Tenda AC5 - маршрутизатори стають “smart”

20/04/2018

Хто зараз у власному будинку чи квартирі не хоче мати Wi-Fi мережі? Коли всі ми є користувачами мобільних пристроїв, звичайно, що хочеться, сидячи на кухні листуватися у месенджері на смартфоні, коли у вітальні на ноутбук скачується фільм для вечірнього перегляду.

Із пропонованих на ринку пристроїв для організації бездротової мережі, існує не так багато моделей, які мають спрощені функції налаштування. У більшості випадків, користувачі звертаються до послуг інтернет-провайдерів, щоб підключити роутер та організувати у своїй оселі Wi-Fi покриття. Але компанія Tenda вирішила спростити життя користувачів, створивши новий маршрутизатор Tenda AC5, який здатен копіювати облікові дані. Для чого це потрібно і чим даний пристрій є привабливим, читайте у даній статті.

Копіювання даних PPPoE - Tenda AC5 не любить витрачати час

Якщо у вас є досвід використання маршрутизатора, але ваші потреби зросли, Tenda AC5 допоможе без зусиль зробити “апгрейд”. Підключаючи Tenda AC5 до старого роутеру, ви зможете за хвилину скопіювати логін і пароль - і новий Wi-Fi пристрій готовий до роботи. Щоб виконати ці операції, потрібно лише об’єднати WAN порт існуючого роутеру та LAN порт Tenda AC5, використовуючи  інтернет-кабель (патч-корд).

AC5_connection.jpg

Таким чином, користувач отримає нові можливості, без довгого налаштування і дослідження технічної сторони процесу.

 Обирай діапазон, який потрібен зараз

Tenda AC5 – це дводіапазонний маршрутизатор, що означає, що він може паралельно працювати на частотах 2,4 ГГц і 5 ГГц. Що це дає для користувача? По-перше, це дозволяє обирати потрібну частоту, враховуючи пристрої, які будуть підключатися до мережі. По-друге, це допоможе розділити пристрої, забезпечивши захист від перешкод. Наприклад, якщо побутові прилади, працюють на частоті 2.4 ГГц, то вони можуть заважати іншим пристроям підключатися максимально стабільно до мережі. Таким чином, Ви зможете при роботі на ноутбуці (за наявності відповідного модуля), забезпечити більш надійне підключення на частоті 5 ГГц і не зменшувати ефективності своєї роботи.

b_201711171119549608.jpg

Більша швидкість - більше можливостей

Усередині роутерів є процесори, що визначають який рівень стабільності та швидкості підключення буде забезпечуватися даним пристроєм. Tenda AC5 усередині приховує  високочастотний 1ГГц процесор, а тому загальна швидкість, яку видає Tenda AC5 - це 1200 мбіт за секунду. Із таким “розгоном” користувач зможе дивитися відео у високій 4К якості, а  також розважатися в онлайн-іграх, без затримок та гальмування передачі даних.

Сучасні технології

Додатковими перевагами Tenda AC5 є підтримка інноваційних технологій. Одна з них - MU-MIMO (Multi Users-MIMO), яка дозволяє декільком користувачам одночасно підключатися до мережі та не “забирати” один в одного швидкість. Ще одною перевагою Tenda AC5 є технологія Beamforming+, яка збільшує стабільність і дальність сигналу. Маршрутизатор оснащений підсилювачами та 4-ма антенами зовнішнього типу, а тому покриття буде надійним та максимально великим. Також Tenda AC5 можна керувати дистанційно - додаток Tenda App дозволяє блокувати користувачів, деякі сайти, а також налаштовувати час користування. Це зручно, якщо ви не знаходитесь вдома, але хочете контролювати використання роутеру дітьми.

Beamforming_AC_5.jpg

У висновку, хочеться наголосити, що Tenda AC5 найкраще підходить для приміщень малого та середнього розміру. Маршрутизатор відкриє нові можливості для користувачів, дозволяючи ефективніше працювати, комфортніше відпочивати без заміни своєї цифрової техніки.

маршрутизатор AC5.jpg


Читайте також: 

Читайте також:
ТОП роутерів зі стабільним з'єднанням: для квартири, будинку чи офісу
Без чого на сьогоднішній день вже неможливо уявити свого життя? Все правильно, без інтернету:) Для роботи, розваг, перегляду контенту чи навіть прочитання новин — для всього потрібне інтернет-з’єднання. Але підключити справді швидкісний інтернет додому або на офіс — непроста задача, бо ж окрім круто
15/06/2022
ТОП-5 бюджетних Wi-Fi-роутерів для квартири, будинку та офісу
Провести швидкісний інтернет додому чи на работу — це лише півділа, потрібно ще й розподілити його між усіма користувачами. Тим більше, до настільних ПК, ноутбуків і смартфонів останнім часом додалася розумна побутова техніка. Серцем, яке качає інтернет між усіми клієнтськими пристроями є бездротови
25/10/2021
Система Mesh: сучасна технологія для Wi-Fi-мереж
Потреба у швидкому та далекобійному інтернеті спонукає змінювати громіздкі багатоантенні, наче дикобраз, роутери на елегантні та стильні на вигляд Mesh-системи. Це сучасна технологія для Wi-Fi-мереж, що складається з кількох компактних модулів, розміщених в різних кінцях будинку чи офісу. Вона суттє
07/06/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?