Презентація десятих Galaxy у Львові - живі фото

25/02/2019

Їх тільки недавно побачив світ в Сан-Франциско і ось тепер флагманська трійця побувала у Львові. Компанія Samsung представила для українських партнерів нові ювілейні флагмани - Galaxy S10, Galaxy S10 Plus i Galaxy S10e

Презентація новинок почалася з приємного ностальгічного відео, яке дозволило згадати еволюцію смартфонів S-серії. Десяте покоління, за словами виробника, відкриває якісно нову еру в епосі розвитку мобільної техніки.

Отже, оновлена ​​лінійка складається з трьох моделей - Galaxy S10, S10 Plus i S10e. Про їх відмінності і детальні характеристики ми писали раніше, відразу після презентації. Зараз же ми розберемо основні ідеї, які заклала південнокорейська компанія в десятки в контексті їх відмінності від попереднього покоління. Забавно, але прям на презентації були присутні багато власників торішніх S-ок - 8-го або 9-го покоління, тому горезвісні цифри ( "в n разів продуктивніше або швидше") ми могли перевірити відразу на місці.

Отже, почнемо з самого явного - дизайну. Звичайно ми вже чули про безмежний екран, але вірите, саме в десятому поколінні дисплей починає сприйматися дійсно без кордонів - новий тип дисплея Інфініті-О дозволяє повністю відсторонитися від думки, що ти тримаєш в руках телефон, а не маленький телевізор.

photo5449891101931579815.jpg

Як пояснив представник Samsung, справа не тільки полягає в вирізах екрану і їх формах. Десяте покоління флагманів Самсунг підтримує технологію HDR 10+ (вона ж доступна для сучасних телевізорів). Також варто згадати показники яскравості - дисплей в ручному режимі може продемонструвати яскравість на рівні 800 ніт, в автоматичному ж є 1200 ніт. Такі можливості дозволяють комфортно користуватися смартфоном при будь-якому освітленні, навіть сидячи на пляжі під найбільш агресивному світлом сонця.

Варто відзначити ще одну особливість гаджетів - інженери домоглися зниження рівня інтенсивності синього світла. Він негативно впливає не тільки на стомлюваність очей, а й додатково збуджує нервову систему користувача, що несприятливо може впливати на сон - а всі ми знаємо, як хочеться іноді погортати стрічку, відпочиваючи в ліжку. Також хочеться відзначити можливість десяток краще розпізнавати відтінки світлого і темного - екрани флагманів демонструють неймовірний контраст (збільшений коефіцієнт абсолютної точності).

Разом все удосконалення і подарували флагманів такий шикарний вигляд і екран. До речі, чисто візуально вирізи не сильно кидалися в очі - цікаве рішення затемнення теми робочого столу не привертає увагу користувача, тому при перегляді контенту весь фокус концентрується на крутому зображенні.

photo5449891101931579817.jpg

Якщо ще сказати про зовнішність, то десятки здивували своєю легкістю - особисто я скептично сприймаю заяви виробників про габарити, але смартфони дійсно тонше і легше. Єдине, що в моєму уявленні мало бути іншим, так це біла версія десятки - на фото вона здавалася не такою глянсовою і тому не збіглася з моїми очікуваннями.

photo5449891101931579809.jpg

Друге, про що хочеться говорити, так це камери. Так, можна багато розмірковувати про мегапикселях, розмірах матриць і інших сухих характеристиках, але тільки спробувавши сфотографувати на десятку можна зрозуміти, як круто мати камеру з різною апертурою (в різних приміщеннях і освітленням однаково класно знімати) або ж використовувати широкоугольную камеру для зйомки архітектури. На жаль, приклади фото з демо-версій не забереш, але я б із задоволенням вийшла з зали на вулиці Львова у пошуках кращого кадру старовинних будівель. Добре, що менеджери мене зупинили) Єдине, що не особливо здивувало, так це розумна оптимізація, яку складно оцінювати на демо-версіях. Програмні недоробки дають про себе знати, але в продажних версіях користувачеві буде доступна камера Bixby, яка тепер може розпізнавати до 30 сцен (до вже наявних приєдналося розпізнавання одягу, дітей та дорослих і, навіть, кота чи собаки). Також цікавими є ефекти динамічного фокусування - обов'язково рекомендую спробувати ефект кольорова точка, а також динамічного боке з обертанням або наближенням.

Samsung називає камери десяток професійними - в зйомці відео смартфони можуть служити справжніми екшн-камерами. Ширококутний об'єктив в парі з апаратними можливостями (зйомка слоу-мо, як приклад) дозволить створити неперевершений контент. Для любителів спорту, активного відпочинку і блогерів смартфон буде служити класним помічником, тому компанії респект.

