Xiaomi Mi PowerBank 3: швидко заряджає та заряджається сам

23/04/2020

Павербанки Xiaomi беззаперечні лідери ринку універсальних батарей, як мінімум, за кількістю продажів, а так трапилося лише тому, що компанія, як зазвичай, робить якісно, доступно і при цьому вкладає у дизайн свої кращі напрацювання. Сьогодні ми говоримо про третє покоління павербанків від китайської компанії, а саме про Xiaomi Mi PowerBank 3.

28_7.jpg

126_1.jpg

ДИЗАЙН

Дизайн універсальної батареї майже не змінюється. Хоча особливо виділитись в дизайні батареї не вийде. Що по-особливому приємно — компанія використовує метал, а не дешевий пластик у корпусі своїх пристроїв. Тут є свої плюси та мінуси. Серед мінусів варто відмітити те, що вам доведеться придбати додатково чохол на павербанк, оскільки є небезпека подряпати інші пристрої, наприклад ваш смартфон. Крім того, сама поверхня павербанку зазначає механічних пошкоджень з часом, але на дотик та вигляд це дорого, надійно та стильно.

41_5.jpg

КОМПЛЕКТНИЙ КАБЕЛЬ

Купуючи цей павербанк в комплекті з ним ви отримуєте тільки кабель з USB-А на micro-USB/USB Type-C. Цей кабель виконаний в стилі перехідника, де ви можете обрати той, який вам потрібен. Логічно було б сюди додати також перехідник на lightning, щоб власники iPhone використовували короткий зручний кабель для заряджання.

88_2.jpg 

РОЗ’ЄМИ ТА КЛАВІШІ

На корпусі павербанку є лише одна клавіша. Якщо на неї натиснути один раз, то ви побачите скільки заряду залишилося. Подвійне натискання на клавішу живлення приведе павербанк в режим заряджання малим током для того, щоб можна було заряджати пристрої типу фітнес-браслетів.

63_4.jpg

Павербанк має три роз’єми:

  • micro-USB для заряджання павербанку;
  • USB Type-A для заряджання підключених пристроїв;
  • USB Type-C можна використовувати, як для заряджання павербанку так і для заряджання від павербанку.

40_6.jpg

Звісно ж нас в першу чергу цікавлять не самі роз'єми, а те, яку потужність вони мають. Всі три роз’єми підтримують 18 W потужності, а також швидку зарядку. Остання особливо тішить тим, що підтримує стандарт Power Delivery та Quick Charge 3.0. Також швидко можуть заряджатися смартфони Samsung і Huawei.

79_3.jpg

За свою вартість Xiaomi Mi PowerBank 3 одна з найцікавіших пропозицій на ринку, оскільки всього за 649 грн. ви отримуєте універсальну батарею з підтримкою швидкої зарядки причому, як гаджетів так і самого павербанку, стильний металевий корпус з можливістю обрати світлий чи темний колір.

Читайте також:

Читайте також:
Павербанки для ноутбуків від Move speed на 45 та 130W
Ринок павербанків в Україні переживає другу молодість через високий попит. Сьогодні в нас на огляді дві моделі павербанків: Move speed K20 45W та Move speed M20 130W. Основною фішкою цих павербанків є те, що вони підходять для заряджання ноутбуків. Детальніше про фішки цих двох моделей далі в огляді
25/01/2023
Павербанки Move speed з ємністю від 20000 до 70000 мАг
Бренд Move speed давно на ринку універсальних батарей та комплектуючих до ПК, однак в Україні він відомий тільки зараз завдяки своїм пропозиціям в сегменті павербанків. В цьому матеріалі ми розглянемо 4 моделі портативних батарей і розповімо про ключові фішки кожного. MOVE SPEED E20 ТА K30 Move sp
06/01/2023
Як зарядити смарт гаджети, коли немає світла?
Кожен розуміє, що з «сусідами» нам, м’яко кажучи, не пощастило. Росіяни продовжують атакувати Україну ракетними обстрілами. За останні дні найбільше атак припало саме на енергетичні об’єкти, через що багато областей та міст залишились без світла. Відповідно і зараз є перебої з електропостачанням та
24/10/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?