“SMART KOALA” - інтерактивні набори для веселого навчання

30/07/2018

Літо - чудовий час для відпочинку, але для когось цей період може бути пов’язаний із підготовкою до школи. Багато з батьків починають готувати свою малечу заздалегідь, тому багато технологічних новинок стають доступними для найменших користувачів. Так, одна з вітчизняних компаній пропонує маленьким українцям новий спосіб вивчення мов, за допомогою інтерактивних книг серії “Коала пізнавала”. За допомогою цих книг та спеціальної смарт-ручки, дитина вже у віці двох років може збагачувати свій словниковий запас одразу на трьох мовах - і все під час ненав’язливої гри.

книга.jpg

Увесь набір складається із смарт-ручки та книг різної тематики. Цікаво, що слова, які відтворює ручка при взаємодії із книжкою були озвучені носіями мови, що дозволяє дитині занурюватися у іншомовне середовище, звикаючи до акцентів та особливостей вимови. Уся взаємодія дитини із книгою може відбуватися самостійно - за допомогою ручки та прапорців у кутку сторінки, малеча обирає мову та простими натисками на малюнки знайомиться із тим, як вимовляються зображені предмети, тварини чи місця.

книга разворот.jpg

 

Книги поділені за серіями та сезонами - ознайомиться із ними можна буде за допомогою демо-версій, таких собі примірників, які йдуть разом із набором смарт-ручки.

Інші книги буде легко обрати, адже серія для вивчення мов “600 перших слів” містить тематичні набори слів та розбита за окремими “сходинками”, тобто рівнями, які дитина буде проходити як гру. За допомогою цього набору, малеча ознайомиться із різними фразами, які застосовуються у житті та зможе звикнути до вимови англійських, російських та українських слів із правильним наголосом.

Також розробники створили книги із всесвітньо відомими казками та набір для вивчення математики.  Остання цікава для тих дітей, яким подобається вирішувати аналітичні задачі - за допомогою книги можна буде познайомитися із основами арифметики, геометрії та фізики.

математика.jpg

У такій ігровій формі навчання, дитина отримає нові знання, буде приймати навчання як цікаве та веселе заняття, а також буде більш впевнено відчувати себе у школі.

Смарт-ручка випущена у трьох моделях, вона діє із усіма книгами, а оновлення та аудіо-файли для неї доступні на сайті цілодобово.

ручка про.jpg

Вона виготовлена із безпечних матеріалів, має гучні, але безпечні для використання динаміки. Доступний режим роботи у навушниках, а також передбачений режим автоматичного вимкнення. Тобто, все продумано таким чином, щоб дитина могла самостійно займатися, обирати мови, а також цікаві теми для вивчення. Такі прості навики, як навіть робота із інтерактивним підручником підготує до більш цифрової освіти, яку ми всі сподіваємося отримати у 21-ому столітті.

У каталозі інтернет-магазину КТС ви зможете знайти стартовий набір із смарт-ручкою та книги серії "Коала пізнавала".

Читайте також:

Читайте також:
DJI Mavic 3 Pro вийде в жовтні
Всі давно вже звикли до того, що все хороше на ринку дронів починається з абревіатури DJI. На днях на ресурсі DroneDJ були опубліковані нові відомості про найбільш очікуваний дрон 2021 року, мова йде про DJI Mavic 3 Pro. Ближче до презентації в мережі починають з’являтися перші неофіційні живі фото
21/07/2021
DJI Mini 2: легкий, швидкий, доступний
Лідер ринку дронів — компанія DJI представила компактну модель під назвою Mini 2. Дрон важить всього 249 грамів, а це означає, що його не потрібно реєструвати на території жодної з країн. Чи це перевага? Однозначно, бо для звичайного “дроновода” це додаткові “заморочки”. Апарат настільки компактний
06/11/2020
Нові способи побачити світ - тренінг від FLY TECHNOLOGY
12 липня ми зустрічали гостей зі столиці - представники компанії-партнера FLY TECHNOLOGY провели цікаву зустріч, на якій познайомили нас із останніми новинками ринку дронів, а також фото- та відео-зйомки. Від FLY TECHNOLOGY, як офіційного дистриб’ютора DJI в Україні, ми очікували у першу чергу поль
23/07/2018
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?