Нові способи побачити світ - тренінг від FLY TECHNOLOGY

23/07/2018

12 липня ми зустрічали гостей зі столиці - представники компанії-партнера FLY TECHNOLOGY провели цікаву зустріч, на якій познайомили нас із останніми новинками ринку дронів, а також фото- та відео-зйомки.

Від FLY TECHNOLOGY, як офіційного дистриб’ютора DJI в Україні, ми очікували у першу чергу польотів на дронах. Наші сподівання були виправдані повністю, адже ми не тільки політали та познімали місто з повітря, але й познайомились із найменшим серед дронів DJI - Tello.

телло.jpg

Мініатюрний дрон вразив всіх, хто навіть не захоплювався раніше польотами. Компактний, але високотехнологічний прилад чудово підходить для всіх, хто хоче навчитися керувати коптерами або, можливо, почати займатися польотами на дронах професійно. Управління DJI Tello аналогічне до польотів на старших моделях, типу DJI Mavic. DJI Tello оснащений системою візуального позиціонування, може літати і в приміщенні, і ззовні. У повітрі може знаходитися 13 хвилин, а усе довкола знімає за допомогою 5-мегапіксельної камери. Сенсор дозволяє отримувати відео 720р, а також підтримує електронну стабілізацію - результати зйомки виявилися дуже якісними, що дивує, дивлячись наскільки маленьким є дрон.

Пристрій цікавий також тим, що підтримує декілька режимів польоту, вміє робити 8D-трюки, а також може навчити програмуванню в Scratch - тому розваги із дроном будуть не тільки захопливими, а й корисними.

Окремо, представники FLY TECHNOLOGY відмітили сумісність дрона із окулярами віртуальної реальності та те, що він може стати відмінним селфі-пристроєм - для зйомки конференцій, великих груп людей та просто компанії друзів Tello стане особистим фотографом.

Дізнатися більше про DJI Tello та досвід польотів, ви можете зі статті за посиланням.

телло 2.jpg

Політали ми також і з вже згаданим DJI Mavic Air, який вже давно оцінили і любителі, і професіонали.

мавик.jpg

Весілля, подорожі, екстремальні розваги - DJI Mavic Air усюди знайде собі роботу, адже здатен забезпечити класні кадри з усіх сторін. До речі, згадуючи про останні законодавчі норми, що де-не-де вводяться парламентарями, хочеться відзначити основну перевагу DJI Mavic Air - він малий за розмірами та вагою, що дозволяє його використовувати без спеціальних ліцензій, які вже є обов’язковими в інших країнах для більших дронів.

DJI Mavic Air може літати до 300 м по дальності та 500 м у висоту, також може керуватися і зі смартфона, і зі спеціального пульта керування.

Знайти більш детальні характеристики про DJI Mavic Air ви зможете на сайті

Для наших працівників також були продемонстровані інші цікавинки цифрового світу - панорамні камери та системи стабілізації Osmo.

Була представлена вживу друга версія Osmo Mobile - стабілізатора для смартфона, завдяки якому кожен відчує себе професійним відеографом.

осмо 2.jpg

Зростання популярності відео-контенту змушує більшу кількість людей замислюватися над якістю зйомок, тому Osmo Mobile знадобиться і для блогерів, і для простих користувачів соціальних мереж. Пристрій цікавий підтримкою режимів, які створюють професійні ефекти зйомок, а також простотою використання. Компактний та легкий Osmo Mobile 2 дозволяє знімати відео без тряски, навіть на скейті та батуті, створювати якісні панорами, а також захопливі кадри за допомогою функцій ActiveTrack (слідкування камери за об’єктом у русі), Timelapse чи Motion Timelapse (для зйомки хмар, автомобілів, зіркового неба на довгій витримці), Hyperlapse (для пришвидшеної зйомки у русі), контролю масштабу та Zoom, зйомки у Slow-mo.

осмо 3.jpg

Osmo Mobile 2 підійде для активних і динамічних сцен у спорті, допоможе професійному журналісту відзняти інтерв’ю або захопити біг дитини під час гри. Стабілізатор впорається із довгим стрімом, адже його акумулятор витримує довгий навантажений день зйомки та, навіть, поділиться своїм живленням із смартфоном, адже може виконувати функцію повербанка.

Також хочеться відмітити цінність Osmo Mobile 2 для онлайн-освіти чи, наприклад, beauty-блогерів - знімати навчальні ролики буде простіше без використання штативів, а от якість матеріалів буде оцінена глядачами.

Працює Osmo Mobile 2 у парі із додатком DJI Go 4, вартість пристрою наближається до 5 тис. грн.

І ще один тренд, який на думку творців може стати заміною екшн-камер - панорамні камери Insta360.  Insta360 One - одна із таких камер, яка здатна знімати 4К-відео та 24-мегапіксельні фото, у буквальному сенсі, з усіх боків.

инста 360 оне.jpg

Вона має два ширококутних сенсори, які знімають сферичне відео, а також здатна перетворювати 360-градусне відео в 1080р одразу на смартфоні - таким чином, який би формат користувач не обрав він отримає якісний результат зйомки.

Камера підтримує стабілізацію, а також декілька режимів зйомки - FreeCapture (із можливість перемикання між сферичним режимом та звичайним), Bullet (зйомкою камерою по колу у русі) та SmartTrack (слідкування за об’єктом). Камеру можна встановлювати на різні предмети, у тому числі і квадрокоптер. Передбачені спеціальні аксесуари, наприклад монопод Invisible Stick, також камера сумісна із іншими приладами для звичайних екшн-камер.

insta360-one-001.jpg

Insta360 One буде корисна не тільки любителям цікавих зйомок чи блогерам - оффлайн-магазини можуть знімати свої вітрини демонструючи їх “наживо” в інтернеті, а ресторан зможе запрошувати своїх гостей, передаючи атмосферу закладу за допомогою віртуальних екскурсій.

фото.jpgфото 2.jpg

Панорамні камери завойовують свою популярність у будь-яких сферах - навіть ті, хто є автором відео, наприклад спуску з гір, зможуть побачити свої розваги з усіх сторін, на які не могли відволікатись у реальному житті.

Автономність камери тримається на рівні близько 70 хвилин, тому з нею ви не проґавите цікавий кадр через розряджений акумулятор.

Дякуємо партнерам за цікаву інформацію та зустріч, а ми і далі будемо слідкувати за останніми новинками техніки та технологій.


Читайте також: 

 

Читайте також:
Незабаром анонс GoPro Hero 10 Black
Незабаром відбудеться презентація нового покоління екшн-камери GoPro Hero 10 Black і в мережі вже навіть з’явилися рендери та характеристики неанонсованої новинки. Зовні камера фактично ніяк не змінилася в порівнянні з попереднім поколінням.  3 товарів Великий блок Згідно слів інсайдерів новинка о
30/08/2021
DJI Mavic 3 Pro вийде в жовтні
Всі давно вже звикли до того, що все хороше на ринку дронів починається з абревіатури DJI. На днях на ресурсі DroneDJ були опубліковані нові відомості про найбільш очікуваний дрон 2021 року, мова йде про DJI Mavic 3 Pro. Ближче до презентації в мережі починають з’являтися перші неофіційні живі фото
21/07/2021
DJI Mini 2: легкий, швидкий, доступний
Лідер ринку дронів — компанія DJI представила компактну модель під назвою Mini 2. Дрон важить всього 249 грамів, а це означає, що його не потрібно реєструвати на території жодної з країн. Чи це перевага? Однозначно, бо для звичайного “дроновода” це додаткові “заморочки”. Апарат настільки компактний
06/11/2020
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?