TWS-навушники Mifo O5 2: 120 годин автономної роботи та можливість зарядити смартфон

13/06/2021

Mifo O5 2 — TWS-навушники, які можуть грати від одного заряду 120 годин. Навіть ця інформація важко сприймається зважаючи на те, що автономність більшості TWS-навушників не більше 24 годин, але Mifo пішли ще далі і тепер вони можуть зарядити ваш смартфон. Сьогодні на огляді нестандартні вуха від Mifo — друге покоління моделі O5.

Mifo O5 2

КОМПЛЕКТ

Навушники мають стильну квадратну коробку, а в ній ви знайдете фірмовий кабель USB-A на USB Type-C салатового кольору, аж 5 пар змінних силіконових амбушюр. Також в комплекті різноманітна документація та власне кейс з навушниками. Ви обов’язково звернете увагу на перехідник з USB-A на USB Type-C і якраз він вам знадобиться, щоб заряджати смартфон.

Mifo O5 2

ДИЗАЙН

Кейс Mifo O5 Plus 2 масивніший, ніж у більшості TWS-навушників на ринку, але він і можливості дає, які не можуть дати інші. Виконаний з алюмінію та має добре знайомий з попереднього покоління шарнір, який перевірений часом і претензій до нього немає. На боковій грані розташувався роз’єм для зарядки.

Дизайн та ергономіку навушників за словами представників компанії тестували протягом тривалого часу на вухах тисяч людей, тому вони легко сідають в будь-які вуха і навіть під час тривалого користування не викликають ніякого дискомфорту. 

Mifo O5 2

До речі, вони захищені по стандарту IP67, тому навіть якщо вони впадуть у воду теоретично їм це не страшно, але краще не ризикувати. Захист стосується тільки навушників. До речі, вкрай рідко в навушниках можна зустріти захист такого рівня, бо зазвичай це IPX4 чи IPX5, а тут аж IP67. Деякі користувачі пишуть, що навіть душ у них приймають. Не знаю наскільки такий сценарій потрібен для вас, але вони витримають навіть таке.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ТА КЕРУВАННЯ

Підключаються навушники до смартфона так як і більшість TWS-навушників на ринку. Їх без проблем можна використовувати з Android та з iOS-пристроями. Фірмового додатку в якому ви могли б налаштувати керування під себе немає. Підключення здійснюється через Bluetooth 5.2. Ви можете без проблем відходити від смартфона на відстань 15-20 метрів і відтворення не буде перериватися.

Mifo O5 2

Автопаузи при вийнятті навушників з вуха немає. Керування здійснюється за допомогою чутливих сенсорних зон, які розташувалися якраз під логотипом mifo на кожному навушнику.

ЖЕСТИ КЕРУВАННЯ:

  • play/pause, прийняти/завершити виклик — подвійний тп по будь-якому навушнику;
  • попередній трек — потрійний тап по лівому навушнику;
  • наступний трек — потрійний тап по правому навушнику;
  • зменшити гучність — одинарний тап по лівому навушнику;
  • збільшити гучність — одинарний тап по правому навушнику.

Mifo O5 2

ЗВУК

Навушники мають підтримку кодека aptX HD, порівняно з попереднім поколінням тут зовсім інше звучання завдяки чіпу від Qualcomm. Звук максимально природній та легкий. Немає неприємного тиску на вуха. До речі, тут немає системи активного шумозаглушення, який нині на максимальному хайпі. Ці навушники не для тих, хто любить, щоб баси аж голову трусили. Тут звук збалансований, без перекосів в сторону якихось частот. Запасу гучності достатньо.

Mifo O5 2

Для тих хто багато спілкується по телефону теж є приємні новини, бо ви можете використовувати навушники окремо один від одного в якості гарнітури. Один можете покласти в кейс на підзарядку, а інший взяти і таке перемикання буде безшовним. Щодо затримки, то конкретних цифр я не знайшов, але зображення від звуку точно не відстає, а це загалом все що потрібно знати.

АВТОНОМНІСТЬ

Головна фішка цих навушників — автономність. Разом з кейсом на 2600 мАг вони можуть грати до 120 годин. Кожен навушник має батарею на 60 мАг і від одного заряду може відтворювати музику протягом 10-ти годин. Саме цікаве те, що тепер від кейсу Mifo O5 2 можна зарядити смартфон. Щоправда для цього потрібен буде спеціальний перехідник з USB Type-C на USB-A і він є в комплекті.

Mifo O5 2

Всередині кейсу є індикатор, який сповіщає вас про те скільки заряду залишилось:

  • зелений — більше 60% заряду;
  • білий — приблизно 40-60% заряду;
  • червоний — 30-40% заряду;
  • червоний миготить — менше 30% заряду.

Mifo O5 2

ВИСНОВКИ

За час користування можу виокремити лише один нюанс — кейс важчий та масивніший, ніж в більшості TWS-навушників. Разом з тим варто розуміти, що жодні інші вуха не дадуть вам такого часу автономної роботи. Звук в Mifo O5 2 чудовий і це стосується всіх частот. У співвідношенні ціна-звучання вони дуже добре себе зарекомендували. Навушники зручно лягають у вуха та мають захист від вологи IP67. Якраз в цьому поколінні для відсікання шумів використовується відразу два мікрофони, тому для розмов вони теж прекрасно підходять.

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?