Товар продано
Продано

Епілятор Braun Silk epil 9 SES 9/990

Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990
Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990Епiлятор BRAUN Silk epil 9 SES 9/990
1/5
Тип: ЕпіляторСпосіб епіляції: Суха/вологаТип живлення: Живлення від акумулятора
Товар продано
Продано
Опис

Епілятор Braun SES 9990 SkinSpa SensoSmart

Представляємо вашій увазі епілятор з акумуляторним живленням Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart, розроблений фахівцями Braun для ефективної сухої та вологої епіляції. Він здатний видаляти волосся на будь-яких ділянках тіла, практично не завдаючи больових відчуттів. Крім того, купити епілятор Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart, значить, фактично стати володарем першого у світі розумного, компактного домашнього косметологічного приладу для комплексного догляду за тілом.

SensoSmart для контролю

Як правило епіляція порівнюється з болючою процедурою. Особливо, якщо проводиться вона вперше. Не володіючи достатнім досвідом, ви цілком можете нанести неприємні травми (дрібні подряпини, порізи). Зазвичай це відбувається через надмірне притиснення приладу до поверхні тіла. Датчик системи SensoSmart, якою обладнаний цей епілятор, негайно попереджає вас про сильний тиск світловим сигналом. Роблячи процедуру не тільки безпечною, а і майже безболісною.

Особливості технології MicroGrip Tweezer

На робочій головці епілятора знаходяться 40 чутливих подовжених пінцетів. Їх оновлений дизайн забезпечує захоплення навіть мікро-волосків товщиною від 0,02 мм і висотою від 0,5 мм. Ефективність вище, навіть ніж при воскової епіляції, та при цьому, практично безболісно.

Постійне підсвічування SmartLight

Надсилайте сфокусований яскравий світловий пучок на ділянку тіла, яку обробляєте в даний момент, щоб виявити найдрібніші волоски і позбутися від них. Навіть найкраща настільна лампа або світильник розсіяного світла у ванній не зможе настільки чітко виділити строго обмежену ділянку. Підсвічування можна забезпечити у важкодоступних місцях. І, що особливо зручно, ви можете проводити епіляцію буквально відразу, не змінюючи положення приладу і не випустити з уваги виявлені волоски.

Багата комплектація

Виключна якість видалення небажаного волосся досягається завдяки впровадженим сучасним технологіям та асортименту з 13 додаткових аксесуарів для даної моделі. Тим, хто вважає за краще проводити епіляцію швидко, рекомендуємо використовувати спеціальну насадку для швидкої епіляції. Якщо ж необхідно ретельно провести епіляцію ніжних та вразливих ділянок, краще скористатися насадкою для точкового видалення волосся.

SPA-процедура у домашніх умовах

vПрофесійні косметологи зазвичай проводять перед епіляцією процедуру пілінгу, позбуваючись від ороговілих частинок шкіри. Тепер ви можете зробити це самостійно, використовуючи відповідну насадку. Так само, безпосередньо перед процесом епіляції і вже в ході процедури епілятор Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart може проводити розслаблюючий масаж верхнього шару шкіри мініатюрними роликами (система подвійного масажу).

Додаткові аксесуари

Серед інших аксесуарів епілятора Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart виділимо насадку для гоління з тримером, додаткову масажну щіточку для тіла, а також зручну підставку для вертикальної установки епілятора на полиці та щіточку для чищення приладу.

Характеристики
ТипЕпілятор
Спосіб епіляціїСуха/волога
Тип живленняЖивлення від акумулятора
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Braun
  • Код виробника:SES 9/990
Основні характеристики
  • Тип:Епілятор
  • Епіляційна головка:Пінцет
  • Спосіб епіляції:Суха/волога
  • Кількість режимів:2
  • Кількість пінцетів:40
  • Насадки:Бритвенна голівка, Насадка для пілінгу, Насадка для точечної епіляції
  • Особливості:Масажна система, Підсвічування, Плаваюча головка
Живлення
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
  • Час зарядки:120 хв
  • Час роботи в автономному режимі:50 хв
Фізичні параметри
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Білий, Рожевий
  • Тип комплекту:Щітка для пілінгу; масажна щіточка; знімний триммер; мішечок для зберігання
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?