Почніть підготовку до літа із Polar!

07/03/2018

Відома компанія-виробник спеціалізованих продуктів для спортсменів пропонує переглянути свій спосіб життя, зрозуміти своє тіло та додати фізичні навантаження до щоденного розпорядку.

Polar створили справжніх особистих тренерів, які із легкістю поміщаються на зап’ясті - фітнес-браслети оснащені оптичними датчиками, які здатні виміряти пульс, частоту серцевого ритму, його максимальні та мінімальні показники, кількість спалених калорій протягом дня, тощо.

 

polar-OH1-sensor-fitness-hero3.jpg

 

Перевагою фітнес-браслетів Polar є те, що вони вимірюють фізичні параметри цілодобово, надаючи комплексну інформацію про стан вашого організму та аналізуючи її для створення особистої програми тренувань. Звертайте увагу також і на водозахищені моделі, які здатні здійснювати вимірювання, навіть під водою, що є ідеальним варіантом для плавців.

 

плавание.jpg

 

Щоб обирати браслети було зручно, виробник розділив свою продукцію на три групи, які призначені для конкретних потреб користувачів. Найбільш прості моделі, які підійдуть для кожного, хто хоче слідкувати за своїм здоров’ям - це група Lifestyle. Спортсменам, які хочуть підвищити продуктивність своїх тренувань для досягнення максимального результату підходить група Sport. І найбільш складні моделі із найширшим функціоналом представлені у групі Pro - ці браслети вже передбачені для професіональних спортсменів, які щодня піддають свій організм високим навантаженням та випробуванням на витривалість. Окремо хочеться виділити неперевершену модель - Polar Loop 2 Swarovski із інкрустацією, що чудово підійде для сучасної леді, яка слідкує за собою.

 

1_187013.jpg

 

У каталозі інтернет-магазину КТС ви зможете знайти браслет на свій смак - це чудове вкладення у своє здоров’я та майбутнє.

Браслети Lifestyle: Polar Loop 2, Polar A370, Polar A360, Polar A300.

Браслети Sport: Polar M430, Polar M200.

Браслети Pro: Polar V800.

Читайте також:
Xiaomi Mi Band 8 VS Mi Band 7: що нового?
У цій статті ми порівняємо новий Xiaomi Mi Band 8 з Mi Band 7, який був представлений минулого року. Mi Band 7 мав величезний успіх і зараз залишається бестселлером серед бюджетних фітнес-браслетів. Mi Band 8 отримав покращення, які можуть підштовхнути вас до рішення оновлюватися, якщо у вас Mi Ban
21/04/2023
Головне за тиждень: смартфон від Coca-cola, новий фітнес-браслет від Redmi
Швидкий перехід до новин: Coca-Cola планує анонсувати фірмовий смартфон Смарт-браслет Redmi Band 2 буде представлений в Європі OnePlus 11R 5G презентують разом з OnePlus 11 та OnePlus Buds Pro 2 Екшн від Square Enix отримав низькі оцінки на агрегаторах MacBook Pro 14 з чіпом M2 отримав повіль
27/01/2023
7 днів з Xiaomi Mi Band 7 Pro
Щороку Xiaomi представляє нову версію фітнес-браслета Mi Band і він стає бестселером завдяки максимуму функцій та можливостей при мінімальній ціні. Однак справедливих претензій до Mi Band також вистачає, наприклад в жодному Mi Band немає GPS модуля, а без нього всі, хто серйозно займається спортом н
17/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?