Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: 7 причин для покупки

30/07/2020

З початком карантину, особливо в момент, коли припинив роботу громадський транспорт ринок електросамокатів виріс в рази. Звісно найбільш затребуваним електросамокатом виявився апарат від Xiaomi. Китайська компанія, до речі, є номером один на ринку електросамокатів у світі. Нещодавно вони анонсували оновлений варіант найпопулярнішої моделі і передбачувано новинка отримала назву Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2.

Электросамокаты Xiaomi Mi Scooter 1S и Mi Scooter Pro 2 ...

ЗАПАС ХОДУ

Від одного заряду самокат може їхати на дистанцію 45 кілометрів. Якщо ви використовуєте його, як засіб, щоб добратися на роботу і припустимо ви живете від роботи за 4-5 км, то вам його вистачить на цілий робочий тиждень, а в п’ятницю на ніч його можна поставити на зарядку і на вихідні ви знову можете його використовувати, але вже в цілях прогулянки містом чи парком. Між іншим 45 кілометрів це не межа, бо під час того як ви рухаєтесь вниз або під час гальмування електросамокат активує режим рекуперації і частина енергії знову повертається до батареї апарату. В додатку на смартфоні у вас є можливість налаштувати ефективність цього режиму. Тому в підсумку сміливо можна сказати, що запас ходу у електросамоката 45+ км.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro, официальный представитель компании ...

ШВИДКІСТЬ ПЕРЕСУВАННЯ

Максимальна швидкість їзди 25 кілометрів на годину, тому крім того, що вам не доведеться заряджати його часто ви ще й зможете пересуватися достатньо швидко. Для максимальної зручності водіння виробник передбачив три режими швидкості: енергозберігаючий, стандартний та спортивний. Вмикаючи останній потрібно бути максимально пильним, бо самокат стає достатньо різким. Звісно у Xiaomi враховують, що дорожнє покриття не завжди ідеальне, то на самокаті встановлені 8,5 дюймові шини, які чудово амортизують при потраплянні у вибоїну. Між іншим, самокат може їхати не лише по рівній поверхні, але може підніматися на пагорби з кутом до 20 градусів.

НАДІЙНІСТЬ

Одне з головних питань до такої мінімалістичної техніки це надійність. І варто сказати, що тут з цим показником все гаразд. Насамперед, апарат тепер захищений від вологи та пилу по стандарту IP54, тому навіть якщо вас по дорозі на роботу чи додому зненацька застав дощ, то нічого страшного. Самокат не вийде з ладу, а завдяки новому режимові руху, який по швидкості нагадує пішу ходу ви без проблем можете тримати парасолю, щоб не намокнути. Щодо надійності конструкції питань теж не виникає, бо на презентації було вказано, що вона витримує до 100 кг.

Xiaomi Scooter Pro 2 (Mi Electric Scooter Pro 2) Specs

БЕЗПЕКА

Швидкість апарату змусила компанію Xiaomi переглянути моменти, що стосуються безпеки пересування. Таким чином самокат обладнали гальмами з антиблокувальною системою E-ABS. Передня фара отримала потужність 2 Вт і згідно заяв виробника світить на 10 метрів попереду самоката. В мережі з’явилися перші огляди Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 і варто сказати, що фара реально яскрава. Крім того, по боках самокату є спеціальні світлоповертальні елементи, щоб у темну пору доби вас легко було побачити. Також у самокаті реалізували добре знайому водіям автівок функцію, коли при найменшому натисканні на гальма спалахує червоне світло на задній частині самоката.

mi-scooter-1s-6.jpg

Крім технічної частини про яку подбав виробник електросамокат є безпечним транспортом в світлі останніх подій, бо ви по мінімуму будете контактувати з людьми і до того ж постійно будете знаходитись на свіжому повітрі.

КОМПАКТНІСТЬ

Незважаючи на нові фішки самокат не додав у вазі і важить стільки ж як і попередня модель, а саме 14,2 кг. Виготовлений він з високоякісного авіаційного алюмінію. Його як і раніше можна скласти і переносити використовуючи стійку керма, як ручку. В складеному вигляді електросамокат без проблем поміститься в багажник автомобіля, а в громадському транспорті він не займатиме багато місця.

Mi-Electric-Scooter-Pro-2_6-1280x640.jpg

СМАРТ

Електросамокат — це момент зустрічі теперішнього і майбутнього. На кермі самокату є достатньо великий рідкокристалічний дисплей на якому ви можете подивитися все, що вас цікавить: швидкість пересування, режим швидкості, який активний, інформація про роботу фари. Крім того, в фірмовому додатку ви можете отримати інформацію щодо пробігу апарату, а також отимати доступ до додаткових налаштувань.

Mi-electric-scooter-Pro-2-Xiaomi-Scooter-Pro-2-german-version.jpg

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ

Кажуть, що за останніх півроку земля суттєво очистилася, оскільки сотні тисяч людей почали працювати з дому, багато підприємств призупинили свою роботу, а ще чимало людей пересіли з автівок на ЕКО-транспорт яким є електросамокат. Він не дає ніяких викидів в атмосферу та працює безшумно. Тому покупка електросамоката, а не наприклад бензинового скутера — це ваш маленький вклад в екологію міста чи села в якому проживаєте.

ПІДСУМКОВА ДУМКА

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 можна вважати бестселером ще до того, як він добереться до “полиць” магазинів і цьому сприяють три основні фактори: 1. Апарат має чудові технічні характеристики включаючи загальний запас ходу 45+ кілометрів та максимальну швидкість 25 км/год. 2. Ситуація з пандемією у світі змусила людей дотримуватись соціальної дистанції, а електросамокат за таких умов почуває себе, як риба у воді. 3. Сьогодні їздити на електротранспорті модно, бо це “смартово”, а крім того не наносить шкоди для довкілля.
 

Читайте також:

Читайте також:
Xiaomi Mi Electric Scooter 4Pro VS Ninebot by Segway MAX G30 II: який електросамокат вибрати?
На вулиці щодня зростає кількість водіїв електросамокатів і з приходом тепла їхня кількість буде збільшуватись. Пояснювати всі переваги цього виду транспорту немає потреби, але є потреба в порівнянні різних електросамокатів між собою, щоб чітко розуміти, який вибрати для себе.  Сьогодні в нас на по
19/03/2023
Головне за тиждень: Premium-версія месенджера Telegram, AliExpress відновив доставку в Україну, у Франції створили аналог Javelin
Швидкий перехід до новин: Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів AliExpress відновлює доставку в Україну Невдовзі з’явиться Premium-версія Telegram У Франції створили аналог Javelin Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів Українці масово пересідають на альтернатив
16/06/2022
Електротранспорт: сучасні технології пересування
Мабуть кожен, хто користується громадським транспортом або особистим авто у межах міста, замислювався про заміну на щось більш компактне і сучасне. Все частіше на вулицях можна побачити гіроскутери, електросамокати та моноколеса. Електротранспорт став найпопулярнішим засобом пересування, адже це шви
17/08/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?