Mifo O5: енергійні і бездротові  

27/02/2019

True wireless навушники - це цікавий сегмент для людей, які люблять бездротові навушники, є спортсменами або ж просто купують все від Apple, в тому числі і AirPods). 

Звичайно ж, ринок таких навушників представлений не тільки яблучними вкладишами, хоч вони і часто сприймаються еталонними і для багатьох людей більше відіграють роль престижного аксесуара, а не пристрою для музики.

Майже кожен виробник представив свій варіант повністю бездротових навушників - Xiaomi особливо не заморочуючись зробили Mi AirDots Pro, є і Meizu POP від ​​ще одного китайського виробника, є і більш самобутні Huawei Freebuds або навіть Sony WF-SP700N, з першого погляду схожі один на одного Anker Zolo Liberty Plus і Edifier TWS3, і, звичайно ж, компанія Samsung вже давно просуває спортивні Gear IconX і на презентації в Сан-Франциско показала в цьому році нові Galaxy Buds.

Як видно, популярність таких навушників зростає, але особисто за моїми спостереженнями, часто бажання їх купити відбивається по-перше, вартістю (вони найчастіше дорожче деяких аналогів бездротових більш типових конструкцій), а по-друге якоюсь незручністю. То вони самі по собі випадають, то сенсорне управління на чашах не підходить (я не могла звикнути до жестів з Gear IconX), то просто естетично навушники виглядають якось надто габаритно у вухах.

Природно і звук часто кульгає - зробити його потужним в таких мініатюрних розмірах досить складно і вимагає від компаній інноваційних інженерних рішень і багато ресурсів на розробки. 

У випадку з Mifo O5 я не чекала нічого особливого - навушники цієї фірми мені не подобалися в інших виконаннях, тому я була приємно здивована, коли почала користуватися новою true wireless моделлю. Забігаючи наперед скажу відразу, що підводні камені є, але хороший звук і можливість використовувати навушники Mifo O5 окремо їх перекривають.

Всі подробиці читайте далі.

Двоє зі скриньки однакових з лиця 

1_кейс открытый с наушниками Mifo O5.jpg

Mi AirDots Pro показали, що можна зробити гарний дизайн (або ж повторити його), але підкачати за силою звуку. У Mifo O5 ситуація складається навпаки - непогане звучання перекриває не зовсім зрозуміле виконання кейса. У ньому подобається велика ємність акумулятора (2600 мАч - вистачає до 15 разів), яка дозволить заряджати навушники і тримати готовими до роботи в перебігу тривалого часу, а також міцне покриття корпусу. Кейс виглядає масивно, але при цьому легко поміститься в кишеню.

1_портрет наушники кейс Mifo O5.jpg

Що не сподобалося, так це відсутність кнопки, що відкриває кришку і сам механізм її відкриття. Він здається досить кволим, хоча відрізняється від способів оформлення кейсів від інших виробників - за самобутність плюс.

2_кейс октрытый Mifo O5.jpg

Самі навушники притягуються до гнізд магнітами, індикація демонструє стан заряду. Щоб можна було розрізнити де лівий, а де правий навушники, виробник дав їм різний колір кромки чаш - червоний навушник для правого вуха, синій для лівого.

1_кейс руки Mifo O5.jpg

Взаємодіяти з навушниками можна завдяки двом парам кнопок на корпусах чаш. Вони відповідають за включення навушників, зміну гучності і так далі, але по зручності ці кнопки мені суб'єктивно сподобалися не на 100 відсотків - тиснути на них, коли навушники у вухах приносить певний дискомфорт, тому було легше діставати навушник і натискати кнопку.

Зате сидять навушники у вухах класно - я не полінувалася і зробила повну зарядку слухаючи з Mifo O5 музику. При стрибках, бігу та інших енергійних рухах навушники не випадали, не заважали і не викликали незручностей - за це їм великий плюс. Вага навушників особисто для мене була комфортною, їх присутність відчувалася, але від тренування не відволікали. Важливо для мене було те, що в комплектації до навушників передбачена велика кількість насадок різного розміру - можна буде знайти для себе максимально комфортний варіант і забезпечити хорошу посадку. Також підбір правильного розміру насадок послужить поліпшенням параметра шумоізоляції.

