Realme Buds Air Pro: доступні навушники з активним шумозаглушенням

28/04/2021

Realme випробувала себе у бюджетному сегменті TWS-навушників і вирішила підібратися до більш дорогого сегменту. Варто сказати, що Realme зробила це дуже яскраво і впевнено. Сьогодні на огляді навушники Realme Buds Air Pro з активним шумозаглушенням та багатьма іншими фішками, які не часто зустрічаються в доступних TWS-навушниках.

Realme Buds Air Pro

КОМПЛЕКТАЦІЯ

В комплекті з навушниками є три пари змінних амбушюр, а також кабель USB Type-C у фірмовому жовтому кольорі. Така увага до деталей  зазвичай притаманна більш дорогим навушникам. В комплекті є інструкція на українській мові.

Realme Buds Air Pro

КЕЙС ТА НАВУШНИКИ

Кейс не виділяється серед сотень інших TWS-навушників. Він виконаний з білого пластику, а також ще існує чорна версія. З досвіду користування навушниками AirPods можна прогнозувати, що він вкриється дрібними подряпинами. На передній частині кейсу є напис Realme та світловий індикатор. На правій грані розташувалася клавіша для спарювання, але вона нам не знадобилася і далі розповімо чому. На нижній частині кейсу є роз’єм USB Type-С для заряджання. Петля, яка тримає кришку немає ніякого люфту в закритому стані, тому є надія на її довговічність.

Realme Buds Air Pro

Навушники в кейсі міцно магнітяться і не вилітають. До речі, вони захищені від вологи по стандарту IPx4. Buds Air Pro мають ніжку і по дизайну є чимось середнім між AirPods 2 та AirPods Pro. Вони зручно лягають у вуха і міцно фіксуються завдяки економічній формі та правильно підібраному розміру амбушюр. На зовнішній частині навушника є отвори для мікрофонів. Сіточка динаміка металева, тому її можна буде очищати без ризику пошкодити.

2021-04-28 12.31.35.jpg

ПІДКЛЮЧЕННЯ ТА ДОДАТОК REALME LINK

Підключення в навушниках реалізовано дуже просто. Навушники підтримують Google Fast Pair, тому якщо у вас смартфон на Android, то при відкриванні кришки кейсу на екрані смартфона з’явиться сповіщення про підключення. Також завдяки цій функції навушники прив’язуються до вашого Google-акаунту. Завдяки цьому ви можете переглядати заряд кожного навушника та кейсу окремо в меню Bluetooth. Крім того, є можливість подивитися, де навушники востаннє підключалися до вашого смартфона.

lMffU4USAlwwwrqwPlsG-N5b5jFVcoNny7_KtFGc7pesHiNjDePA4azgUox9vz0bBi4axZrRmJmJxeEQE0532jNJlI9l3Hd_pvvD3fHN0-fYEv3GVrOmHI69O6Ltb2qIYeJT-pHF

Можна підключитися до навушників і стандартним чином через клавішу спарювання, яка знаходиться на правій грані кейсу. Третій спосіб підключення можливий через фірмовий додаток Realme Link. Важливо знати, що якщо в налаштуваннях додатку ви оберете регіон Україна, то навушники не будуть відображатися, тому потрібно обрати регіон Індія, а тоді в меню з’явиться можливість обрати Realme Buds Air Pro.

Які можливості дає додаток Realme Link?

  • моніторинг заряду батареї кейсу на навушників;
  • керування активним шумозаглушенням та режимом прозорості;
  • можливість увімкнути ігровий режим з мінімальною затримкою;
  • можливість увімкнути/вимкнути функцію автопаузи;
  • можливість увімкнути підсилення гучності;
  • можливість підсилити баси (Bass Boost);
  • налаштувати керування на правому та лівому навушниках.

КЕРУВАННЯ ВІДТВОРЕННЯМ

В навушниках працює автопауза, коли ви дістаєте навушник з вуха. По замовчуванню вам доступні такі жести керування, які пізніше можна буде налаштувати в додатку під себе:

  • play/pause — подвійний дотик до будь-якого навушника;
  • наступний трек — потрійний дотик до будь-якого навушника;
  • відповісти на виклик — один раз торкнутися будь-якого навушника;
  • відхилити або завершити виклик — подвійний дотик до будь-якого навушника;
  • перемикання між режимом шумозаглушення та режимом прозорості — утримання протягом 2-х секунд на будь-якому навушнику;
  • увімкнути ігровий режим — утримувати пальці на двох навушниках одночасно протягом 2-х секунд.

Realme Buds Air Pro

ЗВУЧАННЯ

Навушники оснащені 10-міліметровими динаміками з алгоритмом Dynamic Bass Boost, тому про баси не турбуйтесь. Запасу гучності достатньо, а в додатку є можливість його ще збільшити, хоча не рекомендується. Навушники підтримують два кодеки: стандартний SBC та AAC. На жаль, AptX не підтримується.

qcWF0D-wpF25mhWC7p71MG2ebym6CsQCPa3QFF5iQ7VhMeYUoxcnotVy_o9p3hOcb55sNXQ91y_fZ6UuwNqww-3ygCRs_gJYcj8LQPdDI5nVB7jFYFD7qa4BahGUoRrVR2_cOejL
 

Щодо активного шумозаглушення, то його робота відчувається, але працює воно не так потужно як на AirPods Pro в цьому теж є свої переваги, бо воно не так сильно тисне на вуха. Навушники в ігровому режимі мають мінімальну затримку (94 мс), тому цілком годяться для ігор. Незрозуміло тільки чому зменшення затримки винесли в окремий режим, а не поставили по замовчуванню. Звісно для маркетингу і просування продукту це плюс. Окремої похвали заслуговує мікрофон для розмов. Співрозмовник чує вас чудово і ви його теж.

АВТОНОМНІСТЬ

Виробник зазначає, що з увімкненим режимом шумозаглушенням навушники можуть грати 5 годин на гучності 50%, а без активного шумозаглушення автономність зросте до 6-ти годин. Загалом з кейсом навушники мають автономність на рівні 25 годин. Світлодіодний індикатор працює за таким принципом: якщо в кейсі менше 20% заряду, то він буде світитися червоним, а якщо більше 20%, то зеленим. Не вистачає якогось проміжного значення.

Realme Buds Air Pro

На 100% навушники в кейсі заряджаються за 40 хвилин, але найбільш вражає те, що за перших 10 хвилин заряджання вони отримують 80% заряду. Бездротової зарядки немає, тому кейс заряджається тільки через роз’єм USB Type-C. Час зарядки кейсу складає приблизно 1,5 години.

Realme Buds Air Pro

ВИСНОВКИ

Realme Buds Air Pro — дуже вдалий продукт з точки зору можливостей та вартості, бо ви отримуєте всі найбільш затребувані фішки: активне шумозаглушення, мінімальна затримка, якісні мікрофони, фірмовий додаток, зручне сенсорне керування та швидку зарядку. Ці навушники не мають явних недоліків і їх можна віднайти тільки якщо порівнювати зазначені фішки з більш дорогими моделями інших виробників.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?