Звершилось! Apple представила AirTag

20/04/2021

Буквально за день до презентації на ресурсі macrumors з’явилася стаття про те, що ще один виробник представив аксесуари для AirTags. Раніше це робили Belkin та Spigen. Менше місяця тому Apple оновила додаток Find My, який у нашому регіоні більш відомий під назвою Локатор. Тепер у ньому є можливість додавати пристрої сторонніх виробників. Зважаючи на оновлення дехто взагалі засумнівався чи потрібен тепер маячок від Apple та ще й за ціною 29 доларів. Однак Apple таки довела справу до кінця і сьогодні на “Spring Loaded” показала розумну мітку для пошуку речей.

Apple-AirTag-Header.jpg

Мітка оснащена чіпом U1, який дозволяє шукати речі з точністю до 30 сантиметрів, але аналогічний чіп має бути і в смартфоні. В мітку вбудований мініатюрний динамік на якому легко можна активувати сигнал через додаток Локатор, щоб можна було швидше знайти загублене наприклад в межах квартири.

bf08f76b-ac76-477e-96b9-0fe4904ea273.jpg

Мітки AirTags надзвичайно компактні і це було відомо навіть дивлячись на габарити аксесуарів, які витекли в мережу раніше. Діаметр Airtags 32 мм і всього 6 мм їхня товщина. AirTag має захист по стандарту IP67. Працює маячок від батарейки, яку легко можна замінити. Її вистачить приблизно на 1 рік користування. З 30 квітня мітки будуть доступні для покупки в США.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?