Нові iMac на M1 в корпусі товщиною 11,5 мм

20/04/2021

Те, що Apple вміє дивувати всі давно вже знають, але щоб настільки! Про все по порядку. Найбільш очікуваними пристроями на "Spring Loaded" були iPad Pro з mini-LED екраном та мітка для пошуку речей AirTag. Однак Apple неочікувано показала новий iMac. Зміни в дизайні без перебільшення революційні. Нижче є зображення на якому можна порівняти новий iMac з попереднім поколінням. Корпус став надзвичайно тонким і чимось нагадує Pro XDR Display.  Рамки навколо екрану мінімальні. Будуть доступні 7 кольорів корпусу і це також стосується аксесуарів: клавіатура, трекпад, мишка.

4014722f-8c92-4d8a-b3cb-e6580bc60da7.png

Комп'ютер має товщину 11,5 мм і як тут не захоплюватис цією компанією? Завдяки новому процесору iMac буде працювати тихіше і менше грітиметься. При цьому для Apple вдалося в такий тонкий корпус поставити два повноцінних кулера.

image-6.jpeg

Передбачувано, що працює новий iMac на процесорі M1. Дисплей має діагональ 24 дюйма з роздільною здатністю 4,5К. Підтримує True Tone.   Яскравість 500 ніт. Крім візуальних змін та переходу на Apple Silicon (M1) iMac зазнав чимало інших змін. Наприклад, камера FaceTime тепер вміє знімати Full HD. Приємно також те, що роз'єм для навушників переїхав на бокову грань. Цього давно просили користувачі. iMac 2021 має 4 порти USB Type-C і саме головне, що 2 з них підтримують Thunderbolt. До речі, блок живлення тепер зовнішній і в ньому є Ethernet-роз'єм. 

Capture105_large.jpg

Клавіатуру для iMac теж змінили і вона тепер має сканер відбитків пальців Touch ID. Комп'ютери iMac завжди чудово звучали, але тепер будуть ще краще завдяки шістьом динамікам та заявленій підтримці Dolby Atmos. Попередні замовлення на iMac 2021 будуть прийматися починаючи з 30-го квітня, а продажі стартують ближче до кінця травня.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?