Oppo Enco W11: ергономіка, захист та керування створені для спорту

14/08/2020

Компанія Oppo міцно закріпилася на ринку бюджетних TWS-навушників і продовжує випускати доступні моделі щоразу “приправляючи” їх новими фішками. Цього разу це модель Enco W11. У них немає активного шумозаглушення і кейс не підтримує бездротову зарядку, однак у них є інші фішки про які поговоримо нижче.

77_4.jpg

Кейс навушників дуже нагадує той, який використовується з Galaxy Buds Plus. Він теж глянцевий. На білому пластику майже непомітні відбитки пальців та мікроподряпини. Для зарядки в кейсі передбачений роз’єм USB Type-C.

41_7.jpg

На корпусі немає жодної клавіші і при відкриванні в меню bluetooth відразу з’явиться відповідний пристрій для підключення. Навушники доступні лише в білому кольорі. Я не знаю, як це вдається для Oppo, але всі їхні навушники, які потрапляли до мене на огляд надзвичайно зручно сидять у вухах. Підрозділу, який відповідає за ергономіку навушників Oppo однозначний лайк. До речі, вони не випадають з кейсу, якщо його перевернути.

55_5.jpg

Навушники по габаритах середніх розмірів. Вони точно менші, ніж Anker SoundCore Liberty 2 Pro, але в той же час масивніші за Galaxy Buds Live. Їхній розмір можна співставити з Galaxy Buds чи Galaxy Buds Plus. Завдяки захисту по стандарту IP55 їх без проблем можна брати з собою в спортзал чи на заняття на відкритому повітрі і навіть при невеликому дощі. 

31_9.jpg

Окремої уваги заслуговує керування. Воно інтуїтивно зрозуміле і сподобається для тих, хто активно займається спортом, адже ви можете на ходу збільшувати чи зменшувати гучність, перемикати треки і навіть не діставати смартфон з кишені.

54_6.jpg

  • play/pause — один тап по будь-якому навушнику;
  • наступний трек — подвійний тап по правому навушнику;
  • попередній трек — подвійний тап по лівому навушнику;
  • збільшити гучність — затримати палець на правому навушнику;
  • зменшити гучність  затримати гучність на лівому навушнику;
  • виклик голосового асистента — потрійний тап по будь-якому навушнику.

29_10.jpg

Одного заряду навушників вистачить на 5 годин відтворення, а кейс збільшує цей час до 20 годин. Активного шумозаглушення немає, але під час дзвінків сторонні шуми приглушуються і співрозмовник чує вас добре. 

33_8.jpg

Як в і моделі Enco W51 тут використовується bluetooth 5.0, тому з’єднання стабільне, а підключення зі смартфоном відбувається за секунду після того як ви дістанете навушники з кейсу.

26_12.jpg

Навушники мають 8-міліметровий драйвер. Звук чистий навіть на високій гучності. Якщо правильно підібрати амбюшури, яких в комплекті з навушниками є три пари, то звук буде достатньо басовитий. Амбюшури, справді, дуже важливо підібрати саме під свої вуха, а не просто використовувати стандартні, бо від цього буде залежати пасивна шумоізоляція, а також звучання басів. Рекомендуємо спробувати всі варіанти амбюшур, які є в комплекті.

14_13.jpg

Якщо ви шукаєте доступні TWS-навушники для занять спортом в спортзалі чи на свіжому повітрі, то Oppo Enco W11 можуть вам сподобатися. Чудова ергономіка, захист від пилу та вологи, зручне керування і на десерт гідне звучання. 

103_2.jpg

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?