Xiaomi Mi Note 10 з камерою на 108 Мп. Хто дасть більше?

05/12/2019

Xiaomi продовжує працювати у режимі "включеного конвеєра". Mi Note 10 - це чергове оновлення лінійки Note, який відомий наявністю основної камери на 108 Мп (!). Таких камер у масовому виробництві ще не було, а тому фанати мобільної фотозйомки полюють на світлини Mi Note 10 в мережі. Вже скоро на нашому Youtube-каналі з'явиться огляд цього гаджета, однак зараз ми вже можемо ознайомитися з його характеристиками, дизайном і можливостями. 

Взаємодія

Mi Note 10 оснащений 6.41’’ дюймовим Full HD+ екраном з матрицею AMOLED. Великий дисплей дарує яскраве і насичене зображення, тому відмінно підходить для перегляду відео, фотографій, сторінок браузера та стрічки новин у соціальних мережах. Смартфон працює на оновленій оболонці MIUI 11, яка пропонує гнучкі налаштування та адаптована для великого екрану. Гаджет має швидко відгукуватися на дії користувача і бути зручним для щоденного користування.

note 10 design.jpg

Камери

Цілих 5 камер має Mi Note 10 на задній панелі. Королем вечірки є сенсор Samsung ISOCELL Bright HMX на 108 Мп, який став причиною великої уваги користувачів до цієї моделі. Виробник заявляє, що цей сенсор зможе забезпечити радикально нові можливості мобільної фотозйомки, а завдяки ультраширококутним сенсорам, теле- та портретному об’єктиву, Mi Note 10 сподобається всім, хто любить "погратися" з налаштуваннями, фотографувати пейзажі, архітектуру, людей. Присутній і макрооб’єктив, який призначений для зйомки тих деталей об’єктів, які раніше були приховані від уваги глядача. Виробник показує світлини крапель роси на промо-матеріалах - дуже хочеться протестувати пристрій наживо. 

macro mi note 10.jpg

Фронтальна камера на 32 Мп допоможе порадувати фоловерів новими селфі - знову ж таки, оглядачі будуть перевіряти наскільки представлені Xiaomi світлини будуть співпадати з реальністю:

selfie mi note 10.jpg

Можливості

Mi Note 10 працює на основі Snapdragon 730G і має хороший запас пам’яті для роботи та відпочинку. Він відрізняється вбудованим у екран сканером відбитку пальців, що є трендом для більшості флагманських моделей. 

scan note 10.jpg

Важливо, що продуктивність гаджета забезпечується витривалим акумулятором на 5260 мАг, який підтримує швидку зарядку 30 Вт, яка за 65 хвилин (за даними виробника) може відновити енергію смартфона. 

productivity mi note 10.jpg

Для всіх, хто хоче відкрити зручність безконтактних платежів Mi Note 10 має NFC модуль (з підтримкою Google Pay), а 3.5 мм порт збережений для класичних дротових гарнітур. 

pay mi note 10.jpg

Попередньо, ціна смартфона в Україні буде складати від 12 999 грн., щоб не прогавити огляд і тест смартфона підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах: 

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?