3 349
3 014 грн
Купуй

Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)

Код: 324203
Оціни
Оціни
Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)
Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)Пульт управління Ajax Keypad Plus Wireless Black (000023069)
1/4
Знижка -10%
Знижка -10%
Основний колір: Чорний
3 349
3 014 грн
Кешбек 30 грн
Купуй
Від 301 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 24/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 24/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 24/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 24/04
Опис

Ajax Keypad Plus - бездротова сенсорна клавіатура, призначена для управління охоронною системою Ajax. При натисканні кнопки, введенні цифрового коду або розпізнаванні брелока Tag / картки Pass пристрій по радіоканалу відправляє сигнал на центральний блок сигналізації. Централь обробляє сигнал і включає або відключає режим охорони. Пристрій оснащений ефективною бездротовою системою радіозв'язку, що забезпечує відмінну захищеність сигналізації від спроб злому.

Перед введенням пароля або використанням Tag/Pass потрібно активувати KeyPad. Для цього потрібно просто провести рукою по сенсорній панелі зверху вниз. Після активації включається підсвічування кнопок, а клавіатура видасть відповідний звуковий сигнал.

Також KeyPad Plus підтримує код під примусом. При активації, пристрій зімітує відключення сигналізації. Додаток і сирени вас не видадуть, а охоронна компанія та інші користувачі будуть поінформовані про те, що відбувається. KeyPad Plus несумісний з хабом Hub, сторонніми охоронними централями і модулями інтеграції ocBridge Plus і uartBridge.

Особливості:
- максимальна відстань між клавіатурою і центральним блоком становить 1700 м в умовах прямої видимості;
- передача сигналу частоту загального призначення 868,0-868,6 МГц або 868,7-869,2 МГц;
- можливість часткової постановки на охорону;
- світлова індикація статусу пристрою та несправностей клавіатури;
- захист від розбору корпусу;
- монтаж допомогою кріплення SmartBracket.

KeyPad Plus  

Бездротова клавіатура з підтримкою захищених безконтактних карток і брелоків. 

Особливості: 

- захист інформації;
- робота на відстані між клавіатурою і центральним блоком 1700 м в умовах прямої видимості;
- можливість часткової постановки на охорону;
- світлова індикація статусу пристрою;
- захист від розтину корпусу;
- монтаж без розбору корпусу за допомогою кріплення SmartBracket.  

Безконтактне керування без компромісів у надійності  

KeyPad Plus — це комбінація дизайну, передових технологій шифрування та продуманого користувацького досвіду для максимально простого й одночасно захищеного керування безпекою. Ставте та знімайте Ajax з-під охорони, активуйте Нічний режим і керуйте охороною окремих груп, піднісши картку Pass або брелок Tag.   

Захист даних на вищому рівні  

Для швидкої та одночасно захищеної ідентифікації користувачів KeyPad Plus використовує технологію DESFire. Це найкраще у своєму класі рішення для безконтактного зв’язку, яке дозволяє визначити користувача за картою або брелоком.

DESFire засновується на міжнародному стандарті ISO 14443 та поєднує в собі комплексне 128-бітове шифрування і захист від копіювання. Ця технологія також використовується в транспортних системах європейських столиць і системах доступу в NASA.  

Приголомшлива автономність

Нова прошивка KeyPad Plus дозволяє витиснути максимум із комплектних батарей. Навіть при щоденному використанні функцій безконтактної ідентифікації клавіатура пропрацює 3,5 роки без їх заміни, а з вимкненим зчитувачем карт і брелоків строк роботи сягає 4,5 роки. KeyPad Plus завчасно попередить про необхідність заміни батарей пульт охорони та користувачів. 

Віддалений контроль доступу

Налаштуйте персональні паролі, щоб знати, хто і коли зняв систему з-під охорони: ім’я користувача відображається у сповіщенні та в журналі подій. Pass або Tag також можна прив’язати до конкретного користувача та визначити його права на керування охороною окремих груп або всього об’єкта. Застосунок Ajax дозволяє в реальному часі керувати правами доступу — їх можна обмежити, розширити або миттєво заблокувати доступ. 

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000023069
  • Тип датчика:Пульт управління
  • Сумісний:Підтримка брелоків Tag і карток Pass
  • Частота підключення безпровідних датчиків:868 МГц
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Напруга:1.5 В
  • Тип елемента живлення:Інша літій-іонна
  • Основний колір:Чорний
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
20/09/2023
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?