Навіщо потрібен зволожувач та очищувач повітря?

14/04/2020

Для того, щоб мати добре самопочуття та бадьоро прокидалися щоранку потрібні сприятливі мікрокліматичні умови в нашій оселі і саме головне, що ми можемо налаштувати їх “вручну” так, щоб наш організм почувався якомога комфортніше та функціонував належним чином. Для цього нам знадобляться два пристрої — зволожувач та очищувач повітря.

Фахівці рекомендують, щоб вологість повітря в домі була в межах 45-65%. При такій вологості ми будемо мати гарне самопочуття. Однак під час опалювального сезону, коли батареї висушують повітря досягти показника 65% майже нереально, а якщо ми ще й використовуємо різноманітні обігрівачі чи кондиціонери, які теж висушують повітря, то сподіватися на хороше самопочуття не варто.

ksGKU50EK0xz3786ELVPntX3j-s5AeeTmTgWBA2nXP4vlVYeFX0SOs9RsXqxDoAgxSvjTuL1kOnFhISLcIeErrStySNoPdELbRHN1eaObq_MnNwK7J30sd4wEtpoLeEj47pIKGJvYWZ32aufiw

Що поганого в тому, що повітря сухе? Передусім, сухе повітря погано впливає на шкіру, дихальні шляхи та слизові оболонки очей. Якщо ви постійно знаходитесь в кімнаті з надто сухим повітрям, то ви можете спостерігати зниження імунітету та постійну боротьбу з респіраторними захворюваннями.

Щоранку прокидаючись помічаєте закладений ніс чи алергію. Якщо такі симптоми спостерігаються, то є велика ймовірність, що у вашому житлі низька вологість повітря. Найбільш негативно сухе повітря впливає на дітей. Якщо у вашій сім’ї є немовлята чи діти шкільного віку, то варто задуматися про придбання зволожувача повітря.

Обираючи зволожувач повітря рекомендуємо звернути увагу на пристрої від компанії Xiaomi, бо вони, як завжди, можуть запропонувати якісну техніку за адекватні гроші. Наприклад, Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier коштує менше 2000 гривень і може похвалитися резервуаром для води на 4,5 л, а це означає, що він безперервно може працювати понад 15 годин. Він безшумний, тому цілком годиться для дитячої чи спальної кімнати. Цей зволожувач обладнаний ультрафіолетовою лампою, яка очищає воду від будь-яких бактерій і домішок на 98%. Він має мінімалістичний дизайн виконаний з білого пластику, тому легко впишеться в будь-який інтер’єр.

SA94cfN7PI7g-6Hl5cDUjgTC3JBJ0a_GaToP3XBP_PASEFBXI-755sfEp4EqCY4ESfnLucAT70KDUNYTVyrmrSGukGKxHufQ1yjeHFt3Vqevb-C84tgTPsk52jCqRPwYRiFaRDIejnHJAEV71w

Є варіант ще більш доступний — DEERMA Deerma Humidifier DEM-F600 5L і при цьому з більшим резервуаром для води ємністю 5 літрів. Найбільш ефективним він буде в приміщенні площею до 20 м². Виглядає дуже стильно та вишукано, тому стане природною частиною будь-якого інтер'єру. Може використовуватися в офісі, вдома та усюди, де потрібно підтримувати сприятливу атмосферу для людини. 

Зволожувачі повітря дбають не лише про сприятливий мікроклімат у вашій оселі, але й можуть стати реальною окрасою інтер’єру. В категорію не тільки практичних, але й красивих зволожувачів повітря віднесемо модель DEERMA Humidifier DEM-F325 5L. Завдяки прозорому корпусу він виділяється на фоні інших, крім того підтримує функцію ароматизації. Конструкція дозволяє розміщувати у воді нарізаний скибками лимон або апельсин, щоб отримати справжній запах цитрусових.

VYIEInpr2r6Cgnw_OXQcx-Tol6u0fr9ZYZYIwNxZEOA-rpK4PlrI9tTO3yWVKfhCP1CmoEvwLSYeqYB_wgHq47GBQdh7Zj85hVvuW-AnlxZwOWoQ_tpoxamkprOSJY_cooJvuymybubaNDPi3g

Крім зволожувача є сенс придбати також очищувач повітря. Компанія Philips, яка займається виробництвом, як кліматичної техніки так і техніки для прибирання провели внутрішнє дослідження і виявили, що немовля, яке грається на підлозі в квартирі чи будинку в якому немає очищувача повітря вдихає за добу таку кількість пилу та забруднень, які еквівалентні трьом викуреним цигаркам.

