ТОП-5 bluetooth-колонок до 1000 грн.

28/07/2020

Чи можна вибрати пристойну bluetooth-колонку в сегменті до 1000 гривень? Однозначно можна, бо у цей сегмент у нас входить навіть колонка від JBL, а саме Go 2, а поруч неї пристрої від відомих компаній Sony, Anker, Philips та 2E. Чим особлива кожна з представлених колонок дивіться нижче. Нещодавно у нас на блозі вийшла стаття під назвою “ТОП-5 колонок JBL для відпочинку”, де ми розглядали далеко не бюджетні рішення від американської компанії, які потрібні для того, щоб “прокачати” на повну, але для чого потрібні колонки потужність яких в більшості випадків не досягає навіть 5 Вт? І на це питання є відповідь. По-перше, вони мають компактні розміри, по-друге, їх зручно використовувати в невеликих кімнатах, по-третє, їх не важко брати з собою на прогулянку, по-четверте, вони в рази доступніші від своїх “старших братів”.

№1 — JBL GO 2

Це супер компактна колонка, яка вражає своїм багатим звучанням. Щоразу, коли я чую як грає JBL Go 2, то дивуюся, як в такий невеликий за розмірами корпус можна було вмістити стільки якісних компонентів, щоб серед середніх і високих частот не губилися баси. Ця колонка доступна на ринку аж в 12-ти кольорах, тому ви можете вибрати, який вам до вподоби або залежно від того, де ви найчастіше будете її використовувати, якщо на природі, то краще уникати світлих тонів, якщо вдома, то навпаки краще придивитися до яскравих та світлих відтінків.

236361_01_jbl_go2_all_colors_4_3.jpg

JBL GO 2 не боїться води, бо захищена по стандарту IPX7. Усі клавіші для керування знаходяться на верхній грані, тому управляти відтворенням надзвичайно зручно. Розробники вирішили залишити роз’єм mini-jack. Для зарядки використовується micro-USB.

jbl-go-i-jbl-go-2-42.jpg

Потужність відтворення знаходиться на рівні 3,1 Вт, хоча в невеликих приміщеннях знається, що вона, як мінімум 5-ватна. Від одного заряду колонка грає протягом 5-ти годин, а заряджається до 100% за половину цього часу.

№2 — Anker SoundCore Icon Mini

Компанія добре відома в аудіо світі і в певному сенсі навіть намагається конкурувати з JBL. Як мінімум, компанія має дуже круті TWS-навушники та масивні колонки, а як щодо доступних і компактних? Насправді в цьому сегменті у Anker все гаразд, тому що вони мають SoundCore Icon Mini. Чим цікава ця колонка? Особисто для мене в ній є певна схожість з колонкою JBL Clip, яка має спеціальний карабін для закріплення. Тут замість карабіну виступає мотузка, яка також йде в комплекті та виконує вона те ж саме завдання.

original_icon_mini.jpg

Як i JBL GO 2 вона має 3 Вт потужності, але при цьому кращий захист по стандарту IP67. Тривалість відтворення від одного заряду сягає 8-ми годин, що на три години більше, як в конкурента від JBL. Звісно колонка не може похвалитися такою кількістю кольорів, як JBL, але це, мабуть, не головний показник для bluetooth-колонки.

Anker-Soundcore-Icon-Review-1-1024x768.jpg

ПІдтримує функцію об’єднання з іншими колонками від Anker для того, щоб отримати об’ємне стереозвучання. Заряджається через порт micro-USB і також має роз’єм mini-jack.

№3 — Sony SRS-XB01

За своєю суттю ця колонка мало відрізняється від двох попередніх, а з Anker взагалі має багато спільного це стосується і кольорів і можливості приєднати спеціальну мотузку. Проте є речі, де ця колонка вирізняється на фоні інших, наприклад вона може похвалитися фірмовою технологією EXTRA BASS.

x2.jpg

Колонка захищена по стандарту IPX5, тому занурювати у воду не раджу, але краплі дощу чи бризки біля басейну їй точно не зашкодять. Від одного заряду Sony SRS-XB01 може грати 6 годин і це середнє значення між JBL GO 2 та Anker SoundCore Icon Mini. Заряджається колонка через роз’єм micro USB. Її також можна використовувати для розмов на гучному зв’язку.

№4 — 2E BS-02 Sport IPX

Колонка від компанії 2E найбільш доступна в плані вартості у нашому ТОПі, але вона має свої фішки. Крім того, що вона грає з потужністю 3 Вт вона ще й доповнює відтворення світловими ефектами. Звісно до JBL Pulse по якості виконання ефектів їй, як до Києва пішки, але все ж непогана спроба. Якщо у кімнаті вимкнути світло, то атмосфери вона точно додасть. Важить колонка менше, ніж 200 грам, тому ви без проблем можете закинути її собі в сумку, якщо йдете на прогулянку з друзями.

Yn1m86WDowarvFlCE9Z3i1TUCXrZ0H3EA5_zFUONjRSxJ9g5bSN_of49whN69T8XwS7O94LrED3jE2SkuvL4G7FcGwQwWiShZz1vRqbJACY5m3PiGw_dcH_taNTsEc51Eo3M4RMG

Всі елементи керування знаходяться на верхній частині циліндру, саме таку форму має ця колонка. Як і попередні два представники цього ТОПу в колонки є можливість закріпити карабін і носити її з собою без зайвих зусиль завдяки компактній формі. 2E BS-02 Sport IPX захищена по стандарту IPX4. Від одного заряду може грати близько шести годин.

№5 — Philips BT55A/00

Колонка від Philips має потужність 2 Вт і це трохи менше, ніж в конкурентів, але при цьому це аж ніяк не впливає на якість звуку, який тут на дуже пристойному рівні. Завдяки компактним розмірам 85 x 34 x 75,8 мм ви запросто можете брати її з собою. Philips BT55A/00 виконана з міцного пластику і також має спеціальний отвір для мотузки, щоб ви могли її причепити до рюкзака, велосипеда чи одягу. Колонка доступна у синьому та рожевому кольорах. Одного заряду вистачить на 6 годин відтворення. Колонка оснащена функцією антикліпінгу для гучного звуку без спотворень. 

BT55A_00-U2P-global-001.jpeg

ВИСНОВКИ

Як бачимо навіть в сегменті до 1000 гривень є гідні колонки, які можна обрати для себе, щоб урізноманітнити свій пасивний відпочинок вдома чи активний на природі. Якщо ви обираєте bluetooth-колонку для себе чи своєї дитини в межах цього бюджету, то не обов’язково дивитися на незрозумілі ноунейми, які рекламують в Instagram, бо у вас є можливість обрати гідний варіант від іменитого бренду.

Читайте також:
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
01/09/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
20/08/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?