Музика в «алюмінієвому» стилі: Satechi Aluminum Wireless Headphones

03/12/2018

Шукаючи портативну техніку ми часто звертаємо увагу на матеріали, з якого вона виготовляється. Пластик, полікарбонат, сплави титана і магнію, алюміній – ці та безліч інших варіантів використовується при створені корпусів смартфонів, планшетів і ноутбуків. Але що сказати про навушники? Накладні моделі часто здаються і так надто габаритними для щоденного використання, не можна повірити в те, що вони будуть масово зроблені з металу, якби не хотілося додати їм міцності.

Satechi Aluminum Wireless Headphones заперечують цю думку, адже мають не тільки алюмінієві чаші, а й нестандартний вигляд, який може доречно виглядати у будь-якому поєднанні із стилем власника. Пропоную розглянути їх детальніше, знайшовши переваги та, можливо, недоліки, оцінивши по ергономічності, звуку та доступності. Поїхали!


1. Ергономіка чи естетика?

Satechi Aluminum Wireless Headphones приваблюють своїм виглядом. Компактні, акуратні та легкі – алюміній придає чашам приємний «холодок», блиск та не обтяжує вагою. З посеред великої кількості однотипних накладних моделей, Satechi виділяються та, за філософією виробника, найкраще поєднуються із минулорічними моделями смартфонів, які володіють металевими корпусами. На зображеннях, навушники часто презентуються із iPhone – відповідність кольорів і схожість матеріалів створюють гарну пару та підкреслюють естетику обох пристроїв, але як щодо практичності?

Особливої міцності, як на мою думку, навушники не отримали. У багатьох моделях використовуються металеві оголівя, які надають конструкціям навушників необхідної жорсткості. Satechi, хоч і виглядають компактно та доречно на голові, не створюють високу шумоізоляцію через невеликі розміри чаш. Так, вони і не позиціонуються як повноформатні монітори, але їх чаші ледве-ледве перекривають вухо, на 70% гучності я чула розмову колег, хоч і не розбирала слів бесіди.

Матеріали амбушур та оголів'я м'які, але я довго налаштовувала навушники, щоб не відчувати тиску. Оцінюючи ергономіку від 1 до 5, ці навушники отримують трійку із половиною, хоча за дизайном виглядають гарно. 

SATECHI_Wireless_Headphones_SPACEGRAY_ENV1.jpg43913414_255600961975303_1781138952093003460_n.jpg

2. Залізний звук

При прослуховуванні музики оточуючим не сильно чутно, що грає у вас в вухах. Це плюс для офісних користувачів, але, особисто для мене, ефект занурення у звук був відсутній. Звичайно, на все є особисті смаки, але для любителя глибоких басів, Satechi будуть здаватися «пласкими» та жадібними на широту частот. Вокал і високі частоти чисті, середні не є надто вираженими, як і бас. Вони далеко не аутсайдери за звучанням, найкраще підходить слово, що вони грають «затишно» - без вираженості звуку у якусь частоту. Для поп-музики їх вистачить – якщо ж вам цікаві рок-композиції, ці бездротові Satechi не розкриються на важкому жанрі.  Можна сказати, що ця модель підходить для простого щоденного використання, затятому меломану Satechi не дадуть щось особливе та потужне.

1_44611494_286467665334595_7992718067993700799_n.jpg

3. Зручність використання

Відсутність дротів робить Satechi більш незалежними. Проста та зрозуміла система управління дозволяє дуже рідко звертатися до смартфона, щоб перемикати треки чи змінювати гучність. Всього клавіш управління 3, їх легко знайти на дотик та не плутатися при натисканні. Кнокпи «виступають» над поверхнею та не потребують сильного натиску.

Також варто відзначити складну конструкцію навушників – чаші обертаються довкола своєї осі, створюючи таку форму, яку легко покласти до сумки для переносу.

У комплекті навушники поставляються із кабелями для дротового підключення і зарядки, за словами виробника, гарнітура здатна працювати від акумулятора протягом 18-ти годин.

42482294_292375931601764_3505120945825272207_n.jpg

ВИСНОВКИ

Satechi були цікавими за дизайном, але не подарували нічого особливого при особистому знайомстві. На мене, як на людину, яка має вакуумні навушники для дороги та накладні для домашнього використання, естетичність і компактність Satechi не вразила, при тому що за вартістю не пішли далеко від більш преміальних брендів, конструкції і звук яких мені подобається більше.

Їх основними перевагами можна назвати: 

  • Дизайн із алюмінієм; 
  • Легке керування; 
  • Просте підключення до джерела відтворення; 
  • Наявність світлодіодної підсвітки; 
  • Комплект поставки.

Із недоліків я б виділила відсутність виразності середніх частот, а також відсутність голосових підказок – віртуальні асистенти все більш стають поширеними серед подібних пристроїв, а тому їх наявність переростає не в приємну фічу, а необхідний елемент.

Загалом, Satechi досить таки цікаві - вони подобаються тим, що не схожі на інші пристрої і міцністю. Все ж, вони не сламаются при натисканні, тиску або частих перенесеннях. Вони найбільш підходять для активних користувачів, яким дуже важлива естетична складова техніки.

Читайте також: 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?