Можливо ці дані виведені математичним шляхом і все не настільки печально, але однозначно проблема є. Якщо у вас чи будь-кого з членів сім’ї є алергія на щось, то очищувач повітря це пристрій обов’язковий до придбання, оскільки він очищає повітря від запахів, бактерій, вірусів, алергенів і навіть кліщів. 

Чудовий варіант пропонує компанія Xiaomi — SmartMi Air Purifier P1. Він має потужність для очищення приміщення площею до 30 м², при цьому працює майже беззвучно, щоб не відволікати вас під час сну чи роботи. Даний очищувач видаляє з повітря до 99,98% мікрочастинок розміром до 80 нм. Він обладнаний подвійним лазерним датчиком PM2.5 та PM10, що вловлює найдрібніші частинки в повітрі та забезпечує контроль приладом процесу очищення повітря. Перший датчик виявляє віруси, бактерії, пил, дим, а другий - пилок, різноманітні алергени, знешкоджуючи їх.

sVkgKYPDCHMWB5ocsXLbO2qFUIqxmihs7VZNVJ8U1incwOoiUW8beHBnLP436zJbCZVHWMLE4VX22nlJfY2gnB2kG92PR8ryK3_L05jMvxrCkEoeP4A5YZiLN4aA7fzNfnCnGG4o5laGULl3Aw

До того ж цей очищувач недарма має приставку Smart, адже сумісний з Apple HomeKit, Amazon Alexa і Google Home. Ним можна керувати із додатка SmartMi Link з вашого смартфону або ж за допомогою сенсорного дисплея, розташованого на верхній панелі корпусу.

Можемо порекомендувати також варіант очищувача від компанії Rowenta. Цей очищувач призначений для більш великої площі. Він здатний очищувати повітря в приміщеннях площею до 140 кв. м. і може знищити до 99.99% алергенів, дрібних частинок, формальдегідів, пилок і волосся тварин для чистого повітря всього за 4 хвилини.

Управління очищувачем здійснюється за допомогою смартфона, що дозволяє налаштувати персональний графік очищення повітря та відстежувати рівень якості повітря в приміщенні й на відкритому повітрі в режимі реального часу. Завдяки вбудованому датчику забруднення очищувач автоматично адаптується до повітря у вашому будинку для максимальної фільтрації вдень та вночі. 

rf0qTZKRgKzU3XDKQPVWO0hZ8kH2n0bIVyQ7rpQZLXe6FjtfqTajnR3U6Ubs9qy9bLYxHcdm5L9LBk1cmABnVmMkV5bQ_rnhdAXZdELfu1L12-Q12IyReSs3MG62RwfchJsa_MPmNpO9u11UWg

Не можемо оминути увагою також пристрій від Dyson, а саме модель HP05 Pure Hot and Cool. Це преміальний очищувач, який поєднує в собі три функції — очищувач, обігрівач, кондиціонер. Він автоматично розпізнає мікроскопічні частинки та газоподібні речовини, діагностує їх та визначає рівень забруднення в режимі реального часу.

Має HEPA фільтр з боросилікатного скловолокна з робочою поверхнею 360 градусів очищає повітря на 99,95%. Затримує алергени, бактерії, газоподібні речовини і частинки розміром до 0,1 мікрона. У комплекті поставляється зручний пульт дистанційного керування для налаштування роботи пристрою. До того ж пульт оснащений магнітом для зручного зберігання на очищувачі, щоб його не загубити.

IVwkTQYorfvaR5r0FzLbG-7Dr-prQb5YnR_ee5rnxkvRd7hPFQ2GU6LSkzMjCPGq64685lnuiM-jo0JEbBpL7JDapmydEmb2bjly7nK2W9bPTyOHutlcH7LEkxzoL4Pq0Q9EtGfQGkceD_-a0g

Оптимально використовувати зволожувач і очищувач одночасно. Вже в перший день використання ви відчуєте, що можете дихати на повні груди, що зникла хронічна закладеність носа, шкіра не суха і загальне самопочуття набагато краще. Використовуючи цей “повітряний” тандем згодом ви помітите, що прокидатися зранку стало набагато простіше, а імунітет організму укріпився і ви значно рідше будете хворіти на різноманітні вірусні захворювання.

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?