Нові ігрові монітори LG ULTRAGEAR на IFA 2019

05/09/2019

Берлін зустрічає міжнародну виставку IFA 2019, на якій буде представлено безліч новинок техніки. Вже з 6 до 11 вересня компанії-виробники будуть дивувати прихильників, демонструючи свої найсвіжіші продукти, серед них, геймери зможуть побачити нові монітори від LG. 

Нові лінійка ігрових моніторів LG UltraGear буде виконана з IPS матрицями, підтримкою NVIDIA G-SYNC, частотою оновлення 240 Гц та часом відгуку 1 мілісекунда. Найбільш затяті гравці будуть задоволені, адже такі характеристики забезпечать кардинально новий рівень плавності ігрового процесу. У продажі монітори мають з'являться з четвертого кварталу на ключових ринках Європи та Північної Америки. 

LG UltraGear Monitor (model 27GN750)_2.jpg

З такими моніторами будь-яка гра відкриє нові кордони, а гравці з комфортом будуть занурюватися у віртуальні реальності. Варто відзначити підтримку HDR10 і технології Adaptive-Sync, завдяки яким геймер отримає повний контроль над процесом і максимальну плавність динамічних сцен, які вразять, навіть професіоналів - відсутність артефактів зображення створить ефект реалістичності всіх деталей віртуального Всесвіту. У моніторах застосовується технологія Nano IPS, що забезпечує точне відтворення кольорів і широку колірну гаму, яка охоплює 98% кольорового простору DCI-P3. 

LG UltraGear Monitor (model 27GN750)_1.jpg

Всі три новинки UltraGear мають специфічні для геймінгу параметри як режим динамічної синхронізації дій (DAS), стабілізацію чорного і оптичний приціл. Останній призначений для підвищення точності прицілювання в FPS іграх - важко уявити, наскільки блискавичними можуть бути атаки при використанні подібних моніторів. 

Виробник заявляє, що лінійка моніторів LG UltraGear стане новим must-have для геймерів і запрошує самостійно в цьому запевнитися на їх виставкому стенді у Берліні. 

Слідкуйте за новинами техніки у соціальних мережах: 

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?