3 449
3 104 грн
Купуй

Ретранслятор сигналу Ajax ReX White (000012333)

Ретранслятор сигналу Ajax Range Extender White (000012333)
Ретранслятор сигналу Ajax Range Extender White (000012333)Ретранслятор сигналу Ajax Range Extender White (000012333)
1/2
Знижка -10%
Знижка -10%
3 449
3 104 грн
Кешбек 31 грн
Купуй
Від 310 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Ajax Range Extender (ReX) - ретранслятор радіосигналу системи безпеки Ajax. Створений для збільшення дальності всіх пристроїв системи безпеки Ajax. Він розширює межі зони, яка охороняється. 

Керує підключеними до нього пристроями системи, дозволяючи розмістити їх на значній відстані від хаба: в багатоповерховому офісі, в окремому гаражі або на великому виробництві. Підключивши до системи безпеки 5 ретрансляторів, ви зможете розширити покриття її радіомережі до 35 км. Через ReX можуть працювати всі пристрої вашої системи безпеки або тільки їх частину. При цьому кількість підключених до ретранслятору пристроїв не впливає на швидкість доставки тривог.

Підсилює систему безпеки
ReX об'єднує датчики в автономну групу всередині системи. Якщо з якоїсь причини радіозв'язок з хабом перерветься, ReX візьме керування на себе: при отриманні сигналу тривоги від датчика, він активує сирену, щоб привернути увагу до інциденту і відлякати зловмисника.  

Другий центр прийняття рішень
ReX працює під управлінням OS Malevich. Він надійний не менш хаба, керує підключеними пристроями системи, блискавично приймає рішення. Можливості і роль ReX в системі безпеки будуть рости з оновленнями OS Malevich, безкоштовними для всіх користувачів.

Готовий протистояти зловмисникам
ReX захищений від атак на програмному та апаратному рівнях. Операційна система OS Malevich несприйнятлива до вірусів і кібератак. ReX не вийде зламати: пристрій отримує і передає інформацію в зашифрованому вигляді. Серйозні перебої енергопостачання не стане проблемою: ReX оснащений акумулятором великої місткості.  

Інтуїтивна установка і підключення
Щоб підключити ReX до системи, відскануйте QR-код в додатку Ajax, назвіть і ввімкніть пристрій. Потім виберіть пристрої, які будуть працювати через ретранслятор. Закріпіть ReX в безпечному місці, не розбираючи корпус. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000012333
  • Тип датчика:Ретранслятор сигналу
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Радіус спрацювання:1800 м
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Основний колір:Білий
  • Ширина:163 мм
  • Довжина:163 мм
  • Висота:36 мм
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?