Ще двома особливостями, якими компанія здивувала фанатів в промо-відео стали сканер відбитків пальців і можливість бездротової зарядки (функція повербанка).

Якщо говорити про ультразвуковому сканері, то самсунговци називають його найбільш надійним. Мало того, він знаходиться під екраном, тому не тільки захищає конфіденційність користувача, але і не забирає простір передньої панелі. Варто відзначити, що на роботу сканера може впливає тип наклеєного захисного скла. Екрани смартфонів до речі з коробки відразу захищені плівками, ще одна плівка поставляється в комплекті. Тому при виборі та поклейки скла варто знати, що повітря між захисним шаром і екраном смартфона може заважати сканеру зчитувати дані - використовуйте оригінальні аксесуари та клейте скла на свої гаджети правильно.

З аксесуарів до речі з'явиться новий чохол-накладка з LED індикацією (аналоги вже відомих чохлів-книжок). Індикація зможе демонструвати оповіщення, а також її можна буде налаштовувати у вигляді певного малюнка, формуючи свій індивідуальний дизайн.

Але ультразвуковий сканер є тільки у старших моделей - S10е оснащений звичайним сканером на бічній панелі.

По продуктивності смартфони звичайно приємні у використанні. Щоб зрозуміти різницю між десятим поколінням і дев'ятим потрібно користуватися гаджетами на протязі якогось періоду часу, але варто відзначити, що в нових моделях встановлені 8-нм процесори Exynos 9820 з нейронних модулем. Останній - це по-простому розумний асистент Bixby, який вивчає звички користувача і оптимізує роботу смартфона в конкретних завданнях. Наприклад, смартфон може переходити в режим водіння або режим роботи, озвучуючи входять оповіщення або пропонуючи використання додатків. Bixby до речі в новому поколінні може не тільки перекладати текст в реальному часі, він також може розпізнати відео (аналогічно музиці в додатку Shazam) і показати з якого фільму взято цей епізод. Ще з цікавих функцій Bixby можна виділити можливість віртуальної розміщення меблів або ж віртуального помічника-стиліста.

photo5449880403168045614.jpg

З нових розумних можливостей смартфонів хочеться відзначити адаптивну батарею (оптимізація енергоспоживання буде відбуватися в залежності від звичок користувача). Ця функція викликана допомагати максимально ефективно використовувати енергію акумуляторних батарей - їх ємності до речі такі 3100 мАг для молодшої S10е, 3400 мАг для S10 і 4100 мАг для плюсової версії.
Як було сказано, смартфони можуть грати роль повербанков для смарт-годинників, нових навушників Samsung Buds і інших пристроїв з підтримкою бездротової зарядки. Врахуйте тільки, що Apple Watch від S10 не заряджається - ну ось вибачте, немає у них бажання одного допомагати)
Смартфон-повербанк буде особливо зручний в дорозі, адже смарт годинник має менший запас витривалості ніж смартфон, а також в ситуації коли можна поставити на ніч телефон на зарядку і просто поклавши на нього смарт годинник або навушники заряджати гаджети разом.

Звук в нових смартфонах радує збільшеною гучністю і об'ємністю, що особливо круто для любителів мобільних ігор. З огляду на, що в десятому поколінні реалізована ігрова платформа Unity, геймери додатково оцінять якісний звук. До речі в комплекті до смартфонів йдуть навушники від AKG.

photo5449880403168045608.jpg

У плані керованості, то смартфони дуже ергономічні - про себе дає знати малу вагу, співвідношення сторін (19: 9), а також оновлений інтерфейс One UI, який передбачає спеціальні функції взаємодії з телефоном однією рукою і темну тему (для AMOLED дисплея просто супер в плані енергозбереження).

Загалом, відчуття від десяток позитивні. Якщо плюсова версія може відштовхувати розміром і вартістю, то альтернативою може служити S10е. Не маючи ультразвукового сканера і закруглених граней, смартфон має ті ж можливості, камери з підтримкою Dual Pixel і підтримує функцію повербанка.

Не можу не погодитися з тим, що Samsung задають тренди на ринку, вже хочеться побачити, як будуть відповідати інші виробники і чи вистачить у них фантазії на свої нововведення. Що ж будемо стежити разом, дякуємо компанії Samsung за організовану зустріч, з нетерпінням чекаємо старту продажів. Слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах:

а з детальними характеристиками нових смартфонів можете ознайомитися за посиланням: нові Galaxy S

 

 

 

 

 

Товари:
Читайте також:
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?