Xiaomi Redmi Note 9S: конкуренти є?

24/03/2020

Довгоочікуваний Redmi Note 9 Pro для глобального ринку вже представлений і він отримав назву Redmi Note 9S. Смартфони, які мають у назві словосполучення Redmi Note просто приречені на успіх, але чи трапиться так зі свіжим апаратом від суббренду Xiaomi?

Купить Redmi Note 9S

КВАДРАТНИЙ БЛОК КАМЕР ТА ОТВІР В ЕКРАНІ

Передусім ми бачимо оновлений дизайн задньої кришки, яка між іншим захищена склом Gorilla Glass 5-го покоління. Блок камер тепер розташовується не вертикально поблизу лівої грані на задній панелі, а прямо по центру і має популярну нині квадратну форму. Нижче від блоку камер розташувався спалах. Апарат буде продаватися у трьох кольорах: 

  • Glacier White — білий;
  • Aurora Blue — схожий на колір морської хвилі;
  • Interstellar Grey — сірий.

Купить Redmi Note 9S

Між іншим, якщо поглянути на торці пристрою, то можна відразу віднайти mini-jack на 3,5 мм., а також інфрачервоний порт за допомогою якого ви можете керувати технікою вдома. Головне питання на яке відповіді поки немає — чи буде у смартфоні NFC?

Купить Redmi Note 9S

Старт продажів свіжого Redmi у світі починається 7-го квітня от тоді і дізнаємося подробиці. Наявність чи відсутність NFC не для всіх країн критично важлива, але в Україні, безумовно, це один з ключових аргументів при покупці нового смартфона, тому надіємось, що модуль для безконтактної оплати у ньому буде.

Купить Redmi Note 9S

Цікавий момент, що смартфон має захист по стандарту P2i. Що це означає? Це спеціальне надтонке покриття (рівне одній тисячній людської волосини), яке відштовхує воду і змушує її скочуватися з оброблених деталей. Цей захист не такий “потужний”, як IP68, але теж непогано, як для бюджетника. Каплі дощу чи навіть короткочасне занурення у воду не повинні вивести пристрій з ладу, хоча робити це навмисно задля перевірки ми вам, як завжди, не рекомендуємо.

ДИСПЛЕЙ НА РІВНІ БІЛЬШ ДОРОГИХ АПАРАТІВ

Екран має виріз у формі отвору, який у Redmi назвали DotDisplay. Звісно, Xiaomi не могли собі дозволити не піти за трендом. Виглядає дуже мінімалістично, як і на смартфонах Samsung.

Купить Redmi Note 9S

Насправді, в плані дисплею нічого екстраординарного. Він один з кращих у цій ціновій категорії і може похвалитися такими характеристиками:

  • Матриця: IPS;
  • Діагональ: 6,67 дюйма;
  • Розширення: 1080×2400 (Full HD+);
  • Скло: Corning Gorilla Glass 5.

Купить Redmi Note 9S

ПРОДУКТИВНіСТЬ: 280 ТИСЯЧ БАЛІВ В ANTUTU

Працює смартфон на процесорі Snapdragon 720G, який виконаний по 8-нанометровому техпроцесу і має 8 ядер. За графіку відповідає чіп Adreno 618. Між іншим, у мережі з’явилися дані про те, що в синтетичному тесті AnTuTu апарат набирає 280 тисяч балів, а цього цілком достатньо, щоб ви могли без проблем грати ігри та запускати будь-які ресурсоємні додатки. 

Купить Redmi Note 9S

Оперативної та вбудованої пам’яті може бути два варіанти: 4/64 ГБ, 6/128 ГБ. Розширювати пам’ять можна за допомогою карт пам’яті.

КАМЕРА: 4 МОДУЛІ І НІЧНИЙ РЕЖИМ

З основною камерою все передбачувано. Їх у цьому апараті аж чотири:

  • Основний модуль на 48 МП для максимально деталізованих фото;
  • Ультраширококутна камера на 8 МП;
  • 5 МП сенсор для макрознімків;
  • 2 МП сенсор глибини для якісних портретів.

Купить Redmi Note 9S

Звісно ж очікуємо, що на цей апарат можна буде встановити Google Camera, бо як показує досвід та реальні тести, що сьогодні алгоритми, які в Google просто блискучі, вирішують набагато більше, ніж оптика. Виробник зазначає, що у новому девайсі акцент робили на нічному режимі. Наскільки адекватно він працює і чи може тягатися з конкурентами побачимо, коли апарат з’явиться в Україні. Селфі-камера отримала розширення 16 МП і може знімати FullHD-відео (30 к.с).

АВТОНОМНІСТЬ: БІЛЬШЕ 2-Х ДНІВ

Автономність — це одна з головних фішок цього апарату. Ємність батареї складає аж 5020 мАг, за даними виробника, при середніх навантаженнях смартфон повинен жити більше 2-х днів. Ще однією приємною новиною щодо автономності є підтримка швидкої зарядки на 18W.

Купить Redmi Note 9S

ВИСНОВКИ

За даними GSM Arena у Малайзії на старті продажів апарат з об’ємом пам’яті 4/64 ГБ буде коштувати 165 євро (приблизно 5 тисяч гривень). У нас ймовірно ціна буде вища, але кожна презентація Redmi посилює конкуренцію у бюджетному сегменті. Якщо оцінювати по цифрах та характеристиках, то апарат вийшов дуже примітним, якщо у ньому таки буде NFC, то він, очевидно, стане бестселлером. Поки ми очікуємо новинку ви можете звернути увагу на попередні моделі смартфонів Redmi Note за посиланями нижче.

 

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?