Realme Watch: чи є шанси у Amazfit GTS?

26/05/2020

Вже доволі давно ходили чутки, що компанія Realme готує до виходу свій перший розумний годинник. Пізніше компанія підтвердила цю інформацію. На днях розумний годинник від цієї компанії вже був представлений. Він отримав чимало фішок і вже точно відомо з яким розумним годинником від Xiaomi він буде конкурувати.

Купить Realme Watch

Як можете побачити на зображенні, з дизайном компанія особливо не вигадувала, а взяла добре перевірений компанією Apple варіант квадратного дисплею з однією кнопкою з правої сторони. Дисплей чудовий і може похвалитися діагоналлю 1,4 дюйма. Розширення екрану складає 320х320, що відповідно дає 323 пікселі на дюйм, тому екран є дуже чітким.

Купить Realme Watch

Екран покритий склом Corning Gorilla Glass 3. Саме це покоління захисного скла є одним з найбільш стійких до подряпин. Як зазначалося на презентації екран матиме 10 градацій яскравості і на максимальній позначці вона складає 380 ніт. Для користувача відразу буде доступно близько 10-ти різноманітних циферблатів. З оновленнями кількість змінних циферблатів зросте до 100.

Купить Realme Watch

Годинник захищений по стандарту IP68, тому він цілком годиться для занять спортом в будь-яких погодних умовах, але зловживати, як зазвичай, не варто. До речі, ви можете вибрати колір ремінця. Базовий чорний йде в комплекті, а решту кольорів доведеться купувати окремо. До ваших послуг є синій, червоний та оливковий кольори ремінців.

Купить Realme Watch

Спортсменів точно потішить той факт, що годинник навіть з постійно увімкненим моніторингом пульсу може працювати протягом 7 днів. Крім того, годинник вміє вимірювати насиченість крові киснем. До ваших послуг близько 14 базових режимів тренувань. 

Купить Realme Watch

Ну і звісно ж сповіщення ви будете отримувати з усіх месенджерів, які попередньо налаштуєте у фірмовому додатку. До речі, ви можете також керувати відтворенням музики з годинника, тому під час пробіжок чи тривалих поїздок вам навіть не доведеться діставати смартфон з кишені, щоб перемикнути трек чи збільшити гучність.

Купить Realme Watch

Якщо відключити постійний моніторинг серцевого ритму, то автономності годинника вистачить на 9 днів, що є дуже гідним показником. Старт продажів нового годинника запланований на 5 червня і його вартість буде в межах 60$, а відповідно він створить суттєву конкуренцію для схожого по своїй суті годинника від Xiaomi — Amazfit GTS. Щоправда ціна на GTS суттєво впала і до того ж він має більший екран, а відповідно така пропозиція зараз виглядає дуже цікаво.

 

Читайте також:
Підсумки презентації Apple: iPhone 15 / 15 Plus, iPhone 15 Pro / 15 Pro Max, Apple Watch Series 9, Ultra 2
Найбільш очікувана подія року для всіх Apple-фанів відбулася і ми готові коротко розповісти про фішки представлених новинок. Apple 12 вересня представила:  Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2 iPhone 15 та iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max AirPods Pro 2 з USB Type-C A
12/09/2023
Galaxy Unpacked 2023: що показала Samsung на липневій презентації?
Презентація Galaxy Unpacked 2023 завершилася, а враження про нові продукти ще такі ж яскраві, як і під час представлення, тому в цій статті коротко опишемо ключові моменти презентації та ключові фішки анонсованих продуктів. Що Samsung показала на Galaxy Unpacked? В місті Сеул, компанія Samsung з
26/07/2023
ТОП-5 кращих смарт-годинників 2023 для Android
Кращі смарт-годинники на Android повинні поєднувати в собі продуманий, універсальний дизайн, розумну ціну та оптимізоване програмне забезпечення. В цьому матеріалі ми представимо кращі смарт-годинники в своїй категорії для тих, хто користується смартфонами на Android. Samsung Galaxy Watch 5 — кращи
21/06/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?