WOW-ефект від Doogee - усі модні тенденції смартфонів за доступною ціною

09/02/2018

Компанія Doogee представляє оновлену лінійку low-cost смартфонів, яка здивує прихильників сучасним концептом та трендовим виглядом. Обирай смартфон на будь-який смак. 

6_11.jpg


Doogee - молодий китайський бренд, який став відомий більшості українцям випуском бюджетних смартфонів із простим функціоналом та доступною вартістю. Всі, хто не хотів витрачати багато коштів на купівлю гаджету, вибирали китайський смартфон, який добре порався із основними функціями - поспілкуватись, посидіти в Інтернеті та створити нехитрі фото. Але, молода компанія  вирішила подарувати прихильникам більше можливостей і продемонструвати конкурентам, що за сором’язливим цінником може приховуватись справжній сучасний гаджет із купою функцій, подвійними камерами та трендовим безрамочним дисплеєм.


Doogee Х20

2 X20.jpg


Огляд оновленої лінійки відкриває Doogee Х20 - 5-дюймовий красунчик із подвійним модулем основної камери та ширококутною фронталкою. Смартфон відрізняється простим дизайном, який відповідає такій ж невибагливій начинці - пристрій має 4-ядерний процесор MediaTek MT6580A. Оперативної пам’яті передбачено всього 1 ГБ, внутрішньої присутньо більше - 16 ГБ, але і цього не достатньо для задоволення потреб користувачів у 2018 році. Головним у моделі є зовнішній вигляд, а не функціонал - 5-дюймовий IPS дисплей  займає більшу площу передньої панелі, а подвійний модуль камери створює образ сучасного гаджету для Doogee Х20, що на жаль не відобразилось на фотографічних можливостях пристрою. 

Корпус смартфону виконаний з ергономічним заокругленням країв, завдяки чому його приємно тримати у руці та користуватися. Не можна забути й про підтримку двох SIM-карток - з Doogee Х20 можна володіти двома мобільними номерами, обираючи для себе найбільш вигідні тарифи. 

 

3x20.jpg

Плюси Doogee Х20:

  • доступна вартість пристрою;
  • 2 основні камери по 5 Мп;
  • 2 SIM-картки;
  • 5-дюймовий IPS дисплей.

Мінуси гаджету:

  • слабка начинка для сучасних додатків;
  • невисока роздільна здатність екрану.

Doogee X30

4 x30.jpg

Другим смартфоном, що привертає увагу із представленої лінійки є Doogee X30. Він відрізняється не тільки від своїх братів, а й від багатьох присутніх на ринку смартфонів.  Розробник передбачив в гаджеті подвійний модуль камер з обох сторін. Основні фото будуть створюватися на 8-мегапіксельні камери,  а   селфі - на фронталки по 5 Мп на кожну. Виробник стверджує, що завдяки ширококутному об’єктиву фронтальні камери дадуть змогу створити трендові фото, навіть з розмиттям заднього фону. Враховуючи вартість пристрою, не можна очікувати ефекту боке, як у смартфонах за 25 тисяч гривень, але не будемо зневірюватись у молодому бренді - досягти розмиття не так важко, як високої деталізації фото.  Принаймі у користувачів буде спосіб розважитися - хто б ще як не Doogee стали творцями такого смартфону, кількість камер у якого перевищує очікування від них. Тому якщо хочете здивувати своїх фоловерів у соціальних мережах цікавішими фотографіями, то Doogee X30 стане в нагоді. На всяк випадок ви завжди зможете сфотографувати сам смартфон з двох боків та показати світові, яка буває фантазія у виробників сучасних гаджетів.

 

1_5 x30.jpg


У начинці смартфону передбачений 4-ядерний процесор MediaTek MT6580, який на жаль високою продуктивністю не відрізняється, але зате пристрій має 2 ГБ оперативної та 16 ГБ внутрішньої пам’яті - для повсякденного використання із простими програмами при незначних навантаженнях цього буде достатньо. Зовнішньо,  Doogee X30 приваблює 5.5-дюймовим дисплеєм із тонкими боковими сторонами та 2.5D склом, а також гладким металевим корпусом, який завдяки заокругленим кутам комфортно  лягає в долоню. Передня панель володіє невеликим підборіддям, де передбачені клавіші навігації, у верхній частині помістилися динамік та подвійний модуль фронталки. На задній панелі телефону розміщується сітка динаміку та аналогічний подвійний модуль основної камери із спалахом. Як на доступний китайський смартфон,  Doogee X30 виглядає досить привабливо, а тому якщо ви не женетеся за просунутими технологічними можливостями, можете сміливо обирати Doogee X30 - це особливий смартфон, який на відміну від усіх інших дивує не фотографіями, а камерами.

