Навушники Philips SH402: гарнітура для спорту

10/01/2020

Якщо вакуумні «вкладиші» — це зовсім не твоя тема, а заняття спортом без музики у вухах — максимальна нудьга, то є супер варіант для тебе. Спробуй нові накладні «вуха» від компанії Phillips!


Philips ActionFitнавушники нового покоління, які мають чітку фіксацію та не «обтяжені» зайвими проводами. Лінія розроблена суто для спортсменів, яких дуже трохи дратують шнури, а «затички» — теж не варіант, бо постійно випадають.

Якщо ти той самий вибагливий «спортік», якому все заважає (а поганому танцюристу, зрозуміло, заважає все ??), можеш затестити нові Philips SH402 з лінійки ActionFit!

96_1.jpg

 

 

Phillips довго тримались проти тенденції накладних безпровідних вух, але і вони здались. Щоб ти тренувався як модний man, Філіпс випустила дуже стильні навушники. Вони зроблені з якісного та міцного матеріалу, мають лаконічний дизайн. На "вухах" збоку є лише логотип компанії, усе інше зроблено у чорному монохромі.

Не дивлячись на те, що чаші навушників крутяться, сама конструкція не складається. Просто так у сумку "вуха" не покладеш. Доведеться хизуватися перед усіма та носити їх на шиї.

Голосніше!

Спеціально для спортивних людей, розробники дали "вухам" потужний звук! Баси "навалюють" так, що вібрацію відчутно навіть на дотик. Тепер нічого не буде відволікати тебе від тренувань!

Частотний діапазон навушників - 20 000 Гц, протидія в 32 Ом, немає свисту та рипіння, чіткий вокал і т.д. Будь-який стиль музики буде грати якісно та голосно.

Шумоізоляція теж на рівні, "ліві" звуки приглушуються та не заважають слухати улюблений трек.
 

9200000119409690_3.jpg

Гарнітура для спорту

Буває коли вдягаєш накладні навушники, то здається, що твої вуха зараз скрутяться у дулю. Вони тиснуть і більш як пів години у них просто нереально висидіти, а тим більше пробігти! Phillips подумала про це і зробила всередині гумові вставки. Тому коли надягаєш їх на голову, відчуття, що гарнітура амортизує. Нічого не здавлює твій слуховий орган, але і фіксуються на голові вони чітко: навіть під час бігу по "шапці" не отримаєш! =)

Амбюшури надзвичайно приємні та м'які, ніби обіймають твоє вухо. Вони обшиті сіткою, що покращує циркуляцію повітря. Під час занять спортом, погодься, це дуже важливо. Ще одна крута тема, яку придумав розробник - охолоджувальний гель всередині амбюшур. Він тут для того, щоб не "запарити" тобі мозок, коли будеш бігти чи крутити педалі на велосипеді! До речі, амбушури з легкістю знімаються та їх можна промити при необхідності. 
 

71_2.jpg

 

Плюс вуха захищені від вологості та води за стандартом ІРХ4. Тому ні дощ, ні душ вам не страшний! Така відмазка зранку від пробіжки як погана погода вже не підійде! =)

Керування

От за що можна подякувати розробнику, так це за функціональність Philips ActionFit SH402! Управляти ними просто, але водночас ти можеш тримати все під контролем. 

На правому вусі знайдеш лише три кнопки, але вони виконають практично усі твої забаганки! (ну, майже, усі =)) 
- Кнопка "Підключення". Затискаючи тут, ти активуєш пошук гаджетів. Тиснеш на підтвердження на смартфоні і все! Врубай музику!
Крім того, ця сама кнопка включає трек і робить паузу.
- Кнопка "Плюс". Тисни один раз, якщо хочеш зробити голосніше і зажми, якщо хочеш врубити наступний трек.
- Кнопка "Мінус". Затискаючи перемикнеш на попередню пісню, а один клік - зменшення гучності.

Навіть якщо хтось раптом вирішив потурбувати тебе під час тренування, можеш розмовляти у навушниках. Натиснувши кнопку підключення - візьми трубку, затисни її на секунду і відправ співрозмовника у режим очікування, натисни двічі та відключи мікрофон, натисни ще раз та поклади трубку в кінці розмови. Це дійсно зручно і дозволяє не зупинятися на шляху до кубиків пресу!

Заряд

Перевага Phillips ActionFit SH402 в тому, що вони безпровідні. Це максимально спрощує все та робить тренування комфортнішим в рази! Працюють "вуха" на акумуляторі, який при повному заряді "протягне" до 20 годин роботи. Один раз зарядив батарею і вистачить в середньому на 15 тренувань!

Заряджаються навушники через USB-порт доволі швидко. Якщо раптом завтикав зарядити вуха, а тренуватись без музики не хочеться - не біда! За 10 хвилин можна "наповнити" батарею на дві години прослуховування. 

Плюси:

- гумова підкладка, яка амортизує, не давить та охолоджує;
- ціна. Порівняно з іншими накладними вухами для спорту ці набагато доступніші;
- мають мікрофон, через який можна розмовляти.

Мінуси:

- немає чохла у комплекті;
- не завжди можна під'єднати гарнітуру до ПК (потрібен блютуз адаптер);

59_3.jpg

 

Phillips ActionFit SH402 - це реально крутий варіант навушників для занять спортом. Вони зручні, добре тримаються, не бояться поту та дощу, дають хороше звучання та можливість розмовляти, стильно виглядають. Ще думаєш? А вже пора тренуватись з новими "вухами" від Філіпс!

Читай також:

MIFO О7: огляд двохдрайверних, арматурних TWS-навушників

OnePlus Bullets Wireless 2: огляд бездротової гарнітури для вбивць флагманів

Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?