завжди будете бачити чи навушники на місці. До того ж це стильно та самобутньо.

Huawei Freebuds 4i

Huawei Freebuds 4i, на мій смак, кращі в ціновому сегменті до 2 тисяч гривень. Серед їхніх переваг зазначу лаконічний кейс, активне шумозаглушення, фірмовий додаток з можливістю налаштування керування, відмінний звук, приємну ціну. Якщо ви шукаєте TWS-навушники в діапазоні до 2000 грн, то Huawei Freebuds 4i однозначно мають потрапити в сферу ваших інтересів.

 

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?