Плюси Doogee X30:

  • приваблива ціна;
  • 2 основні камери по 8 Мп та дві фронтальні по 5 Мп;
  • металевий корпус;
  • 5.5-дюймовий IPS дисплей.

Мінуси гаджету:

  • слабкий процесор;
  • невисока роздільна здатність екрану для такої діагоналі дисплею.

Doogee MIX LITE

doogee-mix-lite.jpg


Ще одним яскравим прикладом оновленої філософії Doogee є стильний, «безмежний» Doogee MIX LITE, який виглядає як пристрій топового класу. Так, він не демонструє нову концепцію дизайну, яку вже встигли реалізувати інші виробники, але для Doogee такий натяк на преміальність є великим кроком. Подвійний модуль основної камери, глянцева обробка корпусу та 5.2-дюймовий екран - розробник не пропустив жодного тренду, створюючи Doogee MIX LITE. Звичайно такий розмір дисплею мав би підходити для перегляду відео та ігор, але традиційно для Doogee, апаратна начинка не відрізняється потужними характеристиками, а отже графічний чіп високої якості графіки для розваг не надасть. Але якщо ви не вважаєте себе просунутими геймерами, можете розглядати  Doogee MIX LITE як потенційний для придбання гаджет. Додаткової привабливості для смартфону надає подвійний модуль основної камери. Чи будуть камери такі ж хороші у дії, як на вигляд - варто замислитись, адже ціна смартфону якнайкраще демонструє його можливості і перевищити, їх не вклавши кошти у пристрій розробники не можуть, як би вони не хотіли. При тому, творці намагалися вижати з вартості все можливе -  Doogee MIX LITE підтримує спеціальні режими зйомки,  а селфі-камера оснащена ширококутним об'єктивом. Завдяки цьому всі друзі помістяться на знімку під час створення групового фото, а от чи буде якісно передано всі деталі фотографії - залежить від рівня освітленості.  

Варто зазначити, що пристрій оснащений достатньо ємним акумулятором, якого вистачить для смартфону із низьким рівнем енергоспоживання внутрішніх компонентів. Це приємний бонус для тих, хто не хоче боротися з постійно розрядженим акумулятором та витрачати кошти на павербанк. Doogee MIX LITE - це цікавий приклад того, як китайський виробник вирішив обійти вартість, як обмежуючий фактор для творчості. За невелику ціну, китайцям все ж таки вдалося створити достатньо стильний смартфон із натяками на приналежність до світових трендів.

Плюси Doogee MIX LITE:

  • невисока ціна гаджету;
  • подвійний модуль основної камери;
  • глянцева поверхня корпусу;
  • 5.2-дюймовий IPS дисплей.

Мінуси гаджету:

  • невисока продуктивність процесору та графічного модулю;
  • відсутність сканеру відбитку пальців.

Doogee S30

1_7 s30.jpg


Doogee попіклувалася і про тих, хто не звик сильно перейматися долею смартфона, тому створила  Doogee S30. Захищений гаджет із корпусом, який покритий кевларовим волокном - це саме те, що потрібно активним користувачам, заядлим мандрівникам та екстремалам. Захист від води та пилу за стандартом IP68, потужний акумулятор та дактилоскопічний сканер на боковій панелі - у  Doogee S30 кожна дрібниця продумана для максимальної надійності пристрою. Незвична особливість, як для смартфону захищеного класу, у Doogee S30 представлена наявністю подвійної основної камери. Напевно, розробники хотіли нададати мандрівнику можливість зафіксувати крутий пейзаж, якщо той натрапить на нього у своїй подорожі. Непогана функція, яка за таку ціну реалізована не на максимальну якість, але якщо розглядати захищені гаджети від інших виробників, тут Doogee явно приємно дивує.  «Навіщо купляти захищений пристрій для екстремальних умов, а потім блукати лісом у пошуках розетки?» - напевно подумали творці Doogee S30 і подарували йому ємний акумулятор на 5580 мАг. Такій витривалості можна лише позаздрити, тому батарея є основною перевагою Doogee S30. Додатковим плюсом виступає сканер відбитку пальців. Звичний елемент захисту даних та інструмент для розблокування посідає у даній моделі зручне положення на боковій панелі. Таке рішення дозволяє швидше розблокувати пристрій, тримаючи його у найбільш зручний спосіб. 

