Realme: новий бренд на світовому ринку?

18/08/2020

Realme - це порівняно нове ім’я у світі техніки. Компанія була заснована у Китаї у 2018 році і займається виготовленням смартфонів, навушників, фітнес-браслетів, телевізорів, павербанків, аксесуарів до смартфонів, смарт-годинників та сумок.

1597232572383.jpg

За два роки бренд досить швидко зайняв своє місце на полицях магазинів по всьому світу. Сьогодні смарти Realme - це якісний і, головне, мега доступний варіант гаджету. 

Смарти Realme

Realme має декілька лінійок смартфонів. Realme 1 - перший смарт, який побачив світ у 2018 році. Шестидюймовий екран з розширенням FullHD, основна камера на 13 Мп та фронталка на 8 Мп і акумулятор на 3410 мАч зробили гаджет мега популярним. Тільки уяви, за перші 30 днів було продано 400 000 смартфонів!

realme_1_back.jpg

Далі був випущений Realme 2. Як логічне продовження першої моделі, смартфон отримав вже більш вдосконалені характеристики: потужніший процесор, акумулятор більшої ємності, подвійну задню камеру і т.д. Дещо більший за розміром та з кращою “начинкою” Realme 2 Pro: акумулятор на 3500 мАч, 6,3-дюймовий дисплей та фронталка на 16 Мп для гарних селфі! ;)

realme-2.jpg

Серія продовжилась у смартфонах Realme 3, Realme 3 Pro та  Realme 3і, Realme 5, Realme 5і та Realme 5 Pro,  Realme 6/6s, Realme 6і та Realme 6 Pro. І хочеться відзначити, що всі ці смарти вийшли (на хвилиночку!) протягом одного року! З кожною моделлю удосконалювались параметри камер, збільшувався дисплей та збільшувалась продуктивність “заліза”.

Серія С - це максимально бюджетний варіант. Смарти виконують базові функції, мають доволі місткий акумулятор, якого вистачає на цілий день користування. Моделі лінійки: С1, С2, С3 та С11.

Realme Х - смартфон для тих, хто любить фотографувати. Основна камера на 48 Мп та фронталка на 16 Мп дасть тобі дійсно круті кадри! А завдяки величезному дисплею в 6,53 дюймів можна добре роздивитися кожну деталь :)

Смартфони Realme XT, Realme Х2 Pro, Realme Х3, Realme Х3 SuperZoom, Realme Х50, Realme Х50 Pro - це продовження топової Х-лінійки бренду. Це флагмани з великим екраном та обширними можливостями.

Гарнітура Realme 

Крім смартів, Realme випускає і бездротові навушники. Realme Buds Air - дуже доступна в плані ціни TWS гарнітура з хорошим звуком, мікрофоном та достатньою гучністю. Навушники є у класичному білому та жовтому кольорах, якщо ти любиш яскраві речі. 

airbuds5-600x350.jpg

Realme Buds Air підтримують безпровідну зарядку, мають сенсорне управління та динамічний тип динаміків. Словом, хороший варіант за свої гроші.

Фітнес браслети Realme 

Для клієнтів, які ведуть активний спосіб життя та займаються спортом, компанія Realme випускає фітнес браслети. Realme Band - це фітнес трекер, який працює в автономному режимі до 9 годин. 

Виготовлений гаджет із поліуретану, має стильний лаконічний дизайн та ремінці різних відтінків. Трекер вологостійкий та сумісний з операційною системою Android 5.0 і вище. 

1-1022.jpg

Realme Band можна під’єднати до смартфону і на браслет будуть виводитись усі дзвінки та повідомлення. Серед функцій також є крокомір, пульсометр, відстежування сну.

Телевізори

Телевізори Realme - це мега доступний варіант для дому чи офісу. Якщо ти дивишся телевізор не так часто та не вимагаєш від нього суперової якості зображення, то Realme тобі чудово підійде. Телевізори є у двох розмірах: 1920х1080 та 1366х768.

87E64EAC-1286-4EAF-8B05-D8B25CF85418.jpeg

Висновок

Компанія Realme - це швидкорозвиваючий бренд техніки, який випускає на ринок максимально бюджеті гаджети з хорошими функціональними можливостями.

Читай також:

Відеодзвінки в Телеграм: ще один спосіб для спілкування

Oppo Enco W11: ергономіка, захист та керування створені для спорту

Читайте також:
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?