Philips MyJam SHE3550 - компактні навушники для легкої музики

15/06/2018

Літо - час прогулянок, пробіжок на свіжому повітрі та теплої сонячної погоди. Саме для літньої пори року чудово підходять легкі та зручні для перенесення вакуумні навушники. Philips MyJam SHE3550 є чудовим прикладом внутрішньоканальних навушників за доступною ціною - давайте разом пошукаємо їх переваги та недоліки у статті нижче.

_MG_3687.jpg

Стиль на кожен день

До нас в офіс потрапив білий варіант Philips MyJam SHE3550 - цей колір ще більше підкреслює їх “невагомість” і універсальність, адже підходить до більшості мобільних пристроїв і сподобається і жінкам, і чоловікам. Модель компактна та має лаконічний дизайн, овальна форма навушників додає їм ергономічності, адже у вухах вони майже не відчуваються. У комплекті передбачено дві пари додаткових силіконових насадок, які допоможуть підібрати найбільш комфортний розмір, а відповідно покращити шумоізоляцію.

 

_MG_3696.jpg


Philips MyJam SHE3550 не випадають з вух при різких рухах, тому як доступне рішення для занять спортом підійдуть. Тим паче, конектор навушників виконаний у г-подібній формі,а тому у кабеля буде менше шансів пошкодитися. Сам кабель гнучкий, на ньому розміщується мініатюрний органайзер для більш зручного закріплення.

 

_MG_3685.jpg

Звучання гарного настрою

Компактність Philips MyJam SHE3550 підкреслює легкий звук, який вони дарують. Навушники при протиставленні іншим вакуумним моделям особливою потужністю у звучанні не відрізняються, але при тому вони забезпечують достатню чистоту звуку, без спотворень на високій гучності. Вони не зможуть подарувати максимально насичений бас чи підійти для прослуховування важкої музики, але от для повсякденного використання є відмінним варіантом. Їхньою головною перевагою є форм-фактор, завдяки якому навушники можна легко кинути у кишеню та тримати під рукою до наступної поїздки у транспорті чи нудьгування у черзі.

_MG_3681.jpg

Так само добре вони зможуть проявити себе у офісі, адже забезпечують непоганий рівень шумоізоляції. Philips MyJam SHE3550 зможуть порадувати прослуховуванням електронної книги, стануть компаньйоном при перегляді фільму чи відео зі смартфона і навіть зможуть стати мотиваторами під час бігу. Така універсальність притаманна і звуку - він не має вираженості в певну частоту, дозволяючи слухати різні жанри музики.


_MG_3708.jpg


Переваги Philips MyJam SHE3550:

  • доступна вартість;
  • компактність;
  • універсальний дизайн;
  • легка вага;

Недоліки:

  • скромність басів;
  • відсутність мікрофону.

У каталозі інтернет-магазину КТС ви зможете знайти декілька моделей Philips MyJam SHE3550 у різних кольорах - обирайте найбільш привабливі для себе.

Читайте також: 


 

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?