Рюкзак Pix Digital Customizable Backpack: відчуй себе дизайнером

17/04/2019

У нас в офісі люди постійно носять з собою техніку, а тому рюкзаки частіше зустрічаються у використанні серед моїх колег. Звичайно, що у кожного з нас є свій смак, але, саме у розрізі цього аксесуару, який ми використовуємо щоденно, більшість моїх знайомих мають одні й ті самі рюкзаки - темні вироби чорних і сірих відтінків, стандартна конструкція та схожі матеріали. Дехто знаходить моделі із яскравими принтами, але я, наприклад, особисто собі взяла класичний сірий рюкзак, щоб у будь-яку погоду і пору року він виглядав доречно.

Рюкзак хочеться мати зручний, але при тому, змішуватися з натовпом людей з ідентичними аксесуарами якось нудно - завжди ж хочеться прийти на роботу з обновкою та отримати купу компліментів та запитань: “А де ти це купив?”.

Ось саме такою річчю є Pix Digital. З першого погляду, він виглядає як звичайний рюкзак, але при детальному огляді, він змусив всіх моїх колег діставати смартфон та знімати сторіз для своїх сторінок Instagram. Що ж такого приховує цей аксесуар і чим він настільки унікальний читайте далі.

Pix Digital Customizable Backpack

Рюкзак купив, а дизайн обери сам

Цікаві креативні речі часто створюються дизайнерами у лімітованих версіях. Але останні тренди свідчать про те, що кастомізація речей стає все більш популярною серед покоління людей, які виросли у епоху масового виробництва. Кожен хоче мати щось своє - одяг і аксесуари відіграють для нашого суспільства не тільки практичну роль, а й дозволять виражати свою особистість.

Pix Digital Customizable Backpack - це рюкзак, який можна кастомізувати за допомогою свого смартфону та додатку "Pix Backpack" (смартфон та рюкзак пов'язуються технологією Bluetooth). Вся передня панель виробу всіяна десятками пікселів, які створюють своєю підсвіткою різноманітні зображення та анімації. Щоб живити підсвітку пікселів, всередині рюкзака є кабель, до якого потрібно підключати звичайний повербанк.

Pix Digital Customizable Backpack

Для прикрашання рюкзака також доступні віджети та, навіть, ігри у 8 bit графіці. Улюблені картинки можна буде обирати у готовій бібліотеці, але найцікавіше буде створювати свій контент, який можна буде виводити на передню панель аксесуару.

Ось як виглядає бібліотека контенту та доступна колекція:

Pix Digital Customizable BackpackPix Digital Customizable Backpack

А ось як виглядає панель, на якій можна буде намалювати будь-який напис:

Pix Digital Customizable Backpack

Найзручніше буде малювати зображення на планшеті, але при наявності великого екрану смартфону можна буде також проявити фантазію і створити цікавий напис чи малюнок.

Віджети, які передбачені у додатку дозволять зробити анімацію, наприклад змусити напис рухатися у вигляді рухомого рядка.

Обираючи зображення під ним з'являється кнопка “завантажити на Pix”:

Pix Digital Customizable Backpack

Натискайте кнопку і зображення буде відображуватися на рюкзаку:

Pix Digital Customizable Backpack

Загалом ми гралися із додатком декілька годин. На рюкзаку з’являвся жираф, який їв рослину, зайчик стрибав за морквою, а маленьке цуценя махав хвостиком - і все це відбувалося у вигляді 8-бітного мультфільма на рюкзаку. За допомогою додатку можна буде навіть пограти у тетрис - використовуючи смартфон як пульт керування, а сам виріб як екран, на якому падають різнокольорові блоки.

Із віджетів також цікавими є режим секундоміра (наприклад для розрахунку часу, який потрібен для подолання дистанції спортсменом):

Pix Digital Customizable Backpack

А також режим їзди на велосипеді: коли на рюкзаку буде демонструватися напрямок руху та зупинку велосепедиста:

Pix Digital Customizable BackpackPix Digital Customizable Backpack

Знайомитися із функціями рюкзака цікаво і весело, ми записували послання один одному, підписували виріб своїми іменами та зробили з Pix Digital безліч фотографій. Дійсно, кастомізувати його можна, не обмежуючи свою фантазію, а тому щодня людина буде отримувати новий рюкзак із унікальним дизайном.

А що усередині?

Якщо ви такий ж практичний, як і креативний, то вам, звичайно, буде цікаво те, як цей рюкзак виконує свої основні функції - перенесення речей. Pix Digital при всій красі такий ж зручний, як і звичайний міський аксесуар. Він не надто спортивний, але місткий, наприклад класичний 15-дюймовий ноутбук поміститься без проблем. Є коротка ручка та широкі шлейки для переносу на спині, передбачено декілька відділень для різної техніки та особистих речей.

На спині є дві прихованих відділення, в які можна буде помістити і ноутбук, і важливі речі (документи, гроші, ключі).

Pix Digital Customizable BackpackPix Digital Customizable Backpack

Також виріб захищений від вологи, наприклад, застібка зверху має спеціальну конструкцію, яка не буде пропускати рідину всередину.

Pix Digital Customizable Backpack

Рюкзак доволі великий, на спинці є вставки із сітчастого матеріалу, сама форма виробу схиляється до м'якого квадрата. З практичної точки зору він теж відповідає високому рівню, адже є збалансованим і універсальним рюкзаком.

У підсумку, рюкзак Pix Digital сподобався своєю головною ідеєєю - мені було цікаво самостійно створювати дизайн аксесуару. Звичайно, що і додаток, і сама технологія має свої певні обмеження, але Pix Digital є інноваційним і новим підходом до створення звичайних речей. Його головний недолік, на мою думку, є ціна, яку не кожен буде готовий заплатити. Але з популяризацією Pix Digital, мені здається, ціна таких аксесуарів буде знижуватися, а можливості додатку розширюватися.

Слідкуйте за нашими сторінками в соціальних мережах, адже там ми ділимося найновішими світлинами техніки, а також підписуйтесь на наш Youtube:

Читайте також:

Читайте також:
Чохли-конверти WIWU: крутий захист для Macbook
Класно, коли чохол до улюбленого гаджета не лише захищає, а ще й стильно виглядає, правда ж?) Трендові, зручні, з мінімалістичним дизайном та крутими функціями — це про чохли-конверти від бренду WIWU:)  Яким повинен бути чохол для макбуків? В першу чергу він має забезпечувати надійний захист для
05/05/2021
UAG : ідеальний захист для гаджетів Apple
Ось так ідеш собі по вулиці, ідеш…і раптом «бамц», з кимось зіштовхнувся, а гаджет з рук випав — і розбився. Не дуже весела історія, правда ж? Аби такого не сталось, радимо подумати про надійний захист для улюблених гаджетів:) UAG — відомий американський бренд, який можна впізнати з першого погля
06/04/2021
Рюкзак KWQ Digital Backpack: зустрічай літо яскраво
Останнім часом в світі набирає популярність тренд оснащення різноманітних речей екранами. В мережі з'явилися фотографії брендової сумки Louis Vuitton з вбудованими OLED-дисплеями, а на виставці MWC 2019 був представлений “смартфон” Nubia Alpha, який може одягатися на руку. Із впевненістю можу ска
30/05/2019
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?