Розумна зубна щітка Xiaomi Soocare Soocas X3: огляд та основні фішки

23/09/2019

Сьогодні у нас на огляді не просто зубна щітка, а розумна щітка. Перше, що мене в ній здивувало це упаковка, вона упакована крутіше за iPad. Просто погляньте нижче на зображенні. Я раніше ніколи не задумувався про придбання розумної щітки, але ця упаковка просто розкішна, як і сам апарат, це ідеальний подарунок, не банальний і не архідорогий.

8_12.jpg

Комплектація:

  • ручка з електронікою;
  • док-станція для зарядки;
  • щітка-насадка, яка приєднується до ручки;
  • документація.

На передній частині розташувалася багатофункціональна клавіша управління щіткою. Виглядає вона доволі вишукано. Є світлова індикація про режими роботи та рівень заряду батареї. В руці щітка Хiaomi лежить зручно: вона досить важка, але не настільки, щоб втомлюватись під час чищення зубів. Маніпулювати нею - суцільне задоволення. Під час роботи пристрій практично не чути, ви не розбудите своїх родичів дратівливим звуком з ранку з ванної кімнати.

31.jpg

Щітка виглядає дуже круто і без проблем підійде під інтер'єр вашої ванної кімнати. Як більшість розумних гаджетів для будинку, SOOCAS X3 має цілісний корпус білого кольору, використовується матовий пластик. На вибір є ще чорний і рожевий кольори корпусу.

6_10.jpg

Збірка пристрою на висоті, використовувані матеріали високоякісні і гіпоалергенні. Зі своїм призначенням щітка справляється вище всіх похвал. Якщо ви думаєте, що щітка розумна і потрібно постійно підключати смартфон, ви помиляєтеся: зубну щітку Xiaomi Soocare X3 можна використовувати і в якості звичайної, тобто взагалі не включати (що абсолютно не логічно, це як купити бензопилу і різати нею вручну).

29.jpg

Режими роботи

Для більш тонкої настройки щітки передбачені кілька режимів роботи. Кожен може вибрати відповідний під свої потреби.

Стандартний режим

Він створений для людей, які не мають особливих проблем з зубами. В цьому режимі розумна щітка від Xiaomi працює з частотою 31 000 коливань в хвилину, що дозволяє проводити максимально якісну чистку. Це режим, який найкраще підійде для щоденного чищення зубів.

38_4.jpg

Бережний режим

Відмінно підійде для людей, які мають проблеми з яснами, при цьому гарантується все та ж ефективна чистка. Часто мучать запалені ясна або ви носите брекети/зубні імплантати - цей режим для вас.

Режим масажу

Найприємніший з усіх робочих станів електричної зубної щітки Soocas Soocare X3. Виробник заявляє, що цей режим створений більшою мірою для догляду за яснами. Щоденний масаж допоможе запобігти можливим проблемам з кровотечею ясен. Також рекомендується використовувати цей режим новачкам, які тільки почали користуватися щіткою. Досить 10 днів, щоб перейти на стандартний режим.

54_3.jpg

Режим відбілювання

Підійде людям, які часто п'ють чай/каву. Частота коливань - 34800-37200 коливань в хвилину. Щітка ефективно видаляє наліт, відбілюючи зубну емаль. Даний режим можна налаштувати під себе через додаток.

18.jpg

Насадки

По-перше, хочеться відзначити, що щетина для насадок зубної щітки Xiaomi розроблена в США компанією DuPont, виготовлена ​​по 3D технології (поставляються в Китай тільки під замовлення компанії Сяомі), що забезпечує максимально якісну чистку, не травмуючи емаль і ясна.

30.jpg

Як і в самій щітці, насадки виконані тільки з гіпоалергенних матеріалів, тому турбуватися про подразнення чи інші проблеми в порожнині рота не варто.

25.jpg

Зарядний пристрій

Він на вигляд такий ніби його для Сяомі виготовляє сама Apple, а коли його підключити починає світитися логотип, як на макбуках Air у свій час. Знизу на док-станції є прогумована підставка, яка не дозволяє док-станції ковзати по поверхні.

27.jpg

Під кнопкою можна помітити 5 індикаторів, а під ними 3 світлодіода, які показують рівень заряду акумулятора, крім того рівень заряду можна перевірити в додатку. Щітка має акумулятор, якого вистачить для 25 днів використання пристрою протягом 4-х хвилин щоденно. Вся конструкція пристрою захищена за стандартом IPX7, а тому гаджет не боїться бризок чи падінь у раковину. Пристрій заряджається від 0% до 100% за 16 годин.

Додаток

Тут ви можете налаштувати щітку під себе, побачити заряд акумулятора, подивитися скільки днів залишилось до заміни щітки.

2_21.jpg

Оцінити якість очищення зубів, побачити загальний час, який ви витрачаєте на чищення і навіть отримувати досягнення, наприклад, якщо ви 30 днів підряд щодня будете використовувати щітку.

2_16.jpg

Ця щітка мені дуже сподобалася, справді, рекомендую. Між іншим, якщо ви переймаєтесь за пломби, то ви можете вибрати простіший режим і все ок.

65_2.jpg

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?