Один геймпад для всього: смартфон, комп’ютер та PlayStation 3

20/03/2018

Компанія GameSir здійснила мрію багатьох геймерів — один контролер можна використовувати для ігор на смартфоні, ПК та PlayStation 3. Вам тепер не доведеться мати купу геймпадів, якщо ви використовуєте для гри різні платформи. Все що потрібно зробити — перепідключити контролер до пристрою на якому будете змагатись в конкретний момент. Можете грати вдома на комп’ютері, можете взяти свій геймпад та піти до друга грати на PS3, а можете під час поїздки в громадському транспорті продовжувати підкорювати віртуальний світ на смартфоні. 

YxD0kvhIUgsNx_rtwiUnfe8Is3xbTduqucnIGrb_xsTXB3oHf6UwG_212P0Dm5JIvJXs9feOcSdIQuWvQSl3jyP9nnHbXD9NznE7nOnV_stvMx5E7SqclKQjODz8m2Xw8EzHpVzb

В мережі магазинів КТС є декілька моделей контролерів від GameSir, які ви можете придбати перейшовши за посиланням:

GameSir T2a

Перша особливість контролера в тому, що він працює від звичайних пальчикових батарейок. На скільки часу гри може їх вистачити залежить від виробника. Перевагою такого способу живлення є можливість оперативно замінити розряджені батарейки, поставити нові та продовжити гру.

VDAONZ-HNAgViofdMm-Xk0hjOggVQE0vo210P7eHygEamrybvb26pqOnVIYN8vTN93gItqtUrNCHAHcjecd2qVywTxT537OcZQM7Br27vCVSBiR1TiQ0m7ls0dGw3GbTVAJR_vbA

Контролер Т2а має ергономічну та приємну для рук форму корпусу. По обох боках тримачів є прорезинені вставки для кращої фіксації в руках під час гри.

My6oOzP185NqI4GIPHRMAvWuwyac7RJjfBl8AGqOJRykKD3hA5ESYIj7jHoXsHrTv5Ip1GIrNhm1a4Pmmp4r1tx1nsDURvEzcdEe-960tjUIQcRZtz6OKDp14NrTEA8-DCa-ir-a

Підключення до ПК може здійснюватися за допомогою кабелю, який йде в комплекті, а також через bluetooth-адаптер, який має спеціальне місце в корпусі контролера. Варто дуже обрежно діставати його, бо конструкція в якій він ховається є доволі хиткою.

Розташування клавіш на геймпаді є звичним для більшості геймерів, тому довго звикати не доведеться. На геймпаді несиметрично розташовані два джойстики про їх якість можна буде говорити лише після тривалих ігрових сесій, але на перший погляд вони не супернадійні. У Т2а є механічні тригери, але під час кожного натискання вони стукаються в корпус, тому активна гра з Т2а точно буде шумною. Решта клавіш працюють більш тихо, хід легкий з відповідною мірою спротиву.

GameSir T2a має подвійний вібромотор, тому реалістичність відчуттів у гоночних симуляторах та інших іграх буде на висоті.

LXd93a_wI72mLSx5UouehYO2PR-M3PXqb9ZI6oI3qaLye0tNVihMHvb6aTTCM44gyXBLup28jtvwHljDrtCja2dOk_H_VTk_jQB8COYC-ZiQxpuHmL3ZCn_U76BMgxNid928kWW3

Переваги GameSir T2a:

  • живлення від пальчикових батарейок;
  • можливість підключитись провідним та безпровідним шляхом;
  • ергономічний дизайн;
  • подвійний вібромотор.

Недоліки GameSir T2a:

  • шумні тригери;
  • відсутність у комплекті тримача для смартфона.

GameSir T1s

Геймпад T1s зручно лежить в руках завдяки плавним лініям корпусу. Вся поверхня геймпаду має рельєфну імітацію шкіри, що позитивно впливає на тактильні відчуття та міцно фіксує контролер у руках, що надважливо в екшн-іграх, де навіть найдрібніші рухи можуть вплинути на результат епізоду.

q3RKwFxHUCoIvUh0geWntYL-QaYFjaXRhrYBnhmZ6njyqDcmWZZ6CYNoAYYuwAS8Gs5jzLZm6EG_VLOiNhJQPkGwN6eGOYXA6E1_4zW7aYF9M-Nclh6JPuz4HoaN8UgfhQE-XdQw

T1s має батарею ємністю 600 мАг. Такої ємності акумулятора вистачить на 18 годин гри. На корпусі є світодіодні індикатори заряду батареї. GameSir T1s сумісний з версіями Android 4.0 та вище, Windows 7 та вище.

2BkSYUuGR6GmKafLBqWec3wMV5KJq8quHm_MpHMSpTpuBFwQ-icYCmheL2Svz3AZwoevzkDYMa-auMFRi1_VbILp3eOPVMFWFkZJxTOaI2ERZKMv2OwnXG1sBSFhDiJeUjxll_20

T1s має вбудований тримач для смартфонів з двома позиціями для закріплення. Але в згорнутому стані тримач не щільно прилягає до корпусу, що є мінусом в плані естетичності пристрою.

Як і в попередній моделі тут є механічні тригери і їх робота безшумна. Клавіші X, Y, B, A - шумні при частих і швидких натисканнях, але мають кольорову підсвітку. Тому навіть при недостатньому освітленні ви легко віднайдете потрібну клавішу управління.