 

1_8 s30.jpg


У зовнішньості Doogee S30 увагу привертає цікаве виконання корпусу - він металевий, відрізняється гострокутним стилем та покритий міцним кевларовим волокном.  Гаджет виглядає брутально, міцно та потужно - він демонструє все, що шукають користувачі у захищеному смартфоні.
 
Плюси Doogee S30:

  • невисока ціна;
  • захищений корпус з металу та кевларовим покриттям;
  • витривалий ємний акумулятор;
  • подвійний модуль основної камери;
  • вологостійкість за стандартом IP68.

Мінуси гаджету:

  • слабка апаратна начинка для сучасних програм та додатків;

 

Doogee BL5000

1_doogee-bl5000.jpg


Замикає п’ятірку новинок від  Doogee найбільш приголомшливий гаджет. Після знайомства з Doogee BL5000 видається, що всі топи, флагмани та всесвітньовідомі дизайнерські моделі стали для нього натхненням. Компанії вдалося втілити у Doogee BL5000 “губкоподібну жадібність” - гаджет просто “втягнув” в себе всі можливі тренди, якими відрізняються пристрої преміальних класів. Перше, чим він дивує - глянцевий корпус, який відбиває поверхнею світло, переливаючись дзеркальними гранями - не діамант, але виглядає реально гарно. Беззаперечною фішкою моделі є “безмежний” дисплей - основна відмінність топових гаджетів сучасності втілилася, завдяки Doogee BL5000 у low-cost сегменті. 

 

1_bl5000_2.jpg


Немаленький 5.5-дюймовий екран відрізняється достатньо хорошими параметрами яскравості та кольоропередачі, навіть апаратна начинка пристрою не відстає. Більш дорогий Doogee BL5000 відповідає вартості, адже його оснащення представлено 8-ядерним процесором MediaTek MT6750T, більш просунутим графічним чіпом, а об'єму оперативної та внутрішньої пам'яті вистачить для вибагливіших користувачів - 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ ПЗУ. Doogee BL5000 добре продемонструє себе у повсякденних справах, дозволить грати в ігри на середніх налаштуваннях графіки та здивує витривалістю, яка доступна, завдяки акумулятору на 5050 мАг. Чи вистачить фотографічних можливостей у Doogee BL5000 залежить від того, наскільки ви любите знімати на телефон - вести за його допомогою крутий фото-блог не вийде, але от розважитися з друзями чи поділитися знімками у соціальних мережах - будь ласка.  Навіть відомий ефект боке буде переслідувати власника Doogee BL5000 - розмивайте в своє задоволення все, що бачите на фото.  Doogee BL5000 ідеально підійде тим, хто хотів би не полегшувати свій гаманець на значну суму коштів, але при тому гордо стверджувати, що в мене є смартфон із безмежним дисплеєм, глянцевим корпусом та подвійною камерою.

1_bl5000 3.jpg


Плюси Doogee BL5000:

  • 5.5-дюймовий безмежний дисплей;
  • подвійний модуль основної камери на 13 Мп;
  • трендовий корпус;
  • ємний акумулятор на 5050 мАч;
  • потужна апаратна начинка - 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ ПЗУ.

Мінуси гаджету:

  • вища вартість пристрою, у порівнянні із іншими представниками бренду.

Підсумуємо:

Не можна однозначно стверджувати - чи достатньо хороший результат продемонструвала компанія Doogee. В одному ми точно можемо бути впевнені - смартфони з даної лінійки прийдуть до душі широкому колу користувачів. Дехто оцінить їхню невисоку вартість, когось звабить доволі стильний вигляд. Так, їх не будуть чекати в довгих чергах, але китайський бренд не розраховував на дивовижну популярність - певно головним для компанії Doogee є  створення таких гаджетів, які будуть доступні кожному користувачу. У каталозі інтернет-магазину ви зможете ближче ознайомитися з кожним смартфоном, його характеристиками та доступними кольорами корпусів. 
 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?