Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік

10/03/2021

Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax!

Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один клік забезпечить вашому дому абсолютну безпеку.

КТС є авторизованим центром продажу Ajax в Україні, то ж ви можете бути впевнені на 100%, що обравши цю охоронну систему, отримаєте комплексний захист від “небажаних гостей” у вашому домі, офісі чи будь-якому іншому приміщенні з миттєвою реакцією.

01_01-1.jpg

Ajax — розумна, надійна і блискавична охоронна система. Вона реагує виключно на реальні небезпеки, а не на помилкові тривоги. Сучасні технології та функціональний дизайн у поєднанні створили ідеальну систему безпеки.
 

Особливості Ajax Security System

  • Завдяки мобільному застосунку Ajax Security System перетворюється у гаджет із максимально зручним та легким керуванням. Ви можете з легкістю вмикати компоненти системи безпеки по дорозі додому, отримувати миттєві сповіщення за допомогою швидкісного протоколу SwiftAlerts

report-a-problem-ru.jpg

  • До системи можна з легкістю під'єднати відеокамери стеження сторонніх виробників, що перетворює Ajax на єдиний центр безпеки

  • Навіть у випадку відключення інтернет-з'єднання Ajax продовжує активно виконувати свої захисні функції використовуючи резервні інтернет-канали мобільного зв'язку (GSM)

Легкий старт 

Не менш крутою перевагою охоронної системи Ajax є можливість самостійного підключення обладнання до пульту охорони “Українських охоронних систем” з пакетом “Легкий старт”. Користувач без зайвих зусиль може підключити охоронну систему до пульту охоронної компанії одним телефонним дзвінком. До того ж, в разі крадіжки або інших надзвичайних ситуацій, пакет передбачає страхову виплату на суму до 250 000 гривень в залежності від пошкоджень. 

Основні елементи системи охорони Ajax

До найважливіших елементів Ajax належить централь керування Ajax Hub та датчики визначення всіх видів небезпек.

Головним елементом охоронної сигналізації є інтелектуальна централь Ajax Hub, що називають мозком системи. Вона керує роботою абсолютно усіх встановлених датчиків.


HUB_W.jpg

В разі тривожного спрацювання будь-якого з датчиків, охоронна система автоматично відправить на ваш смартфон повідомлення про загрозу небезпеки — і в той самий момент служба охорони виїде на виклик. 

Датчики

Датчики Ajax розпізнають усі найменші рухи в приміщенні, реагують на відкриття дверей та вікон, розпізнає дим та різкі перепади температури.

MPO-800x420.jpg

Круті додаткові фішки системи охорони Ajax

  • до 16 годин роботи, якщо зникла електроенергія

  • до 200 датчиків під одним контролем

  • просте та легке налаштування 

  • зручне керування за допомогою мобільного додатку  

  • трирівнева система захисту, що не боїться перехоплення сигналу, глушіння або підробки

  • сучасний дизайн, який чудово підійде для будь-якого інтер'єру 

  • автономність та довговічність ( батарейки потрібно змінювати не більше одного разу на 5-7 років)

  • радіотехнологія Jeweller, що забезпечує взаємодію приладів між собою у радіусі 2000 метрів 

  • гарантія на всю продукцію 2 роки

Висновки

Більше не потрібно хвилюватись за безпеку в будинку, квартирі чи офісі! Розумна та надійна охоронна сигналізація Ajax зробить це за Вас.

Купуйте найкращі охоронні системи Ajax в авторизованому центрі продажу КТС:)

Читай також: 

Marshall Mode II — перші повністю бездротові навушники компанії

DJI FPV — дрон з керуванням від першого лиця

Читайте також:
Як поділитися пошуковою міткою Apple AirTag з іншими користувачами?
Пошукові мітки Apple AirTag швидко завоювали популярність і це не дивно, бо запит на такий гаджет був давно. Однак не завжди виробник може врахувати всі нюанси роботи пристрою на етапі розробки й презентації продукту. На щастя користувачі завжди можуть підказати виробнику, які можливості вони хотіли
20/09/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
06/07/2023
Головне за тиждень: український всюдихід Торнадо, нові пристрої від Ajax Systems та відеостіна з клавіатур
Швидкий перехід до новин: Нові українські всюдиходи здатні долати метрові бар’єри і плавати по воді Ajax Systems представила пристрої для комфорту та лінійку пожежних сенсорів Ентузіасти створили відеостіну з 40 ARGB-клавіатур Нові українські всюдиходи здатні долати метрові бар’єри і плавати
13/10/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?