1_комплектация Mifo O5.jpg

Зарядка кейса, до речі відбувається через порт micro USB, а хотілося б побачити Type-C.

1_кейс порт Mifo O5.jpg

Покриття чаш і кейса дотримуються єдиного стилю, дизайн пристрою приємний і самобутній (нарешті не просто білий або чорний колір), тому Mifo O5 виглядають цікаво, а також легко переносяться і мають хороший запас витривалості.

Як грають? 

Звучання бездротових навушників цього виробника особливим багатством не відрізнялося. В принципі, до бездротових навушників такої конструкції я ставлюся скептично, тому тільки кілька моделей мені подобалися по звуку (а за такі гроші, що вони коштують я б обрала класичні накладні моделі).

У випадку з Mifo O5 я великих очікувань не ставила (не хотілося розчаровуватися після приємного досвіду їх посадки у вухах), однак включивши перший трек Mifo O5 показали непогану "енергію". Збільшуючи гучність і поперемінно змінюючи пісні, навушники розкривали свої непогані можливості. Mifo O5 видають звук досить чистий і насичений. Басів у них, звичайно ж не буде, як у здорових накладних моніторів, це конструктивно складно домогтися, проте завдяки гарній шумоізоляції (обов'язково звертайте в true wireless навушниках на насадки) музика відчувається з хорошою глибиною. 

1_Mifo O5 в руках.jpg

Порівняти їх можна з хорошим "середняком". Mifo O5 не риплять, не скриплять і не задихаються на високій гучності. Мені сподобалося, що навіть рок-композиції з ними не скачуються в один величезний ком шуму і гітар - на мої немеломанські вуха таких компактних навушників було досить. Також плюсом можна назвати те, що при перегляді, аудіо-доріжка не відставала від відео - я із задоволенням дивилася огляди на Youtube і, до речі, могла піти в іншу кімнату без розриву зв'язку з джерелом. Все-таки можливості п'ятої версії Bluetooth відчуваються при безпосередньому використанні.

Звичайно, не можна лукавити і сказати, що Mifo O5 підійдуть для перегляду фільмів або максимального розкриття музики. Такі навушники мають свій певний сценарій використання, тому для фанатів супер-басів і завзятих спортсменів в одній особі треба пошукати що-небудь інше.

1_наушники Mifo O5.jpg

Mifo O5 - це про зручність. Зручність у бігу, коли кабель, що з'єднує смартфон в кишені і навушники не стане причиною випадання телефону на землю. Або ж, коли той же кабель в бездротовій моделі не буде "стрибати" на твоїй спині разом з тобою (плутаючись при цьому в довгому волоссі - дівчата зрозуміють).

Особливістю Mifo O5 також є те, що навушники можуть працювати один від одного окремо - зверніть увагу на меню підключення Bluetooth. При підключенні одного навушника в якості гарнітури смартфон розпізнає один навушник як "інший" пристрій.

1_фото для статьи про мифо.jpg

Така можливість шалено зручна для мене в офісі - я слухала музику для фону в одному навушнику, залишаючись "на зв'язку" з навколишнім світом для розмов, а також для дзвінків з мобільного.

Висновки

Mifo O5 не є панацеєю в світі true wireless навушників - для мене чисту конкуренцію для Apple AirPods ще ніхто з виробників не склав. Але радує те, що кожна наступна модель стає краще і краще, а також на ринку з'являється більше привабливих за ціною пропозицій.

Рекомендую звернути увагу на Mifo O5 для тих, кому дуже важливий комфорт при заняттях спортом під музику; тим, хто любить пробувати щось нове з техніки; кому не хочеться мати справу з обмеженнями, які ставлять кабелі навушників при енергійному способі життя, а також тим, кому важлива витривалість бездротових навушників.

На нашому каналі, до речі, є коротке відео розпакування цих навушників - раджу ознайомитися перед купівлею:

sddefault.jpg

Бажаємо успішних тренувань і гарного настрою! Ми в соціальних мережах:

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?