КТС допомагає: підтримка Збройних Сил України

02/04/2022

КТС – Коли Ти Сила!

Сила українців – у їх єдності, тому ми об'єднуємо наші з вами зусилля з тими, хто вже віддано допомагає ЗСУ, як на передовій, так і в тилу, аби якнайшвидше почути омріяне «Перемога». 

сила.jpg

Від квітня КТС систематично перераховує частину коштів від продажів Благодійному фонду Сергія Притули, а також починаючи з серпня — Рівненському «Будинку ветеранів».

F9DE66D8-8247-4C1B-A0FD-F956CA20A0FE.jpeg

Сергій Притула займається волонтерською допомогою українській армії з 2014 року, відколи росія почала окупацію Криму та Донбасу. Спершу він допомагав екіпіруванням, бронею, харчами, згодом почав забезпечувати підрозділи ще й високоточною технікою, дронами і обладнанням для командних пунктів. З лютого 2022 через повномасштабний наступ росії Сергій Притула задіяв для допомоги військовим ресурси свого Фонду. Зараз Фонд Притули закуповує екіпірування, обладнання, медичні засоби і транспорт для військових. Ще один напрямок роботи — гуманітарна допомога.

Ми бачимо скільки всього робить Сергій та його команда волонтерів і як блискавично знаходить техніку та інше обладнання для наших військових, тому впевнені, що кошти максимально швидко знайдуть своє призначення. Хіба ж хтось інший хоч раз купував для України супутник!?:) Навіть покупка павербанку, термочашки чи новенького чохла для смартфона в магазинах КТС  – це вже автоматичний донат для ЗСУ!

FB00AB3C-25AA-4FD3-8F17-09F40EFA12D9.jpeg

Рівненський «Будинок ветеранів» активно підтримує наших військових в тилу. Вони швидко та вправно знаходять необхідну техніку для забезпечення ЗСУ — автотранспорт, дрони, оптика, тепловізори тощо. А також забезпечують медикаментами польові шпиталі, супроводжують важких поранених на реабілітацію та займаються соціальною адаптацією та реабілітацією воїнів та їх родин.

Роблячи покупку у магазинах КТС, ви не просто отримаєте необхідний товар, але й долучитесь до підтримки ЗСУ, що дбають про нашу безпеку та спокій. Давайте допомагати разом, адже наша сила – у єдності!

2_Untitled-1.png


Дякуємо кожному, хто долучається до нашої ініціативи. Продовжуємо у тому ж бойовому дусі наближувати перемогу України та підтримувати ЗСУ в тилу!

Зібрані кошти перераховуються щопонеділка. Звіт про перерахунок коштів публікуватиметься на сторінках КТС ТУТ по мірі здійснення платежів.             

Більше про корпоративну соціальна відповідальність читай ТУТ.

Написати відгук
В Валерій 

Гарна справа тільки ми нічого не бачим я на сході нам треба машина пікап чи джип або бус їздить

П Представник КТС

Доброго дня!
В такому випадку, рекомендуємо звернутись у Фонд Сергія Притули із запитом.

12.06.2023
К Костянтин, П. 

Гарна справа, вперед до ПЕРЕМОГИ! Слава героям!

Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?