Yoga Tab 11 — преміальний планшет від Lenovo

28/09/2021

Коли стали з'являтися перші фаблети, себто смартфони з великим екраном, багато хто пророкував планшетам швидкий занепад і смерть, але з року в рік виходять все нові моделі, а за законами ринку якщо є пропозиція, значить є і попит. Сьогодні подивимося на новенький Lenovo Yoga Tab 11.

Lenovo Yoga Tab 11

ДИЗАЙН І КОМПЛЕКТ

Нова модель не зраджує філософії пристроїв Yoga - максимально комфортних ґаджетів для повсякденного використання. У корпус вбудована зручна металева підставка, за яку планшет можна навіть повісити на стіну, як картину. Планшет виконаний з алюмінію, як корпус, так і рамки. В руках Yoga Tab 11 відчувається, якщо не преміальним, то дуже міцним пристроєм. Внизу планшета заокруглена грань - це дозволяє міцно тримати його в руках, до того ж сюди вбудували акумулятор і стереодинаміки, додаткові стереодинаміки є і на бічних гранях планшета, в цілому тут встановлено 4 динаміки, тому звук чудовий.

Lenovo Yoga Tab 11

Динаміки від компанії JBL з підтримкою Dolby Atmos, які можна додатково налаштувати за допомогою фірмової утиліти, вибравши один з відповідних пресетів. Роз'єму 3.5 мм для навушників тут немає, тільки Type-C для зарядки, до якого додається комплектний перехідник на 3.5 мм. Важить планшет близько 650 грамів. В комплекті є кабель і блок зарядки на 20W.

ЕКРАН

Планшет отримав дисплей з IPS матрицею, розміром 11 дюймів, формату 5 до 3, і роздільною здатністю 1200x2000. Щільність пікселів у Yoga Tab на рівні 212 ppi, може здатися, що значення невелике, але наприклад, у нового iPad Pro з таким же розміром екрану цей показник на рівні 265 ppi, так що окремих пікселів ви на екрані не побачите.

Lenovo Yoga Tab 11

Кути огляду непогані, а підтримка Dolby Vision робить з Yoga Tab відмінний варіант для вечірнього перегляду фільмів. Очевидно, ви замислюєтеся над тим, чи підтримує Yoga Tab стилус, адже це планшет, на якому багато хто планує малювати. Так, планшет підтримує стилус Lenovo Precision Pen 2.0, який розпізнає 4096 рівнів натискання, тому з ним ви зможете реалізувати свої творчі ідеї. Так само ви можете придбати і більш бюджетний варіант Wiwu Pencil One, який щоправда не зовсім підходить для малювання, бо не підтримує розпізнавання сили натискання, проте ідеально підійде для повсякденних завдань.

Lenovo Yoga Tab 11

ЗАЛІЗО

Mediatek Helio G90T - Mali-G76. LPDDR4x, UFS 2.1, 4\128, 8\256

У мене на огляді версія на 4 гігабайти оперативної пам'яті набрала 265 тисяч балів. На планшеті ви зможете пограти в сучасні ігри на середніх налаштуваннях графіки, наприклад Asphalt 9, правда особливо вимогливі проекти, такі як Genshin Impact, для комфортного геймінгу все одно доведеться запускати на мінімальних налаштуваннях графіки.

Lenovo Yoga Tab 11

Ніяких лагів інтерфейсу я не помітив, працює планшет на Android 11. З додаткових можливостей тут є Entertainment Space в якому зібрані ваші фільми, ігри та книги. Для дітей встановлено Google Kids Space, де ви можете контролювати час користування планшетом і наявні програми. До речі, при першому увімкненні у вас уточнять, хто буде користуватися планшетом: дорослий чи дитина. Розширити внутрішню пам'ять можна картою пам'яті MicroSD формату FAT32 до 512 ГБ, exFAT до 1 ТБ.

КОМУНІКАЦІЇ

Wi-fi 11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0

Сканера відбитків пальців тут немає, але розблокувати планшет можна за допомогою обличчя, для цього в планшет встановлений спеціальний 3D ToF сенсор, тому спрацьовує набагато швидше, ніж просте розблокування через фронтальну камеру.

Lenovo Yoga Tab 11

АВТОНОМНІСТЬ

7500 мАг, Mediatek Power Delivery 2.0, Fast charging 20W

Виробник обіцяє нам до 15 годин відтворення відео, звичайно, ці цифри трохи завищені або ж умови такої роботи дуже ощадливі. Після кількох днів користування можу сказати, що ви можете розраховувати на 10-12 годин роботи від одного заряду в звичайному робочому режимі.

Lenovo Yoga Tab 11

КАМЕРА

Камера - це не основне в планшетах, але багато хто бере їх саме для відеозв'язку. Як основна, так і фронтальна камера тут по 8 МП з максимальною роздільною здатністю відео FullHD.

Lenovo Yoga Tab 11

ВИСНОВКИ

Lenovo Yoga Tab 11 - це відмінний варіант планшета для тих, хто часто перебуває в дорозі: їздить на навчання або у відрядження. Він дозволить вам не тільки насолодитися яскравою і барвистою картинкою при перегляді фільмів і серіалів, а й об'ємним звуком з динаміками від JBL і підтримкою Dolby Atmos. Не варто забувати і про металевий корпус, який прослужить вам довше, ніж полікарбонат.

Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Pad Neo: LTE, екран 2,4К та 4 динаміки Dolby Atmos 
Днями компанія OPPO представила планшет під назвою Pad Neo. На перший погляд, це черговий пристрій з доволі звичним для цього сегменту дизайном, однак в процесі огляду ми виявили достатньо фішок, які точно здивують вас. ДИЗАЙН Pad Neo, як і личить для планшета в 2024 році, має симетричні рамки нав
17/01/2024
Що таке сертифікація TÜV Rheinland і чому вона важлива?
Сертифікація продукції - це важливий процес, який гарантує, що продукція відповідає нормам безпеки та критеріям якості, які базуються на міжнародних стандартах. Великі компанії регулярно перевіряють свою продукцію. Така перевірка і сертифікація зазвичай проводиться сторонніми акредитованими організа
09/01/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?