Оновлені Apple AirPods - ще більше потужності в найбільш відомих навушниках світу

20/03/2019

Перші AirPods були революційними - справжніми true wireless навушниками, які до сих пір вважаються еталонними у своєму сегменті. Багато виробників намагалися перевершити їх і, на мою особисту думку, багато хто створив круті навушники, але нікому не вдалося повторити успіх цієї моделі.

фото 1.jpeg

Для мене однією із переваг є взаємодія AirPods з іншими пристроями Apple - побороти зручність цієї еко-системи надзвичайно важко. При першому знайомстві із AirPods мене здивувало надлегке підключення - жодних танців із бубном, як це інколи буває з китайськими вухами. То тримай клавішу декілька секунд, то затисни всі, а потім шукай навушники у списку доступних пристроїв - з AirPods такого немає. Вони просто дістаються з футляра, просто одягаються і запускають звук, однаково стабільно взаємодіючи із усіма пристроями - iPhone, Apple Watch, iPad і Mac.

Друге покоління AirPods отримали три основні зміни: бездротову зарядку, новий чіп і підтримку голосового помічника Siri. Вони стали ще більш дружніми до користувача, адже їх навіть не потрібно буде торкатися, щоб викликати асистента - достатньо сказати “Привіт Siri” і помічник зможе перемикати трек або увімкнути конкретний плейлист.

хай сірі.jpeg

Бездротова зарядка дозволить просто поклавши навушники у футлярі на зарядну станцію Qi, підзарядити акумулятор і продовжити слухати музику. Звичайно, що залишився і традиційний спосіб заряджання кейса через порт Lightning.

У свіжих  AirPods встановлений і новий чіп H1, який забезпечує стабільну і пришвидшену передачу даних між пристроями. Виробник зазначає збільшення швидкості у 2 рази при перемиканні між пристроями, у 1.5 рази при здійсненні дзвінків та зменшення затримки при використанні навушників при перегляді відео та іграх. Також саме чіп дозволяє розуміти AirPods голосового асистента Siri та активувати його голосом.

фото 2.jpeg

Щодо автономності, то навушники разом із кейсом можуть показати феноменальну витривалість - 24 години роботи. На одному заряді навушники можуть видавати 5 годин прослуховування музики. До речі, щоб дізнатися про заряд акумулятора своїх навушників, можна піднести їх до свого iPhone або запитати Siri.

Що ж чекаємо початку продажів цих потужних аудіо-новинок, будемо слідкувати за новинами разом. Приєднуйтеся у соціальних мережах:

Читайте також: 

Несподіваний сюрприз від Apple - iPad mini і iPad Air з'явилися на сайті за тиждень до презентації

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?