Zu6d5gpxCWUuLrvbKOpV_2ILyjZHPckS1wG18vMvgQxMLP-YndfkvTUe5x4wdK8noZQ09ySCAYxEmUuje9YZVLB2xrmsRjZ76PGwQaKoUBCso0guj8DEv-HQRcwYRStexEGqLjjt

Під тримачем для смартфона є комірка для зберігання USB-адаптера. Щоб його вийняти потрібно прикласти значних зусиль. Краще це робити гострим предметом, так відкрити комірку буде в рази простіше.

Переваги GameSir T1s:

  • міцний корпус без скрипів та люфтів;
  • наявність вбудованого тримача для смартфона;
  • підсвітка клавіш X, Y, B, A;
  • безшумна робота тригерів.
  • можливість підключитися провідним та безпровідним шляхом;
  • батарея на 18 годин роботи.

Недоліки GameSir T1s:

  • інструкція по підключенню на англійській мові;
  • USB-адаптер дуже складно виймається;
  • тримач не щільно прилягає до корпусу у складеному стані.

GameSir G4 та GameSir G4s

Контроллери G4 та G4s розглядаємо разом. У складеному вигляді по дизайну вони взагалі не відрізняються. Лише коли розкласти тримачі для смартфонів, то в моделі G4s ще є комірка для USB-адаптера.

Технологія Realtek Bluetooth 4.0 дозволяє досягнути чудової чутливості у всіх іграх. Батарея на 800 мАг заряджається до 100% приблизно за 2-3 години. Автономна робота контролерів за даними виробника сягає 30 годин без підзарядки, на форумах геймерів є більш реалістичні цифри — в межах 20 годин.

t2-HgCATpB36dlkZ6g3j47J7ddcRjuWOIkT73QTyIJlik62CX0coFqQB_scUDQA_b_vmpDveHg4pNfDjNfeXIfR62aMF_8zXpyOu_-B7zfmpRl6ZeLGcUhcc-oedWOD1rXQ3UibC

Обидва контролери мають футуристичний дизайн поєднуючи чорний та сірий кольори в елементах управління та корпусу. Прорезинені ручки геймпадів дозволяють міцно тримати пристрій у руках.

Чудово реалізовані джойстики дозволяють тримати абсолютний контроль над персонажем. Нижні тригери фактично безшумні, тому ваша гра не заважатиме оточуючим.

qNkg9Sh4bpnJ3W8CNsJj8mdT3QDxqtlEkE6UoojQtHp4TuY_eqalw7w3RZOTuz26-U7_4N-kGet8Hx3wOGtwFsB0-wiGVggF22UknQuA7o-j88jqZaBQ0EQ8p14EUzix8kI-qhEn

G4 та G4s мають подвійні вібромотори, які дозволять повністю поринути у віртуальний світ. Геймпади мають світодіодну підсвітку клавіш X, Y, B, A, клавіші Home та індикатор заряду з 4-ма лампочками.

Fw3NirBk0O5X6fVp9f1IxPwEkUQM0ktMKMq1KofWngPFGkNEEzw3GoHNwk0-xEHmThsW-gCOLnBTWfOg6IvPDth6XXsmXUSNb7MsejIZhXj3dr24_aQqp0FsG-Yx_wXzrKj09zXy

Обидва контролери мають вбудований тримач для смартфона з чітким ходом та двома позиціями для закріплення. Підключення до ПК, на відміну від підключення до смартфону, відбувається дуже легко, як провідним так і безпровідним шляхом. Для любителів пограти FIFA такий геймпад просто знахідка.

Переваги GameSir G4 та G4s:

  • ергономічний та сучасний дизайн;
  • легке підключення до ПК через USB-адаптер (G4s);
  • індикатор зарядки та підсвітка клавіш;
  • подвійний вібромотор;
  • автономність до 20 год;
  • вбудований тримач для смартфону.

Недоліки GameSir G4 та G4s:

  • інструкція по підключенню на англійській мові;
  • офіційний додаток на Android на англійській мові.

Розраховувати на шалену популярність таких пристроїв поки не варто через складності підключення до смартфонів та недопрацьований офіційний додаток, але за універсальними геймпадами від GameSir майбутнє, адже один контролер для ПК, PS3 та смартфону — це новий рівень зручності.

Читайте також:

Читайте також:
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
09/03/2024
Як зібрати ПК для FIFA 22?
Відкрився ранній доступ до нового футбольного симулятора FIFA 22 від компанії Electronic Arts. Пограти 10 годин можуть усі підписники сервіса EA Play. Повна ж версія гри вийде вже через тиждень (прогрес буде збережений та перенесений). Також EA опублікувала офіційні системні вимоги до комп'ютера.
23/09/2021
ТОП-5‌ ‌геймпадів‌ ‌для‌ ‌FIFA‌ ‌22,‌ ‌Elden‌ ‌Ring‌ ‌і‌ ‌Forza‌ ‌Horizon‌ ‌5‌
Найближчими місяцями вийдуть одразу кілька великобюджетних комп'ютерних ігор, для яких якщо не обов'язковим, то принаймні дуже бажаним є геймпад (він же контролер, він же джойстик). Мова йде про футбольний симулятор FIFA 22 (а також його конкурента PES eFootball 22), экшен-ролівку Elden Ring і автоп
28/08/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?