TWS-навушники за $20: JoyRoom JR-TL1 TWS

23/04/2020

Якщо ви з тієї категорії людей, які чуючи назву TWS-навушників і поруч них ціну 20 доларів гортаєте далі не розраховуючи на щось варте уваги, то прошу залишитись на цій сторінці декілька хвилин. Повірте, що для JoyRoom вдалося зробити гідні навушники за 20 баксів і вони мають назву JoyRoom JR-TL1 TWS. Звісно є ще доволі доступні TWS-навушники від Redmi — AirDots з привабливим цінником, але якщо їх порівнювати з героєм нашого огляду, то я оберу не AirDots. Чому? Поговоримо про це далі.

ДИЗАЙН КЕЙСУ ТА НАВУШНИКІВ

Як і годиться для цього класу навушників — усі ключові переваги і фішки зазначені прямо на упаковці. Варто сказати, що для JoyRoom JR-TL1 TWS є чим хвалитися окрім ціни. По-перше, кейс надзвичайно мініатюрний. Він виконаний з матового пластику, по відчуттях ніякої преміальності, але це очікувано. Його однозначною перевагою є те, що він не збирає відбитки пальців, а має окремий ремінець для того, що його легко можна було діставати з кишені або навіть повісити на гачок поруч з ключами і при виході з дому ніколи не забувати навушники.

Купить наушники JoyRoom TL1

На верхній кришці є логотип JoyRoom, а на задній панелі роз’єм для зарядки micro USB. Навушники коштують менше, ніж 600 гривень, тому Type-C ми тут і не чекали. Кришка відкривається легко, але не вистачає окремої заглибини, щоб можна було відкривати кейс з першого разу.

Купить наушники JoyRoom TL1

В середині кейсу є 4 індикатори, які сигналізують нам про те наскільки заряджений кейс. У багатьох TWS-навушниках цього не вистачає. У заглибленнях для навушників є два контакти для живлення. Між іншим, виймати навушники з кейсу не дуже зручно, бо нема за що вхопитися. Проте в кейсі навушники сидять так міцно, що ви можете його трясти, а вони не випадуть.

Купить наушники JoyRoom TL1

ДИЗАЙН ТА ЕРГОНОМІКА НАВУШНИКІВ

Навушники своєю формою злегка нагадують Galaxy Buds від Samsung, однак є й певні самобутні речі в дизайні. Наприклад, сенсорна зона зовні навушників підсвічується двома кольорами — синім та червоним. Багатьом така фішка буде до вподоби, але для багатьох не сподобається зайва увагу в темну пору доби. Щодо ергономіки, то сидять навушники у вухах дуже міцно і це заслуга продовгуватої форми навушника, який “сідає” дуже глибоко у вухо. Завдяки цьому пасивна звукоізоляція чудова. Нижче можете побачити, як навушники виглядають у вухах.

Купить наушники JoyRoom TL1

На корпусі є лише один мікрофон, тому вашим співрозмовникам розраховувати на блискучу якість звуку при розмовах не доводиться, однак сказати, що все сумно теж не можна.

Купить наушники JoyRoom TL1

В комплекті є дві пари змінних амбюшур, тому ви можете підібрати, які зручніші. Навушники мають захист по стандарту IPX7, тобто каплі дощу, піт та навіть короткотривале потрапляння у воду не повинно зашкодити цим навушникам, але робити це спеціально ми вам звісно ж не рекомендуємо.

Купить наушники JoyRoom TL1

До речі, навушники можуть працювати незалежно один від одного, а якщо говорити про затримку звуку, то завдяки Bluetooth 5.0 вона фактично не відчувається, тому дивитися відео без дискомфорту можна, а от для мобільних шутерів варто, мабуть, все таки обирати проводові навушники. Приєднання до смартфону відбувається стандартним чином, достатньо відкрити кришку, дістати навушники з кейсу та приєднати їх до смартфону в меню bluetooth останнього.

Купить наушники JoyRoom TL1

КЕРУВАННЯ

Хоч я не прихильник сенсорного керування в навушниках, але варто сказати, що реалізоване воно тут добре і претензій до нього нема. Все спрацьовує швидко і точно, як і написано в інструкції. Ви можете виконати наступні дії легким дотиком до сенсорної панелі:

При відтворенні музики:

  • один дотик до правого чи лівого навушника — play/pause;
  • подвійний дотик до правого — наступний трек;
  • подвійний дотик до лівого — попередній трек;
  • потрійний дотик до будь-якого навушника — виклик голосового асистента.

Купить наушники JoyRoom TL1

При дзвінку:

  • один дотик — прийняти виклик;
  • натиснути і тримати протягом 2-х секунд — відхилити виклик.

АВТОНОМНІСТЬ

Кейс навушників має акумулятор на 300 мАг, навушники мають об’єм батареї — 55 мАг. Можна припустити, що від повністю зарядженого кейсу навушники можна зарядити ще приблизно 5 разів. Від одного заряду навушники можуть грати 6 годин, при частих розмовах цей час суттєво скоротиться. Навушники повністю заряджаються приблизно за півтори години.

Купить наушники JoyRoom TL1

ЗВУК

Про звук говоримо аж в кінці з двох причин: по-перше, бути об’єктивним тут дуже важко, а по-друге, це одна з фішок цих навушників, яка, як вишенька на торті заслуговує окремої уваги. Нагадаю, що вони коштують всього $20. Так, вони не грають, як AirPods чи тим більше Galaxy Buds, але на мій смак вони грають краще за більш дорогі AirDots. Запасу гучності тут навіть забагато і на максимальній вони починають трохи похрипувати, але це залежить також від треків, які ви слухаєте. Басів тут в міру і їхня наявність зумовлена, мабуть, форм-фактором самих навушників, крім того вони дуже глибоко сідають у вушну раковину. Виробник зазаначає, що тут “Premium Sound”. Я можу сказати, що “саунд” тут не преміум, але у своєму сегменті дуже конкурентний, тому зваживши якість звуку і ціну, я даю свій лайк цим “вухам”.

Купить наушники JoyRoom TL1

ВИСНОВКИ

JoyRoom JR-TL1 TWS мають мініатюрний кейс, хорошу ергономіку, автономність на рівні інших TWS-навушників, захист по стандарту IPX7, інтуїтивне керування і стильну підсвітку. При цьому вони коштують приблизно $20. Якщо ви хочете зробити подарунок для дитини чи обрати дуже доступні TWS-навушники для себе, то JoyRoom вас не підведе.

Читайте також:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?