Топ-5 гаджетів, які маст хев взимку

12/12/2020

Зима прийшла, як завжди, надто швидко. І, щоб зробити цей холодний період максимально комфортним, пропоную звернути увагу на наступні гаджети.

Словом, топ-5 товарів, які просто маст хев взимку.

Термос

Британські вчені довели, що взимку ми випиваємо чаю у 19383 разів більше, ніж літом :)

Можливо, трохи перебільшую, але, погодься, що з приходом холоду нам автоматично хочеться чогось «тепленького». 

BC77B84F-ECCE-41AD-9E73-A426588FA072.jpeg

І, воу воу! Маючи термос, твій улюблений чай завжди буде під боком. У подорож, у робочу поїздку, на навчання і т.д. Плюс хороша економія на кофібрейках на роботі ;)

Зволожувач повітря

У зв‘язку з опаленням вдома повітря надто сухе. Через це страждають наші дихальні шляхи, а також швидше сушиться шкіра, волосся і т.д. Тому зволожувач повітря - дуже актуальна покупка.

B0BAD8BE-F758-4EAD-B57B-942D25A619C0.jpeg

Такий гаджет дозволяє створити сприятливий мікроклімат у приміщенні. Принцип його роботи максимально простий і заключається у випаровуванні води з резурвуару, за рахунок чого повітря і насичується вологою.

Зволожувач працює досить тихо, тому не буде відволікати тебе від важливих справ. Але позитивно вплине на твоє самопочуття. ;)

D20580AA-3E0C-4F02-A461-6E47B5C8D08A.jpeg

Сушарка для взуття

Пам‘ятаєш як мама сварилася на тебе в дитинстві за мокре взуття після санок та гулянок? Так ось, тепер це не проблема. Адже у КТС є сушарка для взуття! ;)

І ні, це не міфічна істота з Гаррі Поттера, це зручний інструмент для догляду за взуттям. Сушарка швидко сушить будь-яке взуття - спортивні кросівки чи зимові черевики. Крім того, такий пристрій запобігає розмноженню бактерій у вологому середовищі, зберігає зовнішній вигляд взуття в ідеальному стані, підходить навіть для шкіряних моделей і, завдяки компактним габаритам, його можно легко брати з собою у подорожі.


FAE92FB2-B758-4830-961A-60125B3992ED.jpeg
 

Рукавиці 

І ні, ми не про звичайні рукавиці. А про ті, в яких можна користуватися сенсором. Шариш?

Тепер твої руки в абсолютному теплі! ;) Адже не потрібно знімати рукавицю щоб відписати на СМС подруги чи зробити дзвінок. ;)

Такі рукавиці чудово справляються з сенсорним екраном.


7EFA4C21-5E7F-44AE-81FA-A29EF173EEB5.jpeg

Смарт лампа

Взимку сонце-зрадник заходить вже біля 16-ї години. Я вважаю це реально несправедливістю, але вже як маємо :)))) 

В таку темноту стає ребром питання освітлення. І смарт лампа - хороший варіант. Чому не звичайна лампа і навіщо ці «витрибеньки» ?)))

  • По-перше, смарт лампа має декілька режимів світла: холодне та тепле;
  • По-друге, ти можеш регулювати інтенсивність подачі світла: якщо читаєш, зроби «сильніше», якщо використовуєш як нічник - зроби відповідний лайтовий режим. 

421037F1-05E2-4AD8-98B4-ECE1D4CD59CF.jpeg

  • Крім того, таким гаджет часто можна керувати зі смартфону.
  • І як бонус там може бути безпровідна зарядка. 

Ну крутяк же!

 

Висновок

Sooo, зима теж може бути комфортною. Просто готуйся до зими разом з КТС! ;)
 

Читайте також:
Настільні LED-лампи від Philips, які працюють від батареї
Настільні світильники з батареєю стали по-особливому популярними в Україні через періодичні відключення електроенергії. Деякі виробники, як наприклад Philips давно були готові до такого ажіотажу, адже мають в наявності такі моделі, як LED Reading Desk lamp Tilpa та LED Reading Desk lamp Hat. Детальн
27